راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه آقا بحثی نیست و همینجا تمومش میکتیم دیگه بهتره کار به pm نرسه.
فقط 2 نکته کوچیک:

این تاپیک اگه همون اول بسته نمی شد بعد از 2-3 صفحه کارش به جایی می کشید که بسته می شد.

حالا زیاد مهم نیست هر کسی نظر خودشو داره، در هر صورت اینجوری نیست که یه تاپیک مورد علاقه همه افراد باشه. ولی اینکه اگه یه تاپیک بنظر من بی اهمیت باشه سعی میکنم اصلا وارد تاپک نشم ! به همین دلیل بعضی از تاپیکها 50 صفحه هستن و بعضی ها 5 صفحه هم نیستن . فکرکنم همین مسئله پاک کردن بیمورد پستهاست که بعضیها بخودشون اجازه میدن بیان و بگن منتظر پاک شدنش هستن. خلاصه کلا اگه کسی با هر تاپیی حال نمیکنه بهتره اصلا زحمت خوندشو هم نکشه.

اتفاقا نشون می ده شما زیاد با فروم های خارجی سر و کار نداری چون اون edit فحش که می گی، توسط سنسور کلمات خود فروم (که ما هم می تونیم اینجا بزاریم) انجام می شه

من منظورم سانسور F word و این چیزا نبود. کلا این ادیت پست میتونه یه کلمه یا یه جمله نامربوط باشه و یا اخطار به یوزر که خودش سریعا ادیت کنه واگر نکرد خب مسلما پاک میشه. من فقط 2 ساله که ایران زندگی میکنم و از موقعی که فهمیدم اینترنت چیه علاف فرومهای خارجی بودم. همنجوری رو هوا چیزی نگفتم کینگ جان. ولی یه چیزو خوب میفهمم، اینکه شما مدیر هستی و صد در صد هر جوری که بخوای کار میکنی و1000% مورد احترام.

دیگه صحبتی نیست حرفهای شا هم کاملا مورد قبول. ببخشید که آف تاپیک شد.

باور کنید اینقدر خسته شدم از این کنسول و فروشنده ها که اگه بخوام هر کنسولی از ps1 گرفته تا ps3 را از دبی بگیرم بیارم....دلیلش اینکه اون فروشنده اون طرف به پولی که می گیره راضیه .....الان این همه کنسول تو ایران فروش رفته،ولی حتی یک شرکت هم به طور رسمی وارد نمی کنه که واقعا عجیبه این نوع واردات،البته برند مایکروسافت آمریکایی هستش و تعرفه 300% می خوره،ولی بازم خیلی بی حساب و کتاب کار می کنن...

باور کنید اینقدر خسته شدم از این کنسول و فروشنده ها که اگه بخوام هر کنسولی از ps1 گرفته تا ps3 را از دبی بگیرم بیارم....دلیلش اینکه اون فروشنده اون طرف به پولی که می گیره راضیه .....الان این همه کنسول تو ایران فروش رفته،ولی حتی یک شرکت هم به طور رسمی وارد نمی کنه که واقعا عجیبه این نوع واردات،البته برند مایکروسافت آمریکایی هستش و تعرفه 300% می خوره،ولی بازم خیلی بی حساب و کتاب کار می کنن...
دوست عزیز احساست رو درک می کنم من هم از اینجور فروشنده ها که کم هم نیستند دل خوشی ندارم اما آخرش چی دستگاه رو چه از اینور یا دبی یا حتی خود شرکت تولید کننده جنس دستگاه تغییری نمی کنه همونه که هست بهتر نیست در انتخاب دستگاه و نگه داری از اون بیشتر دقت کنید اینجوری نه مشکلی برای شما و دستگاه پیش میاد و هم کار به اونجای نمی کشه که بخوای اینجوری از خریدت پشیمون بشی به هر حال 360 دستگاه بسیار حساسیه که با کوچک ترین بی دقتی نابود می شه اما در عوض بازی های بیشتری {فعلآ}داره و اگر هم به خوبی ازش استفاده بشه بسیار دستگاه خوبی خواهد بود ps3 هم دستگاه بازی های چندین ساعته هست اما فعلآ بازی هاش زیاد نبوده و کپی خور نیستwii هم دستگاه جالبیه که بازی هاش همراه با بازی های gc لیست کاملی رو تشکیل می ده اما ps2 برای کسانی که به گرافیک زیاد اهمیت نمی دند بسیار عالی خواهد بود چون تعداد بازی هاش زیاد و تنوع زیادی هم داره
به هر حال اگر در نگه داری 360 دقت کافی رو داشته باشید می تونه هم دستگاه عمری باشه وهم سرگرم کننده چون بیشترین خرابیش فقط مربوط می شه بر خورد لحیم ها در پایه های cpu و gpu وram پس اگر دقت کنیم می شه از این خرابی جلو گیری کرد که این جروی نشه
619627.jpg

البته این فقط یه شوخیه:biggrin1:
GOOD LOUCK:love:

آخرین ویرایش:
نحوه نگهداری دستگاه و نحوه عدم برخورد لحیم ها چگونه است راهنمایی کنین ؟

دستگاه موقعي دچار اين مشكل ميشه كه تعداد Overheat ها بالا بره يعني دستگاه هم مشكل گرمايي داشته باشه يا به طور مناسب نگه داري نشه و از فنهاي خنك كننده اضافي استفاده نشه. شما بهترين كاري كه ميتونيد براي نگهداري دستگاهتون انجام بديد خنك نگه داشتن دستگاه هست كه هم ميشه از طريق خود دستگاه مثل 12 ولت كردن فنها و يا گذاشتن Heatsink روي چيپ رمها و هم از خارج اون مثل گزاشتن اينتركولر و گذاشتن دستگاه در مكانهاي باز اين كارو انجام داد.
موفق باشيد

بچه ها من چند تا سوال داشتم خواهش میکنم که خیلی دقیق جواب بدید و اگه میشه برام pm کنید چون من خیلی دیر به دیر انلاین میشم
1- XBOX 360 premium -j/asia با درایو lg چند با درایو samsung چند؟
2- دسته ی بیسیم چنده و دسته با سیم چنده؟
3-فن سه تایی چقدره بهترین مدلش؟
در ضمن یه سوال دیگه دارم که مربوط به این انجمن نمیشه الان ps3 60gig با دسته ی اضافی چنده؟
از تمام کسانی که همکاری میکنن ممنون

آقا منم چند تا سوال داشتم:
1. این فیش برق 360 مثل مال ما ایرانی هست یا باید از یه تبدیل کننده استفاده کنیم؟؟؟آخه من چند تا وسیله برقی داشتیم و دیدم که این سیم برقشون سرشون یه شکلای عجیب غریبی داشت که باید اول به یه تبدیل کننده میزدی و سپس میکردیش توی برق!
2. بازیهای 360 را میشه روی تلویزیونهای معمولی هم به راحتی انجام داد؟ با تلویزیون سونی که مشکلی نداره؟؟؟(غلط میکنه مشکل داشته باشه!)
3. آخرین قیمت 360 تو ایران چنده؟؟؟
4. دسته های ایکس باکس بهش میخوره؟؟؟ قیمت دسته هاش چنده تو بازار؟؟؟(چه با سیم و چه بی سیم)
5. قیمت شارژور دسته های بیسیمش چنده؟؟؟

آقا منم چند تا سوال داشتم:
1. این فیش برق 360 مثل مال ما ایرانی هست یا باید از یه تبدیل کننده استفاده کنیم؟؟؟آخه من چند تا وسیله برقی داشتیم و دیدم که این سیم برقشون سرشون یه شکلای عجیب غریبی داشت که باید اول به یه تبدیل کننده میزدی و سپس میکردیش توی برق!
2. بازیهای 360 را میشه روی تلویزیونهای معمولی هم به راحتی انجام داد؟ با تلویزیون سونی که مشکلی نداره؟؟؟(غلط میکنه مشکل داشته باشه!)
3. آخرین قیمت 360 تو ایران چنده؟؟؟
4. دسته های ایکس باکس بهش میخوره؟؟؟ قیمت دسته هاش چنده تو بازار؟؟؟(چه با سیم و چه بی سیم)
5. قیمت شارژور دسته های بیسیمش چنده؟؟؟
1)نه مشکلی نیست!
اون چیز عجیب قریب هم فقط ماله انگلیس هست که یه تبدیل میگری 500 تومن درست میشه:biggrin1:
2)اره میشه بازی کرد در ضمن چرا باید مشکل داشته باشه؟! به خاطر اینکه سونی هست؟
63.gif

3)ریجنهای مختلف بین 470 تا 520 (حدودا)
5)همه جورش هست...

بی سیمش 50 تومن
بچه ها من چند تا سوال داشتم خواهش میکنم که خیلی دقیق جواب بدید و اگه میشه برام pm کنید چون من خیلی دیر به دیر انلاین میشم
1- XBOX 360 premium -j/asia با درایو lg چند با درایو samsung چند؟
2- دسته ی بیسیم چنده و دسته با سیم چنده؟
3-فن سه تایی چقدره بهترین مدلش؟
در ضمن یه سوال دیگه دارم که مربوط به این انجمن نمیشه الان ps3 60gig با دسته ی اضافی چنده؟
از تمام کسانی که همکاری میکنن ممنون

1- J/ asia من گرفتم 400 تومن بچه ها هم از 520 تا 540
2- دسته بی سیم 50 تومن
3- فن نیکو 3 تاییفکر کنم 45 تومن
4- یکی از دوستان تو سایت داره می فروشه و نام کاربریش هم اینه vbigdeli از دبی هم میاره بهش بگو فکر کنم هم 600 تومن می فروشه

آقا تکاوچ این عکس هایی که تو صفحهات قبلی گرفتی از کنسول من بود؟

نه دوست عزیز این بنده خدا اصلاَ کارش به تعمییر هم نرسیده

ماشالله این ایکس باکس چقدر پس مانده داره،حقشه کارخانه بازیافت بزنیم و کنسول 360 made in iran تولید کنیم:biggrin1: فکر کنم هر کدوم از بچه های سایت یک کنسول را خراب کرده باشن:-" :confused:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or