راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

mibinid ke region hameye bazihashon ya free hast ya pal ya ntsc j ya ntsc u hala man bayad kodomo bekharam.aslan ina asia j nadaran?ya inke man ke console asia j daram bayad dar hengame kharide bazi region ntsc j ro bardaram?tamame bazihaye region ntsc j 100 % ro asia j miad?

اول تو رو خدا فارسی بنویس !
بله شما توی اون لیست میتونین بازیهای NTSC J و Free Region رو بخرین
در مورد Blue Dragon
مثلا نگاه کن الان Blue Dragon اومده ولی ژاپنیه ....
من البته خودم J آسیا ندارم . اما فکر نکنم الان این Blue Dragon ی که اومده روی J Asia بیاد
بازم میگم در اینمورد مطمئن نیستم .

ولی یه پیشنهاد :
اگر از لحاظ خرید بازی از وست گیم مشکلی نداری بنظر من پال بگیر .
منم خودم اونموقع که X360 خریدم اگه وست بود عمرا 550 تومن میدادم UC میخریدم ! :((
الان وست خیلی کارش عالیه . تقریبا هر بازی میاره همه Region هاش رو میاره .
مزایای پال :
1 - برق مستقیم
2 - تمام بازیها 100 درصد انگلیسی ( االبته توی J هم خیلی کم پیش میاد ژاپنی باشه )
3 - قیمت مناسب

عیب :
1 - فقط فروشگاههای خاصی میفروشن بازیهاشو

من اینا رو دارم
دیگه چیزی نمیخواد که بعدا مجبور بشیم بخریم ؟

دسته اضافی هم بگیری بد نیست . البته بنظر من صبر کن دسته های مشکی جدا هم بیاد از اونا بگیر ...

برای بار چند هزارم.
ntsc/j و ntsc/j-asia یکی هستند و بازی هاشونم کاملا یکی هستند! و امکان نداره بازی j باشه و روی یکی از اینها اجرا نشه. فقط این دو در اجرای تعداد خیلی خیلی کم از بازی های free region با هم فرق دارند که باز هیچ تاثیری نداره چون اون بازی free region هم بالاخره ورژن j رو داره.

در ضمن naeemtop جان از این به بعد فقط با فونت فارسی پست های خود را ارسال کنی. نصب زبان فارسی روی ویندوز نه وقتی می بره نه کاری داره.

2 تا سوال دارم خواهشا جواب بدین
1 از روی دی وی دی و کول دیسک میشه روش اهنگ ریخت چون شما میگفتین نمیشه ولی من از چند نفر پرسیدم گفتن با کول دیسک راحت میشه؟
2 در مورد دسته بیسیم اول اینکه بردش چند متره و اینکه هتمن باید جلوی کنسول باشم تا جواب بده
و باتریش چند ساعت میره
ممنون

چقدر جواب دادین:mad:

pas alan man blue dragon ke ntsc j hast ro mitonam bekharam dige?va ba console asia j bazi konam?
bebakhshid ziad miporsam bazish 3 ta cd hast ziad bayad pol bedam.
gheymate hard 20 gig va memory 64 mg chande?ro memory 64 meg mishe chand ta save kard?

font farsi chetory dorost konam az vaghti windos ro avaz kardam ghat zade mesle zir minvise komak konid
بيلبيرؤلارؤىلاىةئءؤر

اقا من چه اینتر کولری بخر؟
راستی تا چند روز دیگه یکی از دوستام بلودراگون نسخه J رو به صورت انگلیسی میاره مغازشون یعنی وارد توپخونه میشه و فقط دیالوگ ها ژاپنی تازه اونم با زیرنویس میشه فهمید:love:

چقدر جواب دادین:mad:

در مورد دسته من تست کردم از توی حال تا توی اشپز خونه میگرفت تقریبا شما اگه 5 متر هم فاصله داشته باشی میشه
حتی اگه دیوار هم جلوت باشه
در مورد شارژ دسته احتیاجی نیست بخری هر باتری خوب معمولا 30 ساعت راحت جواب میده
شما باتری energizer بخر عالی هست
از روی کول دیسک هم نیمشه اطلاعات ریخت فقط میشه از روی سی دی audio اهنگ روی کنسول ریخت یا به اصطلاح ریپ کرد
اوکی ؟؟؟؟

اقا من چه اینتر کولری بخر؟
راستی تا چند روز دیگه یکی از دوستام بلودراگون نسخه J رو به صورت انگلیسی میاره مغازشون یعنی وارد توپخونه میشه و فقط دیالوگ ها ژاپنی تازه اونم با زیرنویس میشه فهمید:love:

اینتر کولر نیکو من گرفتم خیلی راضیم 3 فن هم هست وقتی روشن میکونی فکر می کنی کولر روشنه :laughing:
حسام جان مبارکه بابته 360 رو می گم بالاخره گرفتی

آخرین ویرایش:
آقا یکی منو راهنمایی میکنه؟
من یه کور میخاستم بخرم چون پولم در این حده مموریش چنده؟
به مانیتور وصل میشه؟ اگه کابل داره چنده؟ جوی استیک کامپیوتر بهش وصل میشه؟
باید دقیقا چه نسخه ای بخرم تا تموم بازی ها رو اجرا کنه؟ فرقشون چیه؟
من از این کنسول تقریبا چیزی نمیدونم ولی احتمالا تا سه هفته دیگه میخام یکی بخرم
لطفا یکی راهنمایی کنه تا نهایتا با 400 تومن سر و تهش هم بیاد
این نهایت پولیه که میتونم بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or