راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان به نظر شما مثلا خودم که یه لب تاب MSI GT780 رو دارم اینم اطلاعاتش MSI Global – Notebook - GT780 و تا الان هیچ مشکلی از نظر کمبود گرافیکی یا گیر کردن و این چیزا نداشتم شما توصیه میکنید من برم XBOX 360 بگیرم ؟ خودم خیلی دوست دارم اما به نظر شما این کار درستی هست ؟ یا یه طور دیگه ازتون سوال میکنم : اگه کسی یه PC یا Labtop خوبی داشته باشه که به راحتی بتونه هر بازی رو روش اجرا کنه اگه بخواد xbox بگیره شما پیشنهاد میکنید ؟ آیا کیفیت سرعت یا هر چیزه دیگه ای با هم فرق داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
من يه xbox فت گير آوردم صاحابش مي خواد بروشه
مدلش كه گفتم فت
يه هارد 120 داره
دوتا دسته هم داره بهنظرتون چند مي ارزه

بعد فت از لحاظ گرافيكي كه با اسليم فرق نمي كنه ؟
و يه چيز ديگه برتري هاي اسليم نسبت به فت چيه ؟

سلام
من يه xbox فت گير آوردم صاحابش مي خواد بروشه
مدلش كه گفتم فت
يه هارد 120 داره
دوتا دسته هم داره بهنظرتون چند مي ارزه

بعد فت از لحاظ گرافيكي كه با اسليم فرق نمي كنه ؟
و يه چيز ديگه برتري هاي اسليم نسبت به فت چيه ؟

از لحاظ گرافیکی فرقی ندارن
غیر از سخت تر بودن کپی خور کردن اسلیم ها و اینکه هکشون یکم دیرتر میاد توی بقیه موارد اسلیم از هر نظر بهتره

لطفا یکی جواب منو هم بده چند روز گذشت همچنان منتظریم

ببین دوست عزیز بازی کردن با کنسول خیلی راحت تر از pc هستش ودردسر نصب وکرک واین جور چیزا رو نداره،شما یه دیسک میزاری ومیشینی بازی میکنی،از طرفی بازیهای اختصاصی زیادی برای کنسولها میاد که هیچ وقت برای کامپیوتر نمیاد وخیلی از بازیهای مولتی پلتفرم هم با تاخییر برای کامپیوتر عرضه میشن،به نظر من pc فقط واسه بازیهای استراتژی خوبه،در هر حال تصمیم با خودته ولی اگه میخای لذت واقعی بازی کردن وتجربه بازیهای بی نطیر اختصاصی ایکس باکس مانند gears of war رو درک کنی حتما ایکس باکس بخر

با سلام.
میخواستم بدونم قیمت ایکس باکس آریکید تو بازار چنده؟(هم نو هم دست دوم)
من یه دست دوم سراغ دارم 240 تومن در حد نو. بنظرتون می ارزه بخرمش؟ ایکس باکس آرکید از نظر بازی هایی که براش میاد با اسلیم فرقی نداره؟
وای فای داره؟
با تشکر پیشاپیش.

با سلام.
میخواستم بدونم قیمت ایکس باکس آریکید تو بازار چنده؟(هم نو هم دست دوم)
من یه دست دوم سراغ دارم 240 تومن در حد نو. بنظرتون می ارزه بخرمش؟ ایکس باکس آرکید از نظر بازی هایی که براش میاد با اسلیم فرقی نداره؟
وای فای داره؟
با تشکر پیشاپیش.
آرکید که دیگه نو نداره ...... بستگی به نوع بورد و تمیز بودن دستگاه داره که چند بخری.... تاریخ تولیدم مهمه
از نظر بازی آرکید و اسلیم فرقی ندارن .... آرکید ها وای فای ندارن

آرکید که دیگه نو نداره ...... بستگی به نوع بورد و تمیز بودن دستگاه داره که چند بخری.... تاریخ تولیدم مهمه
از نظر بازی آرکید و اسلیم فرقی ندارن .... آرکید ها وای فای ندارن

جواب اینو ندادین.
من یه دست دوم سراغ دارم 240 تومن در حد نو. بنظرتون می ارزه بخرمش؟
بوردش جاسپره و اواخر 2009.
با دستگاه نمیشه بهش وای فای وصل کرد؟
قیمت آرکیدی که از همه نظر سالم باشه(خط و اینای روی قابش برام مهم نیست از نظر سخت افزاری مهمه)کپی بخونه، و جدیدترین آپدیت باشه چنده؟
مرسی

جواب اینو ندادین.
با دستگاه نمیشه بهش وای فای وصل کرد؟
قیمت آرکیدی که از همه نظر سالم باشه(خط و اینای روی قابش برام مهم نیست از نظر سخت افزاری مهمه)کپی بخونه، و جدیدترین آپدیت باشه چنده؟
مرسی
از قیمت ها من خبر ندارم واسه همین چیزی نگفتم
برای آرکید ها میتونید یه قطعه بخرید و بهش وصل کنید تا وای فای هم داشته باشه

به مانیتور LG FLATRON F700B میتونم وصلش کنم؟(مال 4-5 سال پیشه مانیتورم.)
به تلوزیون سامسونگ 17 اینچ چطور؟(اینم مال همون حدوداست)
ببخشید که زیاد سوال میکنم.
این سوالام هم هرکی میدونه جواب بده
مرسی

به مانیتور LG FLATRON F700B میتونم وصلش کنم؟(مال 4-5 سال پیشه مانیتورم.)
به تلوزیون سامسونگ 17 اینچ چطور؟(اینم مال همون حدوداست)
ببخشید که زیاد سوال میکنم.
مرسی
اصولا به هر مانیتوری با تبدیل وصل میشه .... ولی دیگه بستگی به مانیتور و ورودی کیفیت تغییر میکنه

مرسی از پاسختون حالا به نظر شما قیمت ایکس باکس 360 (آرکید،اسلیم،الایت،...) تا 2-3 هفته دیگه میاد پایین؟(چون من بیشتر از این صبر ندارم:d)
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها می خواستم ببینم تو تهران کجا جیتک میکنن توپخونه رفتم از اکثر جاها پرسیدم یا نمی دونستند چیه یا انجام نمیدادند تو رو خدا جواب بدین فوری یا حداقل pm بدین اینم ایدی یاهو منه
saeed.delshade@yahoo.com به خدا نمیدونستم باید کجا بپرسم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or