راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

4- یکی از دوستان تو سایت داره می فروشه و نام کاربریش هم اینه vbigdeli از دبی هم میاره بهش بگو فکر کنم هم 600 تومن می فروشه

دوست عزیز فعلا زوده از اون طرف یعنی دبی را اوکی کردم،ولی این مسایل گمرکی ی نفر می خواد که پیگیرش باشه و من هم نمیتونم مغازه را ول کنم برم دنبالش،هر وقت گمرک را حل کردم،در خدمت هستیم:cool:

سلام سلام

یه چیز جالب کشف کردم!!!! شایدم شما بدونید

دیشب داشتم هد ستxbox رو تست میکردم که ببینم سالمه یا نه . توی بازیه rainbow six بودم. بعد همینطوری گفتم regrop دیدم اون دوتا مامورم دارن دنبالم میان گفتم شاید دستم به دکمه خورده بعد گفتم hold واستادن :eek: :eek: شاخ دراوردم .چند بار دیگه امتحان کردم .دیدم کار میکنه خیلی حال کردم لذت بازی چند برابر شده بود .شما هم امتحان کنید

دیشب داشتم هد ستxbox رو تست میکردم که ببینم سالمه یا نه . توی بازیه rainbow six بودم. بعد همینطوری گفتم regrop دیدم اون دوتا مامورم دارن دنبالم میان گفتم شاید دستم به دکمه خورده بعد گفتم hold واستادن :eek: :eek: شاخ دراوردم .چند بار دیگه امتحان کردم .دیدم کار میکنه خیلی حال کردم لذت بازی چند برابر شده بود .شما هم امتحان کنید
توی همه بازی ها کاربرد داره یا فقط RbSix؟؟؟؟

يه بار پرسيده بودم ولي جواب ندادين كسي از elite خبر نداره يعني كسي طالبش نيست كه بره از فروشگاه ها بپرسه ؟ منه بدبخت كه تو تهران نيست وگرنه........!
بابا مردم از بي كنسولي رفتم xbox360 بدبختم را فروختم تا به اميد elite كه اونم هيچ خبري ازش نيست حالا اگه اونم بياد تا طاهر اعلام كنه كه كپي خور ميشه يا نه فكر كنم يه دو ماهي سركار هستم و اونوقت ديگه از بي كنسولي مي ميرم .
اگه كسي خبر داره و ميدونه از كجا ميشه تهيه كرد لطفا..........:biggrin1: :love:

آقا خيلی مطمئنی؟ تو محيط live که نبودی؟

Rajer جان شما چطوری این کارو انجام دادی من هم هدست کنسول رو وصل کردم و تو بازی Rainbow تست کردم ولی عمل نکرد (حتی چندتا فحش خارجی هم بهشون دادم :eek: :eek: ولی حتی سرشونو بر نگردوندن ) می خواستم بدونم شما گزینه خاصی رو فعال کردی خلاصه یه توضیحی بده ممنون .

Rajer جان شما چطوری این کارو انجام دادی من هم هدست کنسول رو وصل کردم و تو بازی Rainbow تست کردم ولی عمل نکرد (حتی چندتا فحش خارجی هم بهشون دادم :eek: :eek: ولی حتی سرشونو بر نگردوندن ) می خواستم بدونم شما گزینه خاصی رو فعال کردی خلاصه یه توضیحی بده ممنون .

آقا منم امتحان کردم نشد. حتی خیلی محترمانه گفتم please ولی به حرف گوش نکردن.

دوستان هر چیزی که عمل نمی کنه باید دستورات در بازی باشد و مهمتر از همه کاملاَدرست وشمرده گفته شود البته مشکلات هم دارد خیلی دقیق نیست ولی برای شروع خوب است این بازی نمونه کوچکی از مکالمات در باری آی دنتیفای ps3 است از نظر حرف زدن مطمئن باشید از این به بعد بیشتر بازیها این قابلیت را خواهند داشت البته در صورت امکان

شما فقط میتونید دستوراتی رو از طریق هدست بدید که داخل بازی وگاس وجود داشته باشه . مثل : Go Go Go , Hold Up , Regroup , Take a Cover و . . . .
همچنین دستورات رو باید شمرده و واضح بیا کنید . در ضمن شارژ دسته باید پر باشه تا هدست خوب عمل کنه . موفق باشید .

دوستان الیته هم که به بازار اومد و در جهان عرضه شد
در مورد اینکه کیفیت بازیها روی الیته با مدل پرمیوم چه فرقهایی داره و از نظر گرافیکی
ایا الیته گرافیک بهتری داده یا نه چون از کابل اچ دی ام ای استفاده میکنه
و به طور مثال بازی Call of Duty 3 روی هر دو مدل یا سایر بازیها کدوم گرافیک بهتری داده
یا اینکه تفاوتی ندارن
و در مورد هارد 120 الیته و کاربرد اون نسبت به هارد 20 چیه ایا میشه در اینده
بازیها رو از روی هارد اجرا کرد
اگه بشه که چه خوب اگه نشه پس کاربرد 120 گیگ هارد برای چیه
خلاصه کسی توی این فرومهای خارجی از این الیته و تفاوتهای اون نسبت به این مدل کنونی چیزی خونده یا نه
یا اینکه این همه هیاهوی مایکروسافت فقط برای سود بیشتر بوده
یه توضیحی در این زمینه بدید
در ضمن قیمت الیته در ایران در بدو ورود چند میشه و کی وارد ایران میشه

سلام ببخشید یه سوال دارم:love:
بین (j/japon va j/asia) فرقی هست برقشو میدونم از نظر بازی میگم بازی این دوتا یکیه؟:confused:
من (j/asia) رو قیمت کردم 530 هزار تومن بهم گفته بنظرتون مناسب یا بالا میگه قیمتش الان چنده؟ اگه زحمتی نیست یه فروشگاه مناسب و خوش انساف معرفی کنید:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or