راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من تابستون میخوام 360 بگیرم هدفم کر هست چون من از هاردش استفاده ای جز سیو نمیکنم و میتونم با مموری این کارو انجام بدم;) تو هاردشم که نمیشه عکس و فیلم ریخت یا آهنگ که اگر هم بخوام اینکارا رو انجام بدم کامپیوتر هست پس اگه کر بگیرم ضرر نکردم:confused:

کمک کنید!!!

ببخشيد بچه ها ميدونم جاش اينجا نيست كه بگم
من يه xbox 1 دسته دوم دارم به رنگ سبز با 60 يا 70 تا بازي با يه remote ميفرو شمش به قيمته 130 تومان هركي خاست خلاصه بگه ديگه 2 سال كار كرده:((
من ميثم هستم

بچه ها من تابستون میخوام 360 بگیرم هدفم کر هست چون من از هاردش استفاده ای جز سیو نمیکنم و میتونم با مموری این کارو انجام بدم;) تو هاردشم که نمیشه عکس و فیلم ریخت یا آهنگ که اگر هم بخوام اینکارا رو انجام بدم کامپیوتر هست پس اگه کر بگیرم ضرر نکردم:confused:

کمک کنید!!!

سلام
نگاه كن شما بر فرض ميخواي Core بگيري حالا من از قيمتهاي جديد اطلاعي ندارم ولي اونطور كه يادمه بايد 40 -50 تومن بابت يك Memory پياده بشي تازه اگه بخواي با دسته بيسيم بازي كني يك مقدار هم بايد بدي تا controler كه با سيم هست برات تعويض كنن خب اگه يك زماني هم خواستي با كيفيت HD بازي كني خلاصه اونهم يكم هزينه مي طلبه حالا اين مورد آخري زياد مهم نيست ولي خودت اگه سرجمع كني ميبيني بايد به اندازه اختلاف قيمتشون بايد پول بدي در ضمن يك چيز ديگه من خودم الان سيو 10 تا بازي تو هاردمه الان كه ميبينم ظرفيتشون بيش از ظرفيت يك Memory 64 هست خب اگه هارد نداشتم الان بايد سيو اون يكي رو پاك ميكردم هي حواسم بايد به اين باشه كي حافظه پر ميشه. در ضمن شما ميتوني آهنگ بريزي فقط بايد روي Audio cd رايتشون كني و ريپشون كني در ضمن هارد به مقدار بسيار كمي تو Loading بازيها تاثير داره
خب اگه اين مسائل برات مهم نيستن پيشنهاد من اينه كه 100% بري همون CORE رو بگيري كه اگه يك زماني دستگاهت به مشكل برخورد نياي تو سرت بزني كه واي بيچاره شدم 450 تومن بابت دستگاه دادم الان يه گوشه خوابيده
موفق باشيد

آقا یکی منو راهنمایی میکنه؟
من یه کور میخاستم بخرم چون پولم در این حده مموریش چنده؟
به مانیتور وصل میشه؟ اگه کابل داره چنده؟ جوی استیک کامپیوتر بهش وصل میشه؟
باید دقیقا چه نسخه ای بخرم تا تموم بازی ها رو اجرا کنه؟ فرقشون چیه؟
من از این کنسول تقریبا چیزی نمیدونم ولی احتمالا تا سه هفته دیگه میخام یکی بخرم
لطفا یکی راهنمایی کنه تا نهایتا با 400 تومن سر و تهش هم بیاد
این نهایت پولیه که میتونم بدم

پس چرا هیچ کسی منو تو هیچ تاپیکی راهنمایی نمیکنه؟:confused: :(( :((
لطفا یکی هم جواب منو بده ولی باور کنید هزار تومن هم نمیتونم بیشتر بدم!!!
راستی اون تاپیک سوالات متوال رو هم خوندم

به مانیتور وصل میشه؟
بلی
اگه کابل داره چنده؟
کابل vga =حدود 30 تومنه
جوی استیک کامپیوتر بهش وصل میشه؟
خیر
باید دقیقا چه نسخه ای بخرم تا تموم بازی ها رو اجرا کنه؟ فرقشون چیه؟
uc یا j هیچ فرقی هم ندارن...
لطفا یکی راهنمایی کنه تا نهایتا با 400 تومن سر و تهش هم بیاد
اگه کر میخری با این پول راحت سر و تهش هم میاد+کابل vga و بازی

اینتر کولر نیکو من گرفتم خیلی راضیم 3 فن هم هست وقتی روشن میکونی فکر می کنی کولر روشنه :laughing:
حسام جان مبارکه بابته 360 رو می گم بالاخره گرفتی
خیلی ممنون
قیمت این اینتر کولر این نیکو 30 تومن هست؟
قابلی نداره به هر حال منم گرفتم ولی فعلا تا اخر امتحانا حق دست زدن بهش رو ندارم یعنی تا 30 خرداد:((

خیلی ممنون
قیمت این اینتر کولر این نیکو 30 تومن هست؟
قابلی نداره به هر حال منم گرفتم ولی فعلا تا اخر امتحانا حق دست زدن بهش رو ندارم یعنی تا 30 خرداد:((

فکر کنم 45 تومن باشه
در ضمن مگه بچه ای من که از تو کوچیکترم حق دست زدن رو دارم :p

اقا مگه غیر از نیکو هم مارک دیگه ای هم هست؟:cheesygri اخه من ندیدم غیر از نیکو کسی چیزه دیگه ای بخری...
قیمتش هم همون 30 تومنه!
آره امین چند مدل دیگه هم هستش که چون تو مود خرید این فنها نبودم اسمشو نمی دونم ولی دفعه بعد که رفتم مارکهای همشو برات می نویسم . :cheesygri

از فتحی پرسیدم گفت 35 تومن هست
فکر کنم 45 تومن باشه
در ضمن مگه بچه ای من که از تو کوچیکترم حق دست زدن رو دارم :p
نه خیلی خیلی بزرگم ولی امتحان نهایی نمیشه باهاش شوخی کرد
x2:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or