راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان>:d< من یه اسلیم دارم که کپی خوره اما نمی خوام کپی خور بمونه:eek::cheesygri چون تو لایو اگه سخت افزاری کپی خور شده باشه می فهمن عین هولو:oops: یکی یه الایت داره که سوکت هاردش خرابه می خواستم ببینم قیمتش اگه سوکتو درست کنه و ریسیتش کنه(یعنی کپی خور و هر اثری از بازی کپی رو بپرونه) چقدر باید کیسه ی مبارکو شل بفرمایم:huh::-/
دوست عزیز هک های سخت افزاری منظورتون جیتگ هست ؟ اگر منظورتون جیتگ هست که با جیتگ اصلا نمیشه به لایو وصل شد اگرم منظورتون ال تی هست که ال تی نرم افزاریه نه سخت افزاری و در مورد بن شدن اگر شما بازی هاتون برنر مکس باشن با خیال راحت میتونید به لایو وصل بشید و بن هم نمیشید

سلام:d
دوست عزیز هک های سخت افزاری منظورتون جیتگ هست ؟ اگر منظورتون جیتگ هست که با جیتگ اصلا نمیشه به لایو وصل شد اگرم منظورتون ال تی هست که ال تی نرم افزاریه نه سخت افزاری و در مورد بن شدن اگر شما بازی هاتون برنر مکس باشن با خیال راحت میتونید به لایو وصل بشید و بن هم نمیشید

نه بابا توی یه مدل از اسلیما مجبورن یه IC رو سوراخ کنن که خیلی:(( آوره در ضمن اگه آدم LT رو پاک کنه و فریمور اصلی نصب کنه اگه قبلش به لایو وصل نشده باشه و بازی 97 درصد بازی کرده باشه دیگه کنسول پاک میشه(منظورم این بود اطلاعات دردسز ساز بازی های کپی پاک میشن؟:happy:)

نه بابا توی یه مدل از اسلیما مجبورن یه IC رو سوراخ کنن که خیلی:(( آوره در ضمن اگه آدم LT رو پاک کنه و فریمور اصلی نصب کنه اگه قبلش به لایو وصل نشده باشه و بازی 97 درصد بازی کرده باشه دیگه کنسول پاک میشه(منظورم این بود اطلاعات دردسز ساز بازی های کپی پاک میشن؟:happy:)
اون سوراخ کردن ای سی هم هک سخت افزاری حساب نمیشه اون عمل برای اینه که بتونن فریمور رو رایت کنن و گر نه سوراخ کردن به تنهایی هیچ اتفاقی نمیوفته و من فکر نکنم اگر بازی 97 بازی کرده باشید اتفاقی بیوفته اگر با یه بازی 97 بخواید برید لایو بازی کنید مشکل پیش میاد

سلام
ببخشید اینقدر سوال می پرسم :blushing: چه جوری میشه فهمید بازی برنر مکسه یا 97 درصد؟

بعد اگه DVD برنر مکس رو روی یه کنسول اوریج خور بندازم کار می کنه؟(چون ممکنه خودم LT کنسولمو بپرونم:d)

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید اینقدر سوال می پرسم :blushing: چه جوری میشه فهمید بازی برنر مکسه یا 97 درصد؟

بعد اگه DVD برنر مکس رو روی یه کنسول اوریج خور بندازم کار می کنه؟(چون ممکنه خودم LT کنسولمو بپرونم:d)
تو فروم اموزش این که ببینید برنر مکس هست یا نه هست
اگر کنسول اورجینال باشه و کپی خور نشده باشه نه اجرا نمی کنه اگر هم کپی خور شده باشه ولی دوباره فریمور اورجینال رو ریخته باشن روش باز هم اجرا نمی کنه بازی های برنر مکس رو

سلام

دی وی دی تورایترمعمولی بزار بعد برنامه xbc بازکن بعد اگه در سربرگ ایمیج دکمه star فعال نبود بازی برن مکس هست و اگه فعال بود بازی 97درصدی...نه به هیچ عنوان نه اجرا میشه نه عکس بازی میاد تا lt هک شده نریزی نمیتونی استفاده کنی

---------- نوشته در 02:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 AM ارسال شده بود ----------

اگه قبلا بازی 97درصدی بازی کرده باشی بعد فریمور اورجینال بریزی به لایو وصل شی مشکلی پیش نمیاد...در صورتی مشکل ساز میشه که اگه شما فریمور اورجینال بریزی بعد داشبوردت ابدیت کنی بعد lt بریزی با بازی 97درصدی به لایو وصل بشی بن میشی

دی وی دی تورایترمعمولی بزار بعد برنامه xbc بازکن بعد اگه در سربرگ ایمیج دکمه star فعال نبود بازی برن مکس هست و اگه فعال بود بازی 97درصدی...نه به هیچ عنوان نه اجرا میشه نه عکس بازی میاد تا lt هک شده نریزی نمیتونی استفاده کنی

---------- نوشته در 02:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 AM ارسال شده بود ----------

اگه قبلا بازی 97درصدی بازی کرده باشی بعد فریمور اورجینال بریزی به لایو وصل شی مشکلی پیش نمیاد...در صورتی مشکل ساز میشه که اگه شما فریمور اورجینال بریزی بعد داشبوردت ابدیت کنی بعد lt بریزی با بازی 97درصدی به لایو وصل بشی بن میشی

سلام چطوری بفهمم فریمورمLT چنده؟ بعد اگه قبل اینکه به لایو وصل شی 97 بازی کنی و قبل وصل شدن برن مکس بزاری باز هم مرحوم میشه ایکس باکس؟ منظورتون از xbc همون abgx360 هست؟ اگه نیست لینک دان بدون هیتلر برنامه رو برام پخ کنید:rolleyes::thanks:

سلام چطوری بفهمم فریمورمLT چنده؟ بعد اگه قبل اینکه به لایو وصل شی 97 بازی کنی و قبل وصل شدن برن مکس بزاری باز هم مرحوم میشه ایکس باکس؟ منظورتون از xbc همون abgx360 هست؟ اگه نیست لینک دان بدون هیتلر برنامه رو برام پخ کنید:rolleyes::thanks:
باید درایو ایکس به سیستم وصل کنی از طریق جانگل میفهمی...منظورم از برنامه Xbox Backup Creato
اگه بازی 97 درصدی تو هاردت نصب باشه با دیسک برن مکس به لایو وصل بشی برات مشکل درست میشه ..شما باید بازی برن مکس تو هارد نصب کنی بعد دیسک برن مکس تو درایو بزاری وبه لایو وصل بشی که مشکلی نداشته باشه

سلام
باید درایو ایکس به سیستم وصل کنی از طریق جانگل میفهمی...منظورم از برنامه Xbox Backup Creato
اگه بازی 97 درصدی تو هاردت نصب باشه با دیسک برن مکس به لایو وصل بشی برات مشکل درست میشه ..شما باید بازی برن مکس تو هارد نصب کنی بعد دیسک برن مکس تو درایو بزاری وبه لایو وصل بشی که مشکلی نداشته باشه
دوستان یکی از دوستان:دی بهم گفت اگه LT داشته باشی حتی اگه بازی اصل بندازی تو دستگاه(هیچ بازی دیگه ای نباشه توهارد) بازم بنی:ban: صحت داره:question:

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

میشه با عکسی چیزی جای دقیقشو بهم بگین هرچی گشتم پیدا نشد

ببخشید اندازه ی تعداد صفحه های تایپک پیام میدم:-@

آخرین ویرایش:
سلام...
من امروز میخوام xbox 360 slim بخرم ...
به چه چیزایی باید توجه کنم ؟؟؟ خواهشا همرو دقیق بگید...

سلام.به نظره من شما xbox 250g بگیری بهتره .دستگاههای slim دیگه به هیچ وجه سه چراغ نمیشن، هارد 250G داره . اگر slim کپی خور بگیری درایوش لایتونه ،داریو لایتون بهتره . تو جعبه 250 slim باید کابل برق ،ترانس برق مشکی ،کابل تصویر سه فیش، تبدیل تصویر،دسته مشکی براق با باتری دوراسل.{اگر باتری دوراسل نداشت یه خورده به فروشنده باید شک کنی} هدست،یه دفترچه راهنما. هارده250

xbox slim4g با xbox slim250تفاوتش تو هاردشه.البته xbox 4g بدنه مشکی مات داره ولی xbox 250g بدنه مشکی براق داره . از نظره درایو و قطعات داخل کنسول هیچ فرقی با هم ندارن. الان قیمت 4g فکر کنم 600 - 250g الان 750 باشه . :d:x>:d<

سلام...
من امروز میخوام xbox 360 slim بخرم ...
به چه چیزایی باید توجه کنم ؟؟؟ خواهشا همرو دقیق بگید...

سلام اولا مبارک باشه اگه خریدی دوما اینکه من خودم یه XBOX 360 slim 4gb دارم و راضیم ازش(از لحاظ آفلاین) ولی برا آنلاین بازی کردن چون نسبتا تازه اومده خیلی حرفه ای نیستن برای ریختن LT3 تعمیر کارا و ممکنه بزنن کنسولو اینجوری کنن
:hurted1: ولی نترس الان نسبتا جا افتاده ال تی 3 نکته ی بعدی llite-on بودن درایو دستگاهه تو مغازه بگو ایکس باکس رو روشن کنن بعد دکمه ی درایو رو بزن اگه شکستگی تو قسمت دایره المستطیلی!! داشت (منظورم حلقه ی وسط هست) درایو هیتاچیه و به نظرم نباید بخریش اما اگه شکستگی نداشت درایو لیت آنه البته برا اطمینان از بالا به ایکس باکس نگاه کن اگه یه خرده دقت کنی یه دایره ی زرد رنگ رو میبینی که یعنی من لیت آنم

بعد باید (اگه میخوای لایو بازی کنی ) بدی ال تی 3 با جدید ترین داشبورد رو برات بریزن که از عوارضش ناتوانی در بازی کردن بازی های LT2 هست بعد (اینم برا لایو هست) باید بازی بران مکس فول استلث(اگه درست نوشته باشم) بخری نکات بعدی رو باید اساتید زحمت بکشن(((من خودم LT2 دارم!!!!)

اینا اکثرا برا لایو هست وگرنه Miiichka67 به نکات خیلی مهم تری اشاره کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or