راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

iXtreme برای hitachi/lg

iXtreme firmware 1.2b for TS-H943 Xbox 360, Hitachi coming soon

Commodore4eva has released a new version of iXtreme firmware, the back-up enabled firmware for Xbox 360. This new build includes slow read (4x) version. C4eva also revealed that iXtreme for Hitachi drives will be coming soon and is currently being tested. He claims most of the hard work is over but to port over the firmware to each Hitachi version may take some time.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18558

با درود فراوان!
یک سوال داشتم!
آیا کیفیت تصویر وقتی از کابل وی جی ای و مانیتور استفاده میکنیم بیشتره یا از تلویزیون معمولی؟
خوب معلومه وقتي كه با كابل vga و مانيتور بازي ميكنيد كيفيتش بهتره

پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!;)

r71 سامسونگ كه 26 اينچ هست بهتره يا همون سامسونگ 940bw
خوب مسلمه که r71 بهتره....پول بيشتر داری تو خريد r71 شک نکن..
نوشته شده توسط BlackcatS مشاهده گفتگو
اقايون ، دوستان
من X360 وصله به مانيتور L1720b (كابل رو 35 تومن خريدم)
هرزگاهي ميبينم تصوير دون دون ميشه يعني يجوري شفاف نيست
اين علتش چيه؟
در اون لحظه كه اينجوري ميشه گاهي تصوير هم مي پره براي چند لحظه و همچنان چراغ سبز روشنه
ممنون ميشم پاسخ بديد

من فکر میکنم به خاطر کيفيت پايين کابلتون باشه....روی تلوزيون با يه فيش معمولی تست کن
ببين اينجوری میشه يا نه !! بچها از اين کابلهای غير اصل زياد داشتن که تقريباً مشکلشون
مثل شما بود

من مي خواهم يك X360 مدل پرميوم NTSC/J بگيرم.به فروشگاهي كه در اينجا مراجعه كردم قيمت دستگاه را با Frimwire 5.3 و 4 بازي 450 هزار تومن گفت.در مورد درياو هم گفت كه در فريم وير هاي بالا سامسونگ يا هيتاچي تفاوتي ندارند.حالا از يك طرف دوستم هم مي خواهد با من X360 بگيرد.به نظر دوستان آشنا به اين مقوله ، خريد چنين دستگاهي با اين قيمت خوب است ؟ سعي مي كنم كه درايو سامسونگ بگيرم ولي از يك طرف نمي خواهم پس فردا شرمنده اين دوست بسيار صميمي ام بشوم...

من مي خواهم يك X360 مدل پرميوم NTSC/J بگيرم.به فروشگاهي كه در اينجا مراجعه كردم قيمت دستگاه را با Frimwire 5.3 و 4 بازي 450 هزار تومن گفت.در مورد درياو هم گفت كه در فريم وير هاي بالا سامسونگ يا هيتاچي تفاوتي ندارند.حالا از يك طرف دوستم هم مي خواهد با من X360 بگيرد.به نظر دوستان آشنا به اين مقوله ، خريد چنين دستگاهي با اين قيمت خوب است ؟ سعي مي كنم كه درايو سامسونگ بگيرم ولي از يك طرف نمي خواهم پس فردا شرمنده اين دوست بسيار صميمي ام بشوم...
بگو درایو سامسونگ بگیره و اصلا هم مشکلی نداره که شرمندش بشی قیمتش هم خیلی عالیه اگه بتونی 460 گیر بیاری خیلی توپ میشه چه برسه به 450 :)

پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!;)

?!

پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!
عکسی چیزی از پشت 360دسته میتونی پیدا کنی که پورتو نشون بده؟

نه درسته امین
اسمش Play and Charge Kit ه وقتی وصلش کنی در حال بازی کردن شارژ هم میشه حتی بدون اینه دسته باتری هم داشته باشه می تونی وصلش کنی و بازی کنی
البته قسمتی که به کنسول وصل میشه USB هست که به یکی از اون پروت های کنسول وصل میشه و طرف دسته داخل شکافی که سر کنترلر هست قرار میگیره

ممنون حالا قیمتش چند هست؟! میشه با اینکار دستت رو به pc وصل کنی چون این طوری سیم دار هم میشه!!

عکسی چیزی از پشت 360دسته میتونی پیدا کنی که پورتو نشون بده؟
6g9w1g5.jpg

xbox360pnc.jpg

آخرین ویرایش:
iXtreme firmware 1.2b for TS-H943 Xbox 360, Hitachi coming soon

Commodore4eva has released a new version of iXtreme firmware, the back-up enabled firmware for Xbox 360. This new build includes slow read (4x) version. C4eva also revealed that iXtreme for Hitachi drives will be coming soon and is currently being tested. He claims most of the hard work is over but to port over the firmware to each Hitachi version may take some time.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18558
این ixtreme مال سامسونگ هست و هنوز hitachi نیومده. اگه دقت کنید نوشته hitachi به زودی!

میگم سیمی هست که بشه بدون خرید شارزر 360 usb را به دستگاه وصل کنیم و باسیم شه ارزون هم باشه

:arrowd:

پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!

بسته ی Xbox 360 Play & Charge Kit با قیمت 20 دلار ، یک سیم داره که این کار رو برات میکنه.

البته یک بسته باتری قابل شارژ هم داخل بسته هست . ;)

اگر اطلاعات بیشتری در مورد این وسیله میخواید به لینک زیر مراجعه کنید که از سایت رسمی xbox 360 هست:

Xbox 360 Play & Charge Kit

میشه با اینکار دستت رو به pc وصل کنی چون این طوری سیم دار هم میشه!!

برای وصل کردن دسته ی 360 به pc هم مایکروسافت بسته ی Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows رو عرضه کرده . این هم قیمتش 20 دلاره ، و البته سیمی به دسته وصل نمیشه و دسته همچنان بی سیم می مونه و تا فاصله ی 10 متری میتونید از دسته استفاده کنید.

لینک رسمی :

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

اگه usb داره 100% میشه چون مایکرو درایورشو گذاشته!

فکر کنم اون درایور هم مربوط به همین Wireless Gaming Receiver باشه . البته مطمئن نیستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or