M4hd1
کاربر سایت
نه اینجا کپی میشن روش lt2 یا فریمور بالاتر ریخته میشه.اسلیم ها مگه خودشون lt2 ندارن؟ بعد چطور می تونم تکسچر های اچدی نصب کنم؟ یعنی رو خود دیسک بازی هست یا باید دانلود بشه؟
دیسک1رو بزاری سوال میکنه که بریزه یا نه.
نه اینجا کپی میشن روش lt2 یا فریمور بالاتر ریخته میشه.اسلیم ها مگه خودشون lt2 ندارن؟ بعد چطور می تونم تکسچر های اچدی نصب کنم؟ یعنی رو خود دیسک بازی هست یا باید دانلود بشه؟
اون 335 چه مدلیه و آدرس مغازه رو میدی داداشامروز Xbox slim 250GB به قیمت 510 Spot شد
ولی یه مغازه هست میده 335 تومن گارانتی تعویض داره، بنظرتون کجا بگیرم بهتره؟
گه بخوام بصورت کپی بازی کنم و کاری به لایو نداشته باشم slim 4gig کافیه؟یعنی فقط dvd کپی بزارم و بازی کنم)
نه دوست عزیز اون 4 گیگ فقط سیو های بازی قرار میگیره و یا dlc ها و اپدیتهای بازیمگه نمیشه با4 gig دی وی دی بازی رو گذاشت و بازی کرد؟حتما باید بازی که روی dvd هست رو بریزیم رو هارد؟اصلا با 4 gig میشه چیکارا کرد؟ یعنی با 4 gig میشه dvd کپی رو گذاشت و بازی کرد و محدودیتی نداره؟
من چند تا سوال برام پیش اومد میخوام 5شنبه برم بخرم و ps3 دارم ولی دیگه کپی خور بازیهای جدید خبری نی فعلا
1.میخواستم بدونم گرافیک ایکس باکس از پی اس 3 بیشتره یا کمتر یا در یه اندازست تو بازی های مشترک!
2. میخواستم اسلیم 4 گیگ بخرم ولی دیدم دوستان گفتن که هاردش برای اجرا سریعتر و تکستچرها نیاز هست و هم به درایو فشار نیاد یعنی الان کار عاقلانه اینه که 4گیگ نخرم ؟ مگه کیفیت تو تصویر از رو دی وی دی اجرا کنی یا از هارد تو ایکس باکس فرق میکنه !
3. موقع خرید باید برای هک و آپدیت اینا بگم چه مدلی باشه !
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
از اون لحاظ هیچ مشکلی وجود نداره، میتونین راحت بازی کنین، فقط ممکنه بعد از مدتی طولانی مشکلات کوچیکی واسه درایو کنسول به وجود بیادبا 4 gig تا چه حد میشه بازی کرد؟(با dvd کپی)میخوام ببینم به مشکل بر میخورم؟لطفا یکم بیشتر توضیح بدید
سلام
دوستان یک Xbox مدا Arcade برای 2009/10 هست که خیلی کم کارکرده در حد آکبنده الان بخام بفروشم چند بدم خوبه ؟
یک دونه هم کیتکت باهاش هست .
ممنون[/QUOTE
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟!
ممنون
فعلا که هیچ خبری نیست که PS4یا Xbox 720 بیاد. خیلی زور بزنن تو E3امسال کنسول رو رونمایی میکنن.شما اگه کپی خور بودن واست مهمه برو سمت 360 که بد بختانه الان گرونه.وگرنه اگه حاضری واسه بازی کردن پول خرج کنی برو سمت Ps3 در مورد قدیمی شدن هم خیالت راحت تا ۱/۵ سال دیگه میتونی راحت بازی کنی.با سلام به تمام دوستان و کاربران و مدیران محترم سایت بازی سنتر . من میخواستم بدونم از اونجای که قرار هست در آینده xbox 720 و ps4 بیاد آیا شما پیشنهاد میکنید من برم یه xbox 360 یا ps3 بگیرم ؟ آخه میترسم بگیرم و مثلا توی سال 2012 بیاد و اینا ساپورت نشه یا قدیمی بشه لطفا راهنمایی کنید . در ضمن شما بین ps3 و xbox 360 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ من خودم نظرم xbox 360 هست اما بعضی ها میگن ps3 بازی های اختصاصیش بیشتره و بعضی های دیگه میگن xbox 360 بگیر چون واسه کپی خور کردنش راحته و مشکلی نداری . منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم با تشکر فراوان