راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام
من یه فلش 8 یه 16 دارم وقتی بازی میریزم توش دو دفعه کار میکمه سری بعد میگه این فلشو نمیشناسه دوباره باید فلشو ردیف کنم بعد بازی دوباره بریزم ایراد از کجاست بچه ها ؟
کسی مارک خاصی رو برای خرید پیشنهاد میکنه بریم بخریم
شخصا کسای زیادی رو دیدم که با فلششون مشکل داشتن ولی من با Kingmax الان یک ساله دارم و حتی یه بار هم مشکل نداشتم!

با سلام
من یه فلش 8 یه 16 دارم وقتی بازی میریزم توش دو دفعه کار میکمه سری بعد میگه این فلشو نمیشناسه دوباره باید فلشو ردیف کنم بعد بازی دوباره بریزم ایراد از کجاست بچه ها ؟

مطمئنی فرمت فلشت FAT-32ه؟ یه با تو کامپیوتر بصورت FAT-32 فرمت کن بعد تو ایکس باکس کانیگ کن اگه دوباره این طوری شد برو فلشتو عوض کن.

حالا کو تا XBOX 720 معرفی بشه کو تا پیش فروش بشه کو تا دلم مردم رو آب کنند کو تا بیاد ایران کو تا کپی بشه؟!!! اووووو از کجا اینقدر مطمئنی
دقيقا موافقم...
دوستان سعي كنن در ايام ارزوني ايكس باكس خريد كنن،اونجوري كه من شنيدم بدون توجه به قيمت دلار و اونچه كه سال هاي پيش شاهدش بوديم ايام مناسب برا خريد ماه هاي بهمن و خرداد هستش اگه اشتباه نكنم...ايكس باكس نسل بعد هم همونطوركه دوستمون گفتن معلوم نيس كي بياد،كي بياد ايران و حتي كي كپي خور ميشه!!!
مطمعنا تا اين پروسه انجام بشه و ما بي ايكس باكس باشيم اصلا يه جورايي غير منطقي به نظر مياد...
وقتي كه شما 360 اسليم بگيري ميتوني تا اون موقع بازي كني چون بدون بازي هم زندگي سخته...;):dكلا اگه نخاي اسليم بگيري و بگي باشه تا 720 بياد كلا چه كاريه اصلا ايكس باكس نخر!!:dراست ميگم والا!!/:):dشما اگه هدفت بازي كردن باشه حتما بايد يه اسليم بگيري...>:d<
از نظر اقتصادي هم با رعايت نكات بالا و همچنين تميز نگه داشتن دستگاهتون(اگه بخاين ضرر نكنين!)ميتونين تا قبل رسيدن سري جديد ايكس باكس راحت و حتي شايد با كمي سود بفروشيد(البته سودش احتمالش كم هست البته اگه ضرري هم باشه با كمي زرنگي و موقعيت سنجي و تدبير لازم كمترين ضرر رو ميكنين...!)
حالا بگين چرا؟:-/
واس خاطر اينكه معمولا سري قديمي ايكس باكس ها تو ايران قبل اومدن يا كپيخور شدن سري جديد قيمتشون ميره بالا اگه اشتباه نكنم(دوستان ميدونن تصحيح كنن)...
واسه همين بنا بر حدسيات بنده قبل اومدن يا به احتمال زياد درست قبل كپي خور شدن 720 ميتونين دستگاهتونو آب كنين.

پ.ن:البته خدا ميدونه كه سري جديد اصلا كپي خور بشه يا نه و تمام چيزهايي كه گفتم قطعي نيس لذا اگه خدايي نكرده اتفاقي پيش اومد و ضرر كردين به
هيچ عنوان مسئوليتي قبول نميكنم:(
الان گفتم كه نگي يه وقت نگفتي ها!!!!!!!!!:d

آخرین ویرایش:
همه جوره فرمت کردم فایده نداره برا من مارکش transcend

ازاین مشکیا که فقط تو مدل های مختلف رنگ وسطش فرق می کنه؟ منم از همون دارم یه 1 گیگ یه 2گیگ یه 8 و یه 16 گیگ.:d
هیچ کدوم مشکلی ندارند.

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

دقيقا موافقم...
دوستان سعي كنن در ايام ارزوني ايكس باكس خريد كنن،اونجوري كه من شنيدم بدون توجه به قيمت دلار و اونچه كه سال هاي پيش شاهدش بوديم ايام مناسب برا خريد ماه هاي بهمن و خرداد هستش اگه اشتباه نكنم...ايكس باكس نسل بعد هم همونطوركه دوستمون گفتن معلوم نيس كي بياد،كي بياد ايران و حتي كي كپي خور ميشه!!!
مطمعنا تا اين پروسه انجام بشه و ما بي ايكس باكس باشيم اصلا يه جورايي غير منطقي به نظر مياد...
وقتي كه شما 360 اسليم بگيري ميتوني تا اون موقع بازي كني چون بدون بازي هم زندگي سخته...;):dكلا اگه نخاي اسليم بگيري و بگي باشه تا 720 بياد كلا چه كاريه اصلا ايكس باكس نخر!!:dراست ميگم والا!!/:):dشما اگه هدفت بازي كردن باشه حتما بايد يه اسليم بگيري...>:d<
از نظر اقتصادي هم با رعايت نكات بالا و همچنين تميز نگه داشتن دستگاهتون(اگه بخاين ضرر نكنين!)ميتونين تا قبل رسيدن سري جديد ايكس باكس راحت و حتي شايد با كمي سود بفروشيد(البته سودش احتمالش كم هست البته اگه ضرري هم باشه با كمي زرنگي و موقعيت سنجي و تدبير لازم كمترين ضرر رو ميكنين...!)
حالا بگين چرا؟:-/
واس خاطر اينكه معمولا سري قديمي ايكس باكس ها تو ايران قبل اومدن يا كپيخور شدن سري جديد قيمتشون ميره بالا اگه اشتباه نكنم(دوستان ميدونن تصحيح كنن)...
واسه همين بنا بر حدسيات بنده قبل اومدن يا به احتمال زياد درست قبل كپي خور شدن 720 ميتونين دستگاهتونو آب كنين.

پ.ن:البته خدا ميدونه كه سري جديد اصلا كپي خور بشه يا نه و تمام چيزهايي كه گفتم قطعي نيس لذا اگه خدايي نكرده اتفاقي پيش اومد و ضضر كردين به
هيچ عنوان مسئوليتي قبول نميكنم:(
الان گفتم كه نگي يه وقت نگفتي ها!!!!!!!!!:d
کاملا حرفت درسته. هر کی می خواد ایکس باکس بگیره الان خوبه. و بهمن و خرداد

سلام.
ببخشید چطوری میشه رجین ایکس باکسو تشخیص داد؟ میشه یه نفر یه با عکس توضیح بده؟
ایکس باکس های اسلیم هم برای کینکت نیاز به آپدیت دارن یعنی برای اسلیم ها چون رو جعبشون نوشته Kinect Ready نیازی نیستش؟
برای تشخیص دادن رجین کینکت چطور؟

آخرین ویرایش:
با سلام

دلیلش اینه کلا فلش ماله بازی ریختن نیست بخوای راحت باشی باید هارد بگیری. منم این مشکلو داشتم. حالا درسته یکی دو تا بازی روش نصب میشه کارتو راه میندازه ولی همه فلش ها همینن خودتو اذیت نکن.
بهترین فلش و بالا ترین سرعت ماله silicon power ه من اینو امتحان کردم واقعا عاااالیه مخصوصا واسه xbox و ظبط کردن برنامه های ماهواره.
ولی بگم بازم بدون مشکل نیست. من جات باشم بجای اینکه 45 ت بدم فلش 16 بگیرم یه ذره هم جمع میکنم میذارم روش هارد 120 میگیرم 75 تومن. واقعا بدون مشکل.

سلام دوستان
من میخواستم یه اکس باکس اسلیم 250 گیگ بگم فامیلمون از دبی برام پست کنه ولی مشکلم اینه که نمیدونم بهش بگم چه نوعیش (از لحاظ مدل درایو و ....) رو بخره برام و پست کنه لطفا منو راهنمایی کنید خواهشا خواهشا به شدت نیاز دارم الان 3 ساعته کل اینترنت رو گشتم یه مطلب هم پیدا نکردم لطفا بهم بگید بهش بگم وقتی رفت تو مغازه که بخره اکس باکس رو چی به مغازه داره بگه من اسلیم 250 گیگ قابل هک میخوام چی بهش بگه که یه مدل قابل هک مغازه دار بهم بده قابل توجه که تو دبی میخواد بخره و امکان این که جعبه رو باز کنه و مادر بردش و اینا رو ببینه نیست لطفا بهم بگید میره تو مغازه چی بگه که یه اسلیمقابل هک بهش بدن

سلام.
ببخشید چطوری میشه رجین ایکس باکسو تشخیص داد؟ میشه یه نفر یه با عکس توضیح بده؟
ایکس باکس های اسلیم هم برای کینکت نیاز به آپدیت دارن یعنی برای اسلیم ها چون رو جعبشون نوشته Kinect Ready نیازی نیستش؟
برای تشخیص دادن رجین کینکت چطور؟

رو جعبه اش نوشته Region 2 یا Pal
بله نیاز به آپدیت داره
کینکت ریجین نداره

سلام دوستان
من میخواستم یه اکس باکس اسلیم 250 گیگ بگم فامیلمون از دبی برام پست کنه ولی مشکلم اینه که نمیدونم بهش بگم چه نوعیش (از لحاظ مدل درایو و ....) رو بخره برام و پست کنه لطفا منو راهنمایی کنید خواهشا خواهشا به شدت نیاز دارم الان 3 ساعته کل اینترنت رو گشتم یه مطلب هم پیدا نکردم لطفا بهم بگید بهش بگم وقتی رفت تو مغازه که بخره اکس باکس رو چی به مغازه داره بگه من اسلیم 250 گیگ قابل هک میخوام چی بهش بگه که یه مدل قابل هک مغازه دار بهم بده قابل توجه که تو دبی میخواد بخره و امکان این که جعبه رو باز کنه و مادر بردش و اینا رو ببینه نیست لطفا بهم بگید میره تو مغازه چی بگه که یه اسلیمقابل هک بهش بدن

شما هر کنسولی بگیری قابل هکه. همون اسلیم 250 خوبه چیز جاص دیگه ایی نمیخواد بگه. فقط اگه نمیخواد اسلیم بگیره و میخوای آرکید یا ایلایت بگیری بگو بپرسه حتما مادربوردش jasper باشه.
بعد کنسولتو میبری میدی یه جا واست کپی خور میکنن. غمت نباشه اینجا ایرانه لعنتی :d:p;)

سلام من یک تازه واردم تو زمینه xbox 360 میخام xbox 360 بخرم چند تا سوال دارم اول اینکه میگن بهترین مدل slim هست با مادربرد jasper ایا میشه این اسلیما کپی خور بشن سوال بعدی xbox چه چوری بازی رو سیو میکنه کجا تو چی تو همین هارد خودش سوال بعدی اگر من افلاین بازی کنم بازم بن میشم بعد اگر میخام افلاین بازی کنم بازم باید اشتراک طلایی بگیرم بعد اگر افلاین بازی کنم باید قید بازی call of duty mw3 یاید بزنم ببخشید سوالام پشته سره همه:d:d:d

سلام من یک تازه واردم تو زمینه xbox 360 میخام xbox 360 بخرم چند تا سوال دارم اول اینکه میگن بهترین مدل slim هست با مادربرد jasper ایا میشه این اسلیما کپی خور بشن سوال بعدی xbox چه چوری بازی رو سیو میکنه کجا تو چی تو همین هارد خودش سوال بعدی اگر من افلاین بازی کنم بازم بن میشم بعد اگر میخام افلاین بازی کنم بازم باید اشتراک طلایی بگیرم بعد اگر افلاین بازی کنم باید قید بازی call of duty mw3 یاید بزنم ببخشید سوالام پشته سره همه:d:d:d
درسته slim از همه بهتره مادربردش هم jasper نیست مادربرد والهالا دارن که عالی ترین نوع مادربرد هست. بله کپی خور هستن. بازی ها هم رو هارد خودش ذخیره می شه. سوالات بعدیت هم جوابش اینه : نه نه نه :دی

سلام خسته نباشید
اقا شرمنده شاید سوال من تکراری باشه اما ادیسون هم باشه حوصلش نمی شه 1500 صفحه ی تاپیک رو بخونه!!!!
من و رفیقم یکیمون می خوایم ps3 دست دوم و یکیمون xbox360 دست دوم بگیریم
اما نمی دونیم ps3 و xbox360 باید چه ویژگی هایی داشته باشه که زود خراب نشه یعنی چه چیزایی رو باید بدونیم که بهمون نندازن مثلا سریالی چه می دونم یچیزی توی همینا
برای ps3 هم خیلی گشتم اما راهنمای خریدشو پیدا نکردیم لطفا ما رو برای خریدن هر دوتاشون همین جا راهنمایی کنید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or