راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مرسی از پاسختون حالا به نظر شما قیمت ایکس باکس 360 (آرکید،اسلیم،الایت،...) تا 2-3 هفته دیگه میاد پایین؟(چون من بیشتر از این صبر ندارم:d)
این سوالام هم هرکی میدونه جواب بده
من یه دست دوم سراغ دارم 240 تومن در حد نو. بنظرتون می ارزه بخرمش؟
بوردش جاسپره و اواخر 2009.
قیمت آرکیدی که از همه نظر سالم باشه(خط و اینای روی قابش برام مهم نیست از نظر سخت افزاری مهمه)کپی بخونه، و جدیدترین آپدیت باشه چنده؟
مرسی
واقعا که تو این انجمن زود جواب آدم و میدن
(:|
|-)

واقعا که تو این انجمن زود جواب آدم و میدن
(:|
|-)

دوست عزیز قیمت ایکس باکس معلوم نیست کی پایین میاد وشاید حالا حالا پایین نیاد،من بهت توصیه میکنم که یه دونه دست دوم تمیز با برد جاسپر پیدا کنی وبا خیال راحت بازی کنی وقیمت آرکید جاسپر اگه تمیز باشه 250 تا 270 می تونی بخری،من خودم همین کارو کردم والان دو سه ماهه دارم روزی چند ساعت بازی میکنم ومشکلی ندارم، در نهایت اگه گرفتی مطمن باش که بردش جاسپره چون احتمال خرابیش خیلی پایینه،موفق باشی

دوست عزیز قیمت ایکس باکس معلوم نیست کی پایین میاد وشاید حالا حالا پایین نیاد،من بهت توصیه میکنم که یه دونه دست دوم تمیز با برد جاسپر پیدا کنی وبا خیال راحت بازی کنی وقیمت آرکید جاسپر اگه تمیز باشه 250 تا 270 می تونی بخری،من خودم همین کارو کردم والان دو سه ماهه دارم روزی چند ساعت بازی میکنم ومشکلی ندارم، در نهایت اگه گرفتی مطمن باش که بردش جاسپره چون احتمال خرابیش خیلی پایینه،موفق باشی
خیلی ممنون از شما
بلاخاره بعد از دو روز جواب تمام سوالاتم و گرفتم حالا یا از این انجمن یا از یک فروشگاهی که سراغ دارم یک آرکید دست دوم جاسپر میگیرم
بازم تشکر از mprince و dark sparda

سلام دوستان.......
دلار رفت بالا..............:-o)x:(
حالا چيكار كنم؟؟:(:-/
ميخام يدونه اسليم بگيرم كي بگيرم؟؟؟:-/.....الان يا بايد صبر كنم.......؟:-/:-b

این کنسولهایی که در بازار هست از مدتها پیش وارد شده
پس بیخود عجله نکنید با اعلام کاهش یارانه ها ملت نقدینگیشون میاد پایین
و کاسب های لعنتی مجبور میشن برای اینکه جنسشون رو رد کنن قیمت رو بیارن پایین
و اگر واقعا هیچ احد ناسی نره کنسول بخره بهت قول میدم با قیمت خرید خودشون بفروشن
پس بیخود جیب این جماعت حروم خور رو پر نکن

من میخوام یه دونه Xbox 360 ارکید بخرم که با هار 60 گیگ و یک دسته هست و کپی خورم هست و همه ی وسایل داخل کارتنش هم کامل هست به نظر شما اینو چند بخرم خوبه ؟
چون من تا حالا Xbox 360 نداشتم قیمتش دستم نیست در ضمن خوده فروشنده گفته 300 تومن به نظر شما خوبه یا نه؟

من میخوام یه دونه Xbox 360 ارکید بخرم که با هار 60 گیگ و یک دسته هست و کپی خورم هست و همه ی وسایل داخل کارتنش هم کامل هست به نظر شما اینو چند بخرم خوبه ؟
چون من تا حالا Xbox 360 نداشتم قیمتش دستم نیست در ضمن خوده فروشنده گفته 300 تومن به نظر شما خوبه یا نه؟
از فروشنده نوع مادربورد کنسول رو بپرسید .. حتما مادربور jesper بگیرید که واسه فهمیدنش پشت کنسول تاریخ تولید دستگاه باید 2009 به بعد باشه !
300 تومن زیاده قیمتش حول حوش 250 بگیری خوبه :d

با سلام
من یه فلش 8 یه 16 دارم وقتی بازی میریزم توش دو دفعه کار میکمه سری بعد میگه این فلشو نمیشناسه دوباره باید فلشو ردیف کنم بعد بازی دوباره بریزم ایراد از کجاست بچه ها ؟
کسی مارک خاصی رو برای خرید پیشنهاد میکنه بریم بخریم

با سلام خدکت دوستان
xbox 360 اسلیمش چنده ؟ کینکت چنده ؟ قبل از خرید xbox به چه نکته هایی باید دقت کنم

اخه من یم ps3 fat 80 gig و یک ps move دارم می خوام بفروشم ارزشش داره ؟ یا ps3 نگه دارم

نخری بهتره تا یک سال دیگه صبر کن xbox 720 بخر

حالا کو تا XBOX 720 معرفی بشه کو تا پیش فروش بشه کو تا دلم مردم رو آب کنند کو تا بیاد ایران کو تا کپی بشه؟!!! اووووو از کجا اینقدر مطمئنی سال دیگه 720 می آد؟

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدکت دوستان
xbox 360 اسلیمش چنده ؟ کینکت چنده ؟ قبل از خرید xbox به چه نکته هایی باید دقت کنم

اخه من یم ps3 fat 80 gig و یک ps move دارم می خوام بفروشم ارزشش داره ؟ یا ps3 نگه دارم

XBOX 360 slim: چهار گیگش بین 350000 تا 450000 و 250 گیگش بین 450000 تا 550000 متغیر هستش.
کینکت: بین 200000 تا 250000 متغیر هستش.
به یارو بگو ریجن پال بده، دیسک دستگاه LITE-ON 9504 باشه بهتره، تاریخ تولید دستگاه جدید باشه هلوگرام داشته باشه شماره ی سریال روی دستگاه با روی جعبه مطابقت داشته باشه و ...
آره PS3 ارزش نگه داشتن نداره برو عوضش کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or