راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بابا ما که بدی نديديم از اينا !!!
شده من بعضی اقات ازشون چندتا چندتا بازی گرفتم ولی پول نداشتم اون موقع بدم میگفت بعداً
بيار مشکلی نيست......کلاً به نظر من بچهای خوبی هستند..........
حتی يادمه روزی که دستگامم از اونجا خريدم با تبديل 220 به 110 و يک بازی 30 تومان بهشون
بدهکار شدم....گفتن مشکلی نيست ولی حتماً برامون بيار !!
من که باهاشون خيلی حال کردم........به نظر من که بچهای خوبی هستند و اصلاً هم بد نيستند !

دوستان قیمتشو پیدا کردم 79.95 $
اگه با همین قیمت پیدا بشه که بعیده میشه 80000 نه ببخشید 74400 تومن:biggrin1:

علی جان بی خیال خریدن این بشو!
ign که نقدش کرده بود میگفت سرتا پا مشکله:) و اصلا خوب نیست!!!

دوستان کسی قیمت
xfps_360_1.jpg
رو اطلاع نداره؟ اگه به جای دسته اضافی این دستگاه رو با یه دسته PS2 بخریم به صرفه تر نیست؟ (حالا بیسیم هم نیست مشکل نداره.)
و اینکه با موس و صفحه کلیدش هم میشه بازی کرد؟
اصلا جنرال رو چطوری بازی میکنند؟ با همین دستگاه؟
اين دستگاه (XFPS360) قيمتش در سايتهاي خارجي 80 دلار هست. براي خريد با كارت اعتباري از داخل ايران هر دلار حدود 1300 تومن تموم ميشه، در نتيجه قيمت دستگاه ميشه 104 هزار تومن. اين قيمت بدون احتساب هزينه Shipping يا حمل و نقل هست. براي حمل و نقل به ايران فكر كنم حداقل 10 هزار تومن بره رو قيمت. تازه نمي دونم گمركي هم ميخوره يا نه !
با اين اوصاف زير 120 هزار تومن بعيد ميرسه بشه تك خريد !
البته اگر فروشگاه هايي ژيدا بشن كه روي تعداد بالا بخرن 100% قيمت پايين تر از اين حرفا تموم ميشه.

چند تا سوال؟
1.
Xbox 360، فرمت های WMV , AVI, MPG رو ساپرت می کنه؟
2.
اگر ساپرت می کنه، با چه شرایطی؟ منظورم Encode, Bitrate و .... به خصوصی باید باشه؟
3.
می شه یه DVD از فایل های WMV یا همون فرمت هایی که ساپرت می کنه رایت کرد و بعد بزاری تو دستگاه و دستگاه اون رو بخونه؟
4.
اگر این امکان وجود داره، آیا می شه با اون RAM Readerی که Nyko زده هم این کار رو کرد؟ (یعنی فایل ها روی مموری ریخته بشن و بعد دستگاه بخونه؟)

ممنون می شم جواب بدید.

1. فقط WMV و DVD استاندارد (در فرمتهاي تصويري)
2. من WMVHD‌هم تست كردم براحتي پخش كرده.
3. بله
4. بله

موفق باشيد

بچه ها از elite كسي خبر داره كه كي مياد يا كي ميخواد بياره ما كه تهران نيستيم بالاخره اگه بگيد ممنون ميشم و اولين روز تو تهران هستم براي خريد elite .

بابا الایت دیگه چیه:mad:
ولش کنید این الایتو :mad:
اینو ماکروسافت برای مقابله با سونی می خواد بده بیرون.
رنگ سیاه, کابل HDMI ,هارد دیسک بالا(120 ) و.......اینها دلیل نمی شه.
ببینم شما با کدوم از اینها حال می کنی یا اصلا قابل استفاده هستن براتون;)
حالا بگذریم از اینکه داخل کنسول همون قبلی هاست(البته تعدادی از اونها درایو بنکیو دارن)
علاوه بر اینها من مطمئنم قیمتش تو ایران بالای 600 تومن خواهد بود.(بدون در نظر گرفتن اینکه همه ی دستگاههای الایت UC خواهند بودکه در اینصورت قیمت کنسول بیشتر از این حرفا می شه)

آخرین ویرایش:
بابا ما که بدی نديديم از اينا !!!
شده من بعضی اقات ازشون چندتا چندتا بازی گرفتم ولی پول نداشتم اون موقع بدم میگفت بعداً
بيار مشکلی نيست......کلاً به نظر من بچهای خوبی هستند..........
حتی يادمه روزی که دستگامم از اونجا خريدم با تبديل 220 به 110 و يک بازی 30 تومان بهشون
بدهکار شدم....گفتن مشکلی نيست ولی حتماً برامون بيار !!
من که باهاشون خيلی حال کردم........به نظر من که بچهای خوبی هستند و اصلاً هم بد نيستند !

دوست عزیز هچ وقت یادت نره که بازاری ها به فکر من و تو نیستند مخصوصآ بازار پشت شهرداری یا همان توپخانه ببین چقدر روی اون دستگاه سود کرده بودند که 30 تومن براشون ارزش نداشته و گفتند بعدآ بیار شما خودتو جای اونا تصور کن ببین اگه کسی ازت چیزی بخرو که سودت ناچیز باشه و هیچ دسترسی به اون طرف نداشته باشی و معلوم نباشه که پول رو بر می گردونه یا نه حاضر بودی جنس نسیه بهش بدی
بازاری ها به این نوع کلاه برداری در معامله کلاه شرعی می گند که به نظر خودشون چون برای پول در آوردن هیچ مشکلی نداره
منم به شما پیشنهاد می کنم به هیچکدوم بازاری ها 100% اعتماد نکن چون بازاری هستند و فقط پول رو میشناسند نه چیز دیگه ای و شما رو به خاطر خودتون قبول ندارند بلکه به خاطر پولتون هست حالا یکی با سیاست این حالت رو نشون نمی ده و شما رو به خوبی گول می زنه ولی یکی نه نمی تونه ادا در بیاره و یه راس میره سر اصل مطلب;) $;)
به هر حال هر جور مایلی نمی گم حرف منو قبول کن چون این نظر منه و ممکنه کسی این حرف ها رو قبول نکنه اما به نظر من یکم روش فکر کن بعد نتیجه گیری کن
Good Luck
:love:

بچه ها از elite كسي خبر داره كه كي مياد يا كي ميخواد بياره ما كه تهران نيستيم بالاخره اگه بگيد ممنون ميشم و اولين روز تو تهران هستم براي خريد elite .
سلام
فکر نمی کنم کمتر از 550 گیرتون بیاد با سابقه ای که فروشنده ها دارن
مگر اینکه بگین آشناهاتون از اونور براتون بفرستن
GOOD LUCK

با سلام خدمت دوستان
چطوری میشه فهمید آداپتور اصلی روی کنسول هستش؟ با عکس یکی از بچه ها گذاشته بود گمش کردم.
و اینکه آدابتور اورجینال قیمتش چقدره؟ برای Elite میخوام که uc هست.

سلام

اگر من در فرستادن این پست کمی ناشی بازی درآورده ام من را ببخشید .
این اولین نوشته ی من در این سایت است .
هدف من از عضویت در این سایت استفاده از تجربه ی شما دوستان عزیز در مورد خرید و کسب اطلاع راجع به X 360 می باشد .
امیدوارم که بتوانم از تجربیات شما به خوبی استفاده نمایم .
با تشکر

کسی میدونه سرعت GPU و MemoryClock ایکس باکس 360 چقدره؟

Graphics processing unit
---------------------------
While the first Xbox's graphics processing unit was produced by NVIDIA, the Xbox 360 uses a chip designed by ATI called Xenos. The chip was developed under the name "C1" and "R500" was often used to refer to it.[58] The R500 designation is inaccurate, as it is in fact closer in design to ATI's Radeon R600 core design for their next PC graphics card, than the R520 core which was used in the X1000 series. This is because the Xenos contains 48 unified shader units, which are capable of both vertex and pixel shading operations. This is in contrast to older graphics processor designs which utilize separate specialized units for these tasks. The GPU package contains two separate silicon dies, each on a 90 nm chip with a clock speed of 500 MHz; the GPU proper, manufactured by TSMC and a 10 MiB eDRAM daughter-die, manufactured by NEC. Thanks to the daughter die, the Xenos can do 4x FSAA, z-buffering, and alpha blending with no appreciable performance penalty on the GPU.[59] The GPU also houses additional capabilities typically separated into a motherboard chipset in PC systems, effectively replacing the northbridge chip. An aluminum heat sink is also implemented to cool the GPU; it is wider and shorter than the CPU heat sink.

Memory and system bandwidth
----------------------------------
Xbox 360 Bandwidth DiagramThe console features 512 MiB of GDDR3 RAM clocked at 700 megahertz with an effective transmission rate of 1.4 GHz on a 128-bit bus. The memory is shared by the CPU and the GPU via the unified memory architecture. This memory is produced by either Samsung or Qimonda.

The Xbox 360 has an extensive amount of bandwidth in comparison to its competition;[60] however this statistic includes the eDram logic to memory bandwidth, and not internal CPU bandwidths. The eDram internal logic to its internal memory bandwidth is 256 GB/s. The high bandwidth is used primarily for z-buffering, alpha blending, and antialiasing; it saves time and space on the GPU die. Between the eDram die and the GPU, data is transferred at 32 GB/s.[61] The memory interface bus has a bandwidth of 22.40 GB/s and the southbridge a bandwidth of 1 GB/s.

دوست عزیز هچ وقت یادت نره که بازاری ها به فکر من و تو نیستند مخصوصآ بازار پشت شهرداری یا همان توپخانه ببین چقدر روی اون دستگاه سود کرده بودند که 30 تومن براشون ارزش نداشته و گفتند بعدآ بیار شما خودتو جای اونا تصور کن ببین اگه کسی ازت چیزی بخرو که سودت ناچیز باشه و هیچ دسترسی به اون طرف نداشته باشی و معلوم نباشه که پول رو بر می گردونه یا نه حاضر بودی جنس نسیه بهش بدی
بازاری ها به این نوع کلاه برداری در معامله کلاه شرعی می گند که به نظر خودشون چون برای پول در آوردن هیچ مشکلی نداره
منم به شما پیشنهاد می کنم به هیچکدوم بازاری ها 100% اعتماد نکن چون بازاری هستند و فقط پول رو میشناسند نه چیز دیگه ای و شما رو به خاطر خودتون قبول ندارند بلکه به خاطر پولتون هست حالا یکی با سیاست این حالت رو نشون نمی ده و شما رو به خوبی گول می زنه ولی یکی نه نمی تونه ادا در بیاره و یه راس میره سر اصل مطلب;) $;)
به هر حال هر جور مایلی نمی گم حرف منو قبول کن چون این نظر منه و ممکنه کسی این حرف ها رو قبول نکنه اما به نظر من یکم روش فکر کن بعد نتیجه گیری کن
Good Luck
:love:

دوست عزيز فک کردی اون موقعی که من کنسولم رو خريدم
يه راست رفتم مکس گيم از اونجا خريدم؟ از 100 جا سؤال کرده بودم قيمتهای متفاوتی شنيده بودم
2 ماه فقط میگشتم تا يه جای خوب پيدا کنم واسه کهريد دستگاه که آخر سر فک کنم
بچهای اينجا بودن آدرس اونارو دادن رفتم دستگاه رو خريدم.......خيلی خوش رفتارو خوش برخورد ( اين خيلی خيلی واسه من مهم تو خريد هرچيز )
قيمتشم تو اون زمان خيلی مناسب بود 490 داد بهم.........خدارو شکر الانم که
5 6 ماهه دستگامو دارم هيچ مشکلی باهاش نداشتم !!!
بهتر از اين بود که میرفتم يگانه ميخريدم همون 2 3 روز اول 3 چراغ قرمز میداد
ولی با اين حرفت موافقم که پشت شهرداری ادمای خيلی کثيفم پيدا میشن.......
که سگ شرف داره به اينا

دوستان تورو خدا به هرکس که می پرستید آقایون حساب من را با مکس گیم قاطی نکنید
من با اینها هیچ کاری ندارم خیلی وقت با اینها هیچ رابطه کاری ندارم برای چندمین بار این اتفاق برای من افتاده طوری که چیزی نمانده بود کار به کتک کاری برسه من با اینها کار نمی کنم برخلاف ظاهر گول زنندهشان فوق العاده حیله گرند من نمی خواستم اینو بگن ولی ناچارم برای دفاع از خودم بگم دیگه من سریکسری کلاه برداریها از اینها جداشدم بیشتر از یک میلیون پولم را سر رفاقت باهاشون از دست دادم اصلاَهم برروی خودشون نمیارن دائماَهم پشت دروغهاشون قسم خدا قرآن می خورن که امید وارم چوبشو بخرن
اینها برای چندمین بار دستگاه از مردم گرفتن بردن به بهانه تعمیر خرابش کردن بعد هم گفتن من کردم و کار همیشه من این بار دیگه با مشتری روبروشون کردم وچیزی نمانده بود که کنترلم را از دست بدم با کمال پررویی می گفتن دست من بوده وهمه خرابیها مال من مشتریم هم حرف قشنگی زد گفت اگر اینجوری چرا دستگاه میدی بهش.
بگذریم من از این دستگاه برای شما عکسهایی میذارم تا خودتون ببینید خواهشاَ اگر کسی خواست با اینها مامله ای بکنه پای من ننویسه تورو هرکس دوست دارید دقت کنید در معاملاتتون

613133.jpg

613139.jpg

613154.jpg

درضمن در حال حاضر تمام دستگاهاشون تعمیری هستن شماها اگر آن چیزهایی را که من دیدم می دیدید حتماَ متوجه می شدید بابا من با چشمای خودم دیدم آن موقع که تو پاساژ شیرازی بودن قاب دستگاه رو می بردن پشتبوم با اب تاید می شستن بعد می گفتن استوک آلمان

من باید یه نکته اینجا اضافه کنم که هر کسی با توجه به نظر و شناخت شخصی خودش تصمیم

میگیره دلیلی هم نداره اگر این آقایون 30 هزار تومن از حسابشون رو بعدا گرفتن یا پول بازی رو

چند روز بعد گرفتن و..... آدمهای خوب یا بدی باشن

ولی انصافا من از این آقا تکاوچ تا حالا دروغ نشنیدم و این موضوع رو و دستگاهی که اینا تعمیر

کردن و تکه های کارتون رو که پشت CPU گذاشته بودن و... همه رو با چشمای خودم دیدم

شما مخدارید از هر کسی دلتون میخواد خرید کنین

ولی من بازم میگم با چشمای خودم کثافت کاریشون رو دیدم و با گوشهای خودم دروغهاشون

رو شنیدم

بابا الایت دیگه چیه:mad:
ولش کنید این الایتو :mad:
اینو ماکروسافت برای مقابله با سونی می خواد بده بیرون.
رنگ سیاه, کابل HDMI ,هارد دیسک بالا(120 ) و.......اینها دلیل نمی شه.
ببینم شما با کدوم از اینها حال می کنی یا اصلا قابل استفاده هستن براتون;)
حالا بگذریم از اینکه داخل کنسول همون قبلی هاست(البته تعدادی از اونها درایو بنکیو دارن)
علاوه بر اینها من مطمئنم قیمتش تو ایران بالای 600 تومن خواهد بود.(بدون در نظر گرفتن اینکه همه ی دستگاههای الایت UC خواهند بودکه در اینصورت قیمت کنسول بیشتر از این حرفا می شه)

خيلي ببخشيدها من نگفتم بياين elite را به من توضيح بدين من گفتم اگه كسي ميدونه بگه .
درضمن elite با قبلي ها خيلي فرق داره. چطور ps3 يه hdmi داشت همه به خاطر اين ميكوبيدند سر xbox360 حالا كه elite داره از hdmi استفاده ميكنه شد يه چيز بيهوده .

بعدش اينكه elite علاوه بر داشتن هارد اضافه و hdmi بايد بگم كه مادربوردش تغيير كرده به نظر مياد تو مادربوردش از قطعات با كيفيت تري استفاده شده و درايوش هم شده بنكيو و تو ازمايشهاي انجام شده كه امروز خوندم درايو benq علاوه بر ارامتر بودن سريعتر هم عمل ميكنه از نظر لود .

ديگه من نميدونم كنسول چقدر ميخواد تغيير كنه ؟ نكنه ميخواستيد مايكروسافت xbox3 را عرضه كنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or