راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ای بابا یکی میگه توپخونه یکی میگه شادی بالاخره کجا بهترین جاست؟ :)
والا هيچ جا نيست كه ادم اطمينان كامل به فروشنده داشته باشه چون بعضي وقتها مشتري رو ميندازن بعضي وقتها هم جنس سالم ميدن ... عين يگانه:biggrin1:

یه سوال داشتم
در مورد بازی Eleven که برای 360 اومده با توجه به اینکه این بازی خیلی تغییرات میشه روش انجام داد مثل گرفتن Option file برای سیو بازی یا گرفتن استادیوم و فایلهای غیره که مربوط به بازی هست همون کارایی که توی بازی کامپیوتر انجام میدیم ایا روی 360 هم میشه این کار رو انجام داد مثلا یه فایل رو بگیریم که بشه اسمها رو انگلیسی کرد یا غیره
یا یه استادیوم جدید به بازی اضافی کرد چون این بازی لیسانس تمام لیگها رو نداره بعضی قسمتهاش ناقصه کلا در این مورد یه توضیح کامل دوستانی که این بازی رو گرفتن و تبحر خواستی توی این بازی دارن
و یه سوال دیگه اینکه ظاهرا بازی تنیسی که برای 360 اومده به نام Virtual tennis قابلیت 1080پی رو داره و کلا گرافیکش عالی هست اما در مجموع گرافیک بازی روی 720پی بهتر هست یا 1080ای راستش من و دوستم یه بار هر دو حالت رو امتحان کردیم روی یه ال سی دی توشیبا اچ دی اما به اون صورت متوجه چیز خاصی نشدیم یه توضیحی هم در مورد این مطلب بگید

ببخشید یه سوال برام بیش اومده
من بازیه sain row رو با رزوریشن1024:768 حدود 4 ساعت متداول بازی کردم حالا میخوام رزوریشن بازی رو ببرم رویه 1280:720
به نظر شما اگه اینکارو کنم ممکن میشه که کنسول زود تر داغ کنه و یا (زبونم لال) مشکل حرارتی بوجود میاد(امید وارم منظورمو درست بیان کرده باشم)

در مورد بازی Eleven که برای 360 اومده با توجه به اینکه این بازی خیلی تغییرات میشه روش انجام داد مثل گرفتن Option file برای سیو بازی یا گرفتن استادیوم و فایلهای غیره که مربوط به بازی هست همون کارایی که توی بازی کامپیوتر انجام میدیم ایا روی 360 هم میشه این کار رو انجام داد مثلا یه فایل رو بگیریم که بشه اسمها رو انگلیسی کرد یا غیره
یا یه استادیوم جدید به بازی اضافی کرد چون این بازی لیسانس تمام لیگها رو نداره بعضی قسمتهاش ناقصه کلا در این مورد یه توضیح کامل دوستانی که این بازی رو گرفتن و تبحر خواستی توی این بازی دارن

نه نمیشه . سوال دوم رو هم نمیدونم

دوستان یه سوال فنی:
1. در مورد دسته های 360 من از یه دوستی شنیدم که میگفت این دسته ها طوری ساخته شده اند که خیلی به سختی خراب میشن یعنی اینکه دیگه زیره دکمه ها و جهتهای دسته از زغال استفاده نشده که به مرور زمان فرسوده بشه
ایا از دوستان کسی تا حالا به موردی از خرابی دسته برخورده و اینکه عمر مفید یه دسته چقدره ؟
2. ایا دسته های سونی2 به 360 وصل میشه ؟ ( یه موقع مسخره نکنید چون من هم توی اینترنت یه چیزایی خوندم راست و دروغش دیگه بماند )
3.

دوستان یه سوال فنی:
1. در مورد دسته های 360 من از یه دوستی شنیدم که میگفت این دسته ها طوری ساخته شده اند که خیلی به سختی خراب میشن یعنی اینکه دیگه زیره دکمه ها و جهتهای دسته از زغال استفاده نشده که به مرور زمان فرسوده بشه
ایا از دوستان کسی تا حالا به موردی از خرابی دسته برخورده و اینکه عمر مفید یه دسته چقدره ؟
2. ایا دسته های سونی2 به 360 وصل میشه ؟ ( یه موقع مسخره نکنید چون من هم توی اینترنت یه چیزایی خوندم راست و دروغش دیگه بماند )
3.
1- درسته دسته 360 يه قرن طول ميكشه تا داغون بشه دسته ي خركاريه .

2- دسته PS2 رو ميشه به 360 وصل كرد اما به وسيله اين دستگاهي كه در عكس ميبيني هم ميشه دسته PS2 وصل كرد و هم كيبورد و ماوس .

xfps_360_1.jpg

ظاهرا بازی تنیسی که برای 360 اومده به نام Virtual tennis قابلیت 1080پی رو داره و کلا گرافیکش عالی هست اما در مجموع گرافیک بازی روی 720پی بهتر هست یا 1080ای راستش من و دوستم یه بار هر دو حالت رو امتحان کردیم روی یه ال سی دی توشیبا اچ دی اما به اون صورت متوجه چیز خاصی نشدیم یه توضیحی هم در مورد این مطلب بگید
بله 1080p هست. در مورد اختلاف 1080i , 720p همونطور که خودتون دیدید در اکثر موارد اختلاف فاحشی ندارن. در کل هم به اون چیزی که داره پخش میشه بستگی داره هم به خود نمایشگر. شما وقتی خودت میتونی تست کنی، هر کدوم که دیدی بنظرت بهتره همون رو بذار. 1080p هم فقط در سایزهای بالای حدود 40 اینچ فرقش با 720p قابل مشاهده هست. پس اگه نمایشگر زیر 40 اینچ باشه و 720p/1080i باشه، همین تصویری که میده نهایت کیفیت بازی هست.
گرافیک این بازی هم خوبه، هر چند من اولین بار فکر کردم دارم VT 1,2 توی دریم کست بازی میکنم :)
کلاً تنیس همش یک زمینه و 2 تا آدم! چیز خاصی نداره که آدم مبهوت گرافیکش بشه. 2 بار بازی کنی دیگه اصلاً گرافیکش به چشمت نمیاد و فقط خود بازی مهمه. گیم پلی و حرکات بازیکن ها خوب هست. و این بازی بصورت Live خیلی لذت بخشه.
ببخشید یه سوال برام بیش اومده
من بازیه sain row رو با رزوریشن1024:768 حدود 4 ساعت متداول بازی کردم حالا میخوام رزوریشن بازی رو ببرم رویه 1280:720
به نظر شما اگه اینکارو کنم ممکن میشه که کنسول زود تر داغ کنه و یا (زبونم لال) مشکل حرارتی بوجود میاد(امید وارم منظورمو درست بیان کرده باشم)
خیر. تغییر دادن رزولوشن و دیگر تنظیمات Display اثری در داغ کردن دستگاه ندارن.
عمر مفید یه دسته چقدره ؟
به مقدار کافی.
ایا دسته های سونی2 به 360 وصل میشه ؟
بله اما اون دستگاهی که عکسش رو بالا گذاشتن و برای این کار هست قیمتش اندازه 2 تا دسته 360 هست.

خوب pre 450 , elite 700-800 فرقشم که هارد و کابله به نظر من pre به صرفه تره اگه خدا بخاد منم انشا الله (زیاد دعا کردم ببخشید)این هفته یه pre میخرم;)
چرا به صرفه تره؟!
واسه هارد و کابلش؟
هاردی که زیاد مهم نیست (اگه xbl باز باشی مهمه ولی با این جریان بن کردن...)
کابلش هم فقط واسه کسایی هست که hd tv داشته باشن!
اگه قیمتش میومد پایین به صرفه بود نه الان که به ثول خودتون 700- 800 تومنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or