joopi_gam3r
کاربر سایت
باز خوبه شما قبلا داشتي حسابي بازي كردي من كه اگر تا آخر اين هفته گير نيارم عقده اي مي شم![]()
![]()
![]()
منم وضعيت شما رو دارم
اين همه وقت واسه پول جمع كردنش صبر كردم حالا بايد قحطيش رو هم تحمل كنم:ranting::ranting::angry:
باز خوبه شما قبلا داشتي حسابي بازي كردي من كه اگر تا آخر اين هفته گير نيارم عقده اي مي شم![]()
![]()
![]()

خوب مسلمه که r71 بهتره....پول بيشتر داری تو خريد r71 شک نکن..r71 سامسونگ كه 26 اينچ هست بهتره يا همون سامسونگ 940bw
نوشته شده توسط BlackcatS مشاهده گفتگو
اقايون ، دوستان
من X360 وصله به مانيتور L1720b (كابل رو 35 تومن خريدم)
هرزگاهي ميبينم تصوير دون دون ميشه يعني يجوري شفاف نيست
اين علتش چيه؟
در اون لحظه كه اينجوري ميشه گاهي تصوير هم مي پره براي چند لحظه و همچنان چراغ سبز روشنه
ممنون ميشم پاسخ بديد
بگو درایو سامسونگ بگیره و اصلا هم مشکلی نداره که شرمندش بشی قیمتش هم خیلی عالیه اگه بتونی 460 گیر بیاری خیلی توپ میشه چه برسه به 450من مي خواهم يك X360 مدل پرميوم NTSC/J بگيرم.به فروشگاهي كه در اينجا مراجعه كردم قيمت دستگاه را با Frimwire 5.3 و 4 بازي 450 هزار تومن گفت.در مورد درياو هم گفت كه در فريم وير هاي بالا سامسونگ يا هيتاچي تفاوتي ندارند.حالا از يك طرف دوستم هم مي خواهد با من X360 بگيرد.به نظر دوستان آشنا به اين مقوله ، خريد چنين دستگاهي با اين قيمت خوب است ؟ سعي مي كنم كه درايو سامسونگ بگيرم ولي از يك طرف نمي خواهم پس فردا شرمنده اين دوست بسيار صميمي ام بشوم...
پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!![]()
نه درسته امینپست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!![]()
این ixtreme مال سامسونگ هست و هنوز hitachi نیومده. اگه دقت کنید نوشته hitachi به زودی!iXtreme firmware 1.2b for TS-H943 Xbox 360, Hitachi coming soon
Commodore4eva has released a new version of iXtreme firmware, the back-up enabled firmware for Xbox 360. This new build includes slow read (4x) version. C4eva also revealed that iXtreme for Hitachi drives will be coming soon and is currently being tested. He claims most of the hard work is over but to port over the firmware to each Hitachi version may take some time.
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18558
میگم سیمی هست که بشه بدون خرید شارزر 360 usb را به دستگاه وصل کنیم و باسیم شه ارزون هم باشه
پست دسته ی 360 (بی سیمش) یه جا داره که usb هست فکر کنم رفتم تو یه مغازه طرف وصلش کرده بود با یه سیمی به 360 میگفت هم شارژش هست و هم میشه دسته ی سیم دار!! خالی نمیبست طرف؟!

میشه با اینکار دستت رو به pc وصل کنی چون این طوری سیم دار هم میشه!!
اگه usb داره 100% میشه چون مایکرو درایورشو گذاشته!