راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اسلیم ها مگه خودشون lt2 ندارن؟ بعد چطور می تونم تکسچر های اچدی نصب کنم؟ یعنی رو خود دیسک بازی هست یا باید دانلود بشه؟
نه اینجا کپی میشن روش lt2 یا فریمور بالاتر ریخته میشه.
دیسک1رو بزاری سوال میکنه که بریزه یا نه.

گه بخوام بصورت کپی بازی کنم و کاری به لایو نداشته باشم slim 4gig کافیه؟یعنی فقط dvd کپی بزارم و بازی کنم)

شما بهتره یه کنسول با هارد بالا بگیرین که بتونین بازیها رو روی هارد نصب کنین و بازی کنین که هم باعث میشه درایوتون بهش فشار نیاد و هم واسه لود سریعتر بازی و تکستچرها بهتره
میتونین یه 4GB بگیرین و هاردشو ارتقا بدین ولی کار زیاد عاقلانه ای نیست

مگه نمیشه با4 gig دی وی دی بازی رو گذاشت و بازی کرد؟حتما باید بازی که روی dvd هست رو بریزیم رو هارد؟اصلا با 4 gig میشه چیکارا کرد؟ یعنی با 4 gig میشه dvd کپی رو گذاشت و بازی کرد و محدودیتی نداره؟

مگه نمیشه با4 gig دی وی دی بازی رو گذاشت و بازی کرد؟حتما باید بازی که روی dvd هست رو بریزیم رو هارد؟اصلا با 4 gig میشه چیکارا کرد؟ یعنی با 4 gig میشه dvd کپی رو گذاشت و بازی کرد و محدودیتی نداره؟
نه دوست عزیز اون 4 گیگ فقط سیو های بازی قرار میگیره و یا dlc ها و اپدیتهای بازی
بدون هارد هم میتونی بازی کنی

من چند تا سوال برام پیش اومد میخوام 5شنبه برم بخرم و ps3 دارم ولی دیگه کپی خور بازیهای جدید خبری نی فعلا
1.میخواستم بدونم گرافیک ایکس باکس از پی اس 3 بیشتره یا کمتر یا در یه اندازست تو بازی های مشترک!
2. میخواستم اسلیم 4 گیگ بخرم ولی دیدم دوستان گفتن که هاردش برای اجرا سریعتر و تکستچرها نیاز هست و هم به درایو فشار نیاد یعنی الان کار عاقلانه اینه که 4گیگ نخرم ؟ مگه کیفیت تو تصویر از رو دی وی دی اجرا کنی یا از هارد تو ایکس باکس فرق میکنه !
3. موقع خرید باید برای هک و آپدیت اینا بگم چه مدلی باشه !
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

آخرین ویرایش:
من چند تا سوال برام پیش اومد میخوام 5شنبه برم بخرم و ps3 دارم ولی دیگه کپی خور بازیهای جدید خبری نی فعلا
1.میخواستم بدونم گرافیک ایکس باکس از پی اس 3 بیشتره یا کمتر یا در یه اندازست تو بازی های مشترک!
2. میخواستم اسلیم 4 گیگ بخرم ولی دیدم دوستان گفتن که هاردش برای اجرا سریعتر و تکستچرها نیاز هست و هم به درایو فشار نیاد یعنی الان کار عاقلانه اینه که 4گیگ نخرم ؟ مگه کیفیت تو تصویر از رو دی وی دی اجرا کنی یا از هارد تو ایکس باکس فرق میکنه !
3. موقع خرید باید برای هک و آپدیت اینا بگم چه مدلی باشه !
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

1. برتری گرافیک به این بستگی داره که لید بازی کدوم کنسول باشه، ولی معمولا تو بازیهای مولتی پلتفرم تفاوت چندانی ندارن، عملا تقاوت چندانی بین گرافیک دو کنسول نیست ولی واسه مقایسه ی تکنیکی میتونین توی این قسمت به جوابتون برسین مقایسه بازی ها
2. تاثیر هارد روی لود تکستچرها غیر قابل انکاره ولی توی همه ی بازیها این مشکل وجود نداره، ولی کلا اگه میخواین سرعت لود بازی و تکستچرها بالاتر باشه باید هارد با ظرفیت بالا داشته باشین
3. فعلا باید LT2 باشه، ولی برای رفتن به محیط لایو باید تا اومدن LT3 منتظر بمونین

با 4 gig تا چه حد میشه بازی کرد؟(با dvd کپی)میخوام ببینم به مشکل بر میخورم؟لطفا یکم بیشتر توضیح بدید
از اون لحاظ هیچ مشکلی وجود نداره، میتونین راحت بازی کنین، فقط ممکنه بعد از مدتی طولانی مشکلات کوچیکی واسه درایو کنسول به وجود بیاد

با سلام به تمام دوستان و کاربران و مدیران محترم سایت بازی سنتر . من میخواستم بدونم از اونجای که قرار هست در آینده xbox 720 و ps4 بیاد آیا شما پیشنهاد میکنید من برم یه xbox 360 یا ps3 بگیرم ؟ آخه میترسم بگیرم و مثلا توی سال 2012 بیاد و اینا ساپورت نشه یا قدیمی بشه لطفا راهنمایی کنید . در ضمن شما بین ps3 و xbox 360 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ من خودم نظرم xbox 360 هست اما بعضی ها میگن ps3 بازی های اختصاصیش بیشتره و بعضی های دیگه میگن xbox 360 بگیر چون واسه کپی خور کردنش راحته و مشکلی نداری . منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم با تشکر فراوان

با سلام به تمام دوستان و کاربران و مدیران محترم سایت بازی سنتر . من میخواستم بدونم از اونجای که قرار هست در آینده xbox 720 و ps4 بیاد آیا شما پیشنهاد میکنید من برم یه xbox 360 یا ps3 بگیرم ؟ آخه میترسم بگیرم و مثلا توی سال 2012 بیاد و اینا ساپورت نشه یا قدیمی بشه لطفا راهنمایی کنید . در ضمن شما بین ps3 و xbox 360 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ من خودم نظرم xbox 360 هست اما بعضی ها میگن ps3 بازی های اختصاصیش بیشتره و بعضی های دیگه میگن xbox 360 بگیر چون واسه کپی خور کردنش راحته و مشکلی نداری . منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم با تشکر فراوان
فعلا که هیچ خبری نیست که PS4یا Xbox 720 بیاد. خیلی زور بزنن تو E3امسال کنسول رو رونمایی میکنن.شما اگه کپی خور بودن واست مهمه برو سمت 360 که بد بختانه الان گرونه.وگرنه اگه حاضری واسه بازی کردن پول خرج کنی برو سمت Ps3 در مورد قدیمی شدن هم خیالت راحت تا ۱/۵ سال دیگه میتونی راحت بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or