راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب بچه ها من رو منصرف كرديد خيلي خوشحال بودم كه مي تونم يه 360 داشته باشم اما با حرفاي شما......
امروز تمام پوستر هاي 360 و gow , forza2 , غيره رو از ديفال اتاقم كندم ...
تو شرايط روحي بديم .....
چرا من نميتونم 360 بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما حالا چرا اينطوری ميکنی !!!
به نظرم يک کوچولو صبر کن، ببين اگر eltie مشکلی نداشت با خيال راحت بگير ! ( درضمن باز هم ميگم اون کسی که خريده elite رو و نظر داده )

نه عزيز جان، ميگن مشکلش تا حدودی حل شده ! ولی باز فن ميخرن ( برای اطمينان مثلاً ) من نميدونم وقتی ميگن تا حدودی حل شده پس چرا فن ميگيرن !:laughing:

بنظرم يکم صبر کن ، ببين کيفيت Elite چطوری در امده ( کسی خريده باشه و نظر بده )
اگه مشکلی نداشت، مطمئن هست , پولی که داری هزينه ميکنی بداً ضرر نميکنی !

اگر اينهم همون مشکلارو داشت ( خوب ديگه ريسکش پای خودت هست )
شما هم دیگه دارای خیلی این مسئله رو بزرگش می کنی. برو یه آمار بگیر تو همین سایت چند نفر 360 دارن و چند نفر 360شون خراب شده! اصلا به اون نظر نسجی که اون بالای تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول هست دقت کردی؟

من 360 م نه اینترکولر داره نه هیچ وسیله خنک کننده اضاقه ایی. 3-4 ساعت هم حداقل زمان بازی ای بوده که باهاش همیشه کردم و تا حالا هم ایرادی نداشته.

شما بيا خونه ما من يه صبح تا شب دستگاهمو بدون فن برات روشن میزارم اگه چيزييش شد
يدونه مجانی برات میخرم....
بابا اين قد گوندش نکنيد الکی اين قضيرو

نه عزيز جان، ميگن مشکلش تا حدودی حل شده ! ولی باز فن ميخرن ( برای اطمينان مثلاً ) من نميدونم وقتی ميگن تا حدودی حل شده پس چرا فن ميگيرن !:laughing:

بنظرم يکم صبر کن ، ببين کيفيت Elite چطوری در امده ( کسی خريده باشه و نظر بده )
اگه مشکلی نداشت، مطمئن هست , پولی که داری هزينه ميکنی بداً ضرر نميکنی !

اگر اينهم همون مشکلارو داشت ( خوب ديگه ريسکش پای خودت هست )

شما خودت x360 داري؟؟؟؟يا فقط يه چي شنيدي؟؟؟
x360+فن اضافه هيچ مشكلي هم پيش نمياد.

شما هم دیگه دارای خیلی این مسئله رو بزرگش می کنی. برو یه آمار بگیر تو همین سایت چند نفر 360 دارن و چند نفر 360شون خراب شده! اصلا به اون نظر نسجی که اون بالای تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول هست دقت کردی؟

من 360 م نه اینترکولر داره نه هیچ وسیله خنک کننده اضاقه ایی. 3-4 ساعت هم حداقل زمان بازی ای بوده که باهاش همیشه کردم و تا حالا هم ایرادی نداشته.

اين جمله يکم قديمی شده که ميگن : آمار بگير ...
والا بنده هم تو اين انجمن ديدم ! هم تو انجمن های خارجی ديگه ديدم !
قرار نيست از هر 10 نفر 8 تا خراب شه ! اما بحث اينکه اين کنسول بخاطر سخت افزار ضعيف درصد خرابيش کم نيست !

اين جمله يکم قديمی شده که ميگن : آمار بگير ...
والا بنده هم تو اين انجمن ديدم ! هم تو انجمن های خارجی ديگه ديدم !
قرار نيست از هر 10 نفر 8 تا خراب شه ! اما بحث اينکه اين کنسول بخاطر سخت افزار ضعيف درصد خرابيش کم نيست !
شما حتما از روی حدسیات نظر می دی که می گی آمار دیگه قدیمی شده؟ آمار خرابی این کنسول کم نیست ولی جوری شما پست می دی که یکی که می خواد کنسول بخره فکر می کنه که هر چی بخره خراب می شه.

در هر صورت اطلاع رسانی شما به این شکل اشتباه هست و فکر می کنی همه مثل شما فقط کیفیت کنسول براشون مهمه. 80% کسایی که کنسول می خرن بازی هاش براشون مهمه نه کیفیتش.

شما خودت x360 داري؟؟؟؟يا فقط يه چي شنيدي؟؟؟
x360+فن اضافه هيچ مشكلي هم پيش نمياد.

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=174506&postcount=212
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=171945&postcount=182
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=171957&postcount=183
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=168570&postcount=151

ايشون فن هم داشت :
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=173161&postcount=195

دستگاه ايشون هم مال بعد از فوريه بود :
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=167029&postcount=136

اينم يکی مثل بنده :
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=168563&postcount=150

ايشون هم يه مشکل ديگه :
http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=164333&postcount=107

فکر کن آقای بيگدلی بودن ( مطمئن نيستم ) دوبار کنسول ايشون خراب شد !

حالا اين چندتا مشکل دستگاه هست !!! مشکلايی ديگه هم هست که حل ميشه ولی چرا کنسولی که مشکلات زيادی داره رو آدم بخره ؟

يا مرخص ميشه
يا تنظيم لنز
يا مشکل گرمايی
يا لوازم جانبيش مثل ادپتور ميسوزه يا ..
يا ...

درضمن، مگه حتماً بايد کنسول داشته باشم که نظر بدم ؟ :laughing: :laughing: :laughing:
به اندازه کافی دوستان نظر دادن که ميشه از تجربه دوستان استفاده کرد !

شما حتما از روی حدسیات نظر می دی که می گی آمار دیگه قدیمی شده؟ آمار خرابی این کنسول کم نیست ولی جوری شما پست می دی که یکی که می خواد کنسول بخره فکر می کنه که هر چی بخره خراب می شه.

در هر صورت اطلاع رسانی شما به این شکل اشتباه هست و فکر می کنی همه مثل شما فقط کیفیت کنسول براشون مهمه. 80% کسایی که کنسول می خرن بازی هاش براشون مهمه نه کیفیتش.

مطمئناً شما و بنده پول ميديم به فروشنده ! چيز ديگه اي نميديم ! که اگه طوری بشه بگيم فدای سرت !

بهتره اطلاع رسانی اينطوری باشه که کسی که ميخواد بخره همه چی رو بدونه و با ريسکش بخره !
همينطور اگر بحث سر آمار و ارقام هست اشکان جان.
خوب يک آمار هم از PS3 بگيريد ببينيد اون چقد ايراد داشت !

بعد ببينيد کدوم آمار بهتری داره !

شما اگه کنسولت مرخص بشه چطوری ميخوای بازی کنی ؟
يا اگه بازی ps3 گرون باشه، خوب فوقش ماه اول 1 دونه بگيری، ماه های بعدی عوض کنی 25 اينا پول تعويض بدی !

کدوم بهتره ؟
هنوزم ميگم : اگر elite مشکلی نداشته باشه ( اگر کسی خريده و نظر بده ) xbox elite بهترين انتخاب ميتونه باشه !

PS :
راستی، دوست بنده تو سويس همين 2 ماه پيش پرميوم خريد. 3 روز 1 بار بازی ميکنه. همين ديروز کنسول ايشون مرخص شد !

راست میگه بابا این ماله من اصالا همینجوری خراب شد در ضمن مگه 360 همون 6 ماه اول بازیاش 50 تومن نبودند؟
ps3 هم نا دوماه دیگه کپی مشه الان همه میریزن سرم

ببینید، اونایی که کنسولشون درست و سالم در اومده که نمی‌یان روی نت چیزی بنویسن. این چیزایی که شما می‌خونید گزارش اونایی هست که مشکل داشتن. و شما می‌یاید از روی این قضاوت می‌کنید که پس هر کی 360 داشته، کنسولش خراب در اومده.
مثلا خود من که کنسولم بدون فن داره عالی کار می‌کنه و تا حالا هیچ مشکلی نداشته، نیومدم تو فروم‌ها بچرخم که بگم آی مردم، کنسول من سالمه‌ها!
11 میلیون 360 تو دنیا فروخته شده. آمار دقیق ندارم، اما ایمان دارم که از این تعداد، میلیون‌ها نفر از صاحبان کنسول به اینترنت دست‌رسی دارن. حالا شما برید تمام فروم‌های دنیا رو بگردید، ببینید چندنفر پیدا می‌کنید که کنسولشون خراب شده باشه. اون‌وقت یه نسبت بگیرید و متوجه می‌شید آمار خرابی‌های 360، به اندازه‌ی وسایل الکتریکی دیگه، و در حد استاندارد هست...

به نظر من که اين خرابيهايی که واس 360 اتفاق میيوفته 95% مطمئن باشيد به دليل استفاده
نآشيانه از دستگاست....
مثلاً نمونش يکی برداشته موقعی که دستگاه روشنه اونو داره عمودی ، افقی میکنه..آخه
يکی نيست به اين آدم بگه مرده حسابی وقتی دستگاه روشنه تو بايد از اين کارا بکنی؟
يا اين که بر میدارم دستگاهی که داخلش به دليل پردازشهای بالا زياد داغ میشرو میآن تو يه محفظه بسته
میزارن.....بعد که با مشکل مواجه میشن میگن اين 360 ام شد دستگاه با اون کيفيتش....
درسته که کيفيت 360 به مراتب يه مقدار پايين هست ولی مطمئن باشيد با استفاده صحيح
هيچ وقت به مشکل بر نمیخوريد

مطمئناً شما و بنده پول ميديم به فروشنده ! چيز ديگه اي نميديم ! که اگه طوری بشه بگيم فدای سرت !

بهتره اطلاع رسانی اينطوری باشه که کسی که ميخواد بخره همه چی رو بدونه و با ريسکش بخره !
همينطور اگر بحث سر آمار و ارقام هست اشکان جان.
خوب يک آمار هم از PS3 بگيريد ببينيد اون چقد ايراد داشت !

بعد ببينيد کدوم آمار بهتری داره !

شما اگه کنسولت مرخص بشه چطوری ميخوای بازی کنی ؟
يا اگه بازی ps3 گرون باشه، خوب فوقش ماه اول 1 دونه بگيری، ماه های بعدی عوض کنی 25 اينا پول تعويض بدی !

کدوم بهتره ؟
هنوزم ميگم : اگر elite مشکلی نداشته باشه ( اگر کسی خريده و نظر بده ) xbox elite بهترين انتخاب ميتونه باشه !

PS :
راستی، دوست بنده تو سويس همين 2 ماه پيش پرميوم خريد. 3 روز 1 بار بازی ميکنه. همين ديروز کنسول ايشون مرخص شد !

آقا شما این حرفهایی که میزنی بیشتر به تاپیک مقایسه کنسولها و خرید PS3 یا 360 میخوره وکلی اونجا سر این مساله ها که بازی های فلان دستگاه بهتره یا بیشتره ویا غیره بحث شده شما سعی کن که فقط برای خرید 360 راهنمایی کنی;) نه اینکه مقایسه بین کنسولها انجام بدی:cool:

آقا شما این حرفهایی که میزنی بیشتر به تاپیک مقایسه کنسولها و خرید PS3 یا 360 میخوره وکلی اونجا سر این مساله ها که بازی های فلان دستگاه بهتره یا بیشتره ویا غیره بحث شده شما سعی کن که فقط برای خرید 360 راهنمایی کنی;) نه اینکه مقایسه بین کنسولها انجام بدی:cool:

خلاصه من 360 بگيرم بابا مردم يكي ميگه بگير تا 2 سال عمر ميكنه !!!!:mad:
يكي ميگه نگير فرداش خراب ميشه خلاصه من بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

یه نظر کوتاه در مورد 360 و سونی

ببینید، اونایی که کنسولشون درست و سالم در اومده که نمی‌یان روی نت چیزی بنویسن. این چیزایی که شما می‌خونید گزارش اونایی هست که مشکل داشتن. و شما می‌یاید از روی این قضاوت می‌کنید که پس هر کی 360 داشته، کنسولش خراب در اومده.
مثلا خود من که کنسولم بدون فن داره عالی کار می‌کنه و تا حالا هیچ مشکلی نداشته، نیومدم تو فروم‌ها بچرخم که بگم آی مردم، کنسول من سالمه‌ها!
11 میلیون 360 تو دنیا فروخته شده. آمار دقیق ندارم، اما ایمان دارم که از این تعداد، میلیون‌ها نفر از صاحبان کنسول به اینترنت دست‌رسی دارن. حالا شما برید تمام فروم‌های دنیا رو بگردید، ببینید چندنفر پیدا می‌کنید که کنسولشون خراب شده باشه. اون‌وقت یه نسبت بگیرید و متوجه می‌شید آمار خرابی‌های 360، به اندازه‌ی وسایل الکتریکی دیگه، و در حد استاندارد هست...

من هم وقتی مطالب رو در مورد مشکلات گرمایی 360 خوندم به این نتجه میرسم که بزرگترین مشکل پیش روی کسانی که میخوان 360 بگیرن همین داغ کردن اون هست
دوستان میان میگن تا حالا 11 میلیون کنسول ایکس باکس فروخته شده و به نسبت امار کمتری دارای مشکل گرمایی هستند ام سوال من اینه که پلی استیشن 3 هم توی این مدت کم 3 میلیون کنسول فروخته اما ایا تا حالا کسی اومده از کنسول پلی استیشن3 و مشکلات اون گلایه کنه میبینید که نه
بازیهای 360 هم اولش بالای 50 هزار تومن بود به الان نگاه نکنید که شده 5 هزار تومن
مطمئنا بازیهای پلی استیشن3 هم تا چند ماه دیگه قیمتهاش میشکنه یادمه وقتی الیته 360 شایعه شد که قرار هست تولید بشه خیلی از این دوستان 360 توی این سایت اومدن گفتن شایعه هست ولی در عمل دیدیم عین واقعیت بود و در مورد بلوری هم باید گفت وقتی به تولید انبوه برسه مطمئنا قیمتش ارزون میشه
و در اخر دوستان میگن ادم کنسول رو برای برازی میگیره نه سخت افزار اون
من اتفاقا مخالفن چرا که این قضیه برای همه که صدق نمیکنه
بعضی از دوستان هدفشون داشتن یک کنسول خوب و بدون دردسر هست که براشون چندین سال جواب بده نه اینکه سالی خدا تومن بابتش هزینه کنن شاید برای بعضی ها این مقادیر مبلغ زیادی نباشه اما انصافا پ.ل زیادی بابت کنسول خرج کردن یعنی باج دادن به این کمپانی سازنده چرا شرکتی که میدونه دستگاهش مشکل داره حتی اگر یک در هزار هم باشه نیومده مشکل اون رو خودش برطرف کنه که دیگه این همه نیاز به فن و شایعه در مورد اون نباشه
در کل به نظر من مشکل گرمایی 360 هم شانسی هست کسی که شانسش بد هست سراغ این کنسول نره اگر هم میره با جیب پ پول بره
الان هست که همه بیان من رو مورد اماج حملاتشون قرار بدن من فقط مطالب رو خوندم و نظرم رو گفتم فقط همین

به نظر من که اين خرابيهايی که واس 360 اتفاق میيوفته 95% مطمئن باشيد به دليل استفاده
نآشيانه از دستگاست....
مثلاً نمونش يکی برداشته موقعی که دستگاه روشنه اونو داره عمودی ، افقی میکنه..آخه
يکی نيست به اين آدم بگه مرده حسابی وقتی دستگاه روشنه تو بايد از اين کارا بکنی؟
يا اين که بر میدارم دستگاهی که داخلش به دليل پردازشهای بالا زياد داغ میشرو میآن تو يه محفظه بسته
میزارن.....بعد که با مشکل مواجه میشن میگن اين 360 ام شد دستگاه با اون کيفيتش....
درسته که کيفيت 360 به مراتب يه مقدار پايين هست ولی مطمئن باشيد با استفاده صحيح
هيچ وقت به مشکل بر نمیخوريد

دوست عزیز این دیگه از اون حرفهای (ناراحت نشی یه وقت ولی) مسخره هست که میزنی
شما یه جور صحبت میکنی که انگار فقط کسانی که 360 دارن با کنسولشون بد رفتار میکنن و
کسانی که سونی 3 دارن با اون مثل یه بچه یک ماهه رفتار میکنن
این حرفها اصلا قابل قبول نیست که شما میاید و توی یه سایت پر بیننده اون رو عنوان میکنید
تمام کسانی که 360 یا سونی دارن یه جور با کنسولشون رفتار میکنن و اینی که بگیم چون 360
کسی خراب شد پس بد استفاده کرده کاملا منتفی هست شاید کسانی باشن بدتر از 360 شما
با سونی خودشون رفتار کرده باشن یا روزی 10 ساعت هم با سونی بازی کرده باشن اما مشکلی
نداشته باشن از این صحبتها فقط میشه این نکته رو فهمید که کسانی که 360 دارن باید خیلی مراقب
کنسولشون باشن تا کسایی که سونی دارن و این هم فقط به خاطر کیفیت برتر سونی در ساخت
کنسولش هست یادمه وقتی بحث کنسول نسل اینده اومد و رقابت بین 360 و سونی اغاز شد خیلی ها
دوست داشتن ببینند کدوم کنسول زودتر میاد و 360 اومد و از سونی سبقت زد اما چه جلو زدنی
که نتیجش رو الان داریم میبینیم و اینکه مشکل گرمایی داره ولی سونی اومد صبر کرد و یه کنسول
تر و تمیز به ملت تحویل داد تا کسی که میاد 500 دلار بهش میده یه دعایی هم به روح امواتش
بفرسته و بگه خدا خیرش بده نه اینکه ................
خیلی از دوستام رو میشناسم که ماهها پولشون جمع کردن تا یه کنسول بگیرن اگه کنسولشون
به مورد خورد چه کسی جواب اونها رو میده دوست عزیز
شرمنده تمام دوستان 360 ی هستم اما بیایید قبول کنید که مشکل گرمایی داره این کنسولتون
البته به نسبت پلی استیشن3
کلا غیرت و تعصب ژاپنی ها توی کار مثال زدنی هست این نکته را بگم که سالیانه بین 350 هزار تا
400 هزار نفر در ژاپن بر اثر کار زیاد جان خودشون رو از دست میدن چون به کارشون اهمیت میدن
شعار شرکت تویوتای ژاپن هم اینه که یک انسان عاقل یک اشتباه رو دوبار مرتکب نمیشه
قابل توجه مایکروسافت که اگه کنسول الیته اون هم مشکل گرمایی داشته باشه
دیگه باید فاتحه اون شرکت رو خوند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or