راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

عكس هم كپي رايت داره !
در مورد ريپ كردن موزيك فرض بر اينه كه شما ديسك اصلي اون آلبوم رو داريد و ميخوايد يك بكاپ براي استفاده شخصي بگيريد نه منتشر كردن غير قانوني اون !
بله، اونجا ها همه چي حساب كتاب داره.
طاهر خب من دیسک اصلی یه اهنگ رو دارم میخوام کپیش کنم رو هارد که ازش بکاپ بگیرم خب چرا نمیزاره من بریزم رو هارد؟:blushing:
چرا حتما rip ?!
rip ماله audio cd هست...

طاهر خب من دیسک اصلی یه اهنگ رو دارم میخوام کپیش کنم رو هارد که ازش بکاپ بگیرم خب چرا نمیزاره من بریزم رو هارد؟:blushing:
چرا حتما rip ?!
rip ماله audio cd هست...

اگه اشتباه نكرده باشم Audio CD يك فرمت استاندارد براي موزيك هست و اين كار فكر كنم براي يكپارچه سازي باشه چون بيشتر آلبومها به صورت Audio CD هست ماكروسافت بر Audio CD تاكيد داره. من يك حدس ديگه ميزنم اگه شما بتوني تمام آهنگاتو چه به صورت MP3 يا چه Audio CD و يا عكس و يا فايلهاي تصويري تو راحت بريزي تو هارد ديگه چه نيازي به Share كردن و ايجاد ارتباط بين PC و 360 هست. به نظرم تمام اين مسائل به پشتيباني ماكروسافت از سيستم عاملش مربوط ميشه چون ماكروسافت رو اين زمينه يعني حمايت از سيستم عاملش توسط 360 حساب ويژه اي باز كرده مثل Media Center كه هم روي 360 و هم روي PC ميتونه خيلي كارا بكنه و باعث ميشه كه كاربران 360 براي استفاده بهينه از دستگاهشون ناچارند سيستم عامل ماكروسافت رو خريداري كنند.
موفق باشيد

بابا دروغم چيه ميگم من mp3 ريختم يكي هم نه يك عالم ريختم و بدون استفاده از كامپيوتر و هيچ چيز ديگه ! حالا باز بيايد گير بدين دستگاه را هم فرختم وگرنه به صورت تصويري ثابت ميكردم كه اينكار من كردم .
يا اينكه بگيد من mp3 حاليم نميشه نه؟:-"
جدا شوخي نميكنم.

بابا دروغم چيه ميگم من mp3 ريختم يكي هم نه يك عالم ريختم و بدون استفاده از كامپيوتر و هيچ چيز ديگه ! حالا باز بيايد گير بدين دستگاه را هم فرختم وگرنه به صورت تصويري ثابت ميكردم كه اينكار من كردم .
يا اينكه بگيد من mp3 حاليم نميشه نه؟:-"
جدا شوخي نميكنم.

عجیبه والا :eek:
ولی فکر کنم اشتباه میکنید ;)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or