راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان کسی قیمت
xfps_360_1.jpg
رو اطلاع نداره؟ اگه به جای دسته اضافی این دستگاه رو با یه دسته PS2 بخریم به صرفه تر نیست؟ (حالا بیسیم هم نیست مشکل نداره.)
و اینکه با موس و صفحه کلیدش هم میشه بازی کرد؟
اصلا جنرال رو چطوری بازی میکنند؟ با همین دستگاه؟

چند تا سوال؟
1.
Xbox 360، فرمت های WMV , AVI, MPG رو ساپرت می کنه؟
2.
اگر ساپرت می کنه، با چه شرایطی؟ منظورم Encode, Bitrate و .... به خصوصی باید باشه؟
3.
می شه یه DVD از فایل های WMV یا همون فرمت هایی که ساپرت می کنه رایت کرد و بعد بزاری تو دستگاه و دستگاه اون رو بخونه؟
4.
اگر این امکان وجود داره، آیا می شه با اون RAM Readerی که Nyko زده هم این کار رو کرد؟ (یعنی فایل ها روی مموری ریخته بشن و بعد دستگاه بخونه؟)

ممنون می شم جواب بدید.

دوستان تورو خدا به هرکس که می پرستید آقایون حساب من را با مکس گیم قاطی نکنید
من با اینها هیچ کاری ندارم خیلی وقت با اینها هیچ رابطه کاری ندارم برای چندمین بار این اتفاق برای من افتاده طوری که چیزی نمانده بود کار به کتک کاری برسه من با اینها کار نمی کنم برخلاف ظاهر گول زنندهشان فوق العاده حیله گرند من نمی خواستم اینو بگن ولی ناچارم برای دفاع از خودم بگم دیگه من سریکسری کلاه برداریها از اینها جداشدم بیشتر از یک میلیون پولم را سر رفاقت باهاشون از دست دادم اصلاَهم برروی خودشون نمیارن دائماَهم پشت دروغهاشون قسم خدا قرآن می خورن که امید وارم چوبشو بخرن
اینها برای چندمین بار دستگاه از مردم گرفتن بردن به بهانه تعمیر خرابش کردن بعد هم گفتن من کردم و کار همیشه من این بار دیگه با مشتری روبروشون کردم وچیزی نمانده بود که کنترلم را از دست بدم با کمال پررویی می گفتن دست من بوده وهمه خرابیها مال من مشتریم هم حرف قشنگی زد گفت اگر اینجوری چرا دستگاه میدی بهش.
بگذریم من از این دستگاه برای شما عکسهایی میذارم تا خودتون ببینید خواهشاَ اگر کسی خواست با اینها مامله ای بکنه پای من ننویسه تورو هرکس دوست دارید دقت کنید در معاملاتتون

613133.jpg

613139.jpg

613154.jpg

درضمن در حال حاضر تمام دستگاهاشون تعمیری هستن شماها اگر آن چیزهایی را که من دیدم می دیدید حتماَ متوجه می شدید بابا من با چشمای خودم دیدم آن موقع که تو پاساژ شیرازی بودن قاب دستگاه رو می بردن پشتبوم با اب تاید می شستن بعد می گفتن استوک آلمان

آخرین ویرایش:
به نظر منم این مکس گیمی ها ( 2 تا داداشا ) ادمهای درستی برای معامله نیستند.خیلی حیله گرند .خوراکشونم بچه های شهرستان هستند که بهشون قالب کنند.

دوستان تورو خدا به هرکس که می پرستید آقایون حساب من را با مکس گیم قاطی نکنید
من با اینها هیچ کاری ندارم خیلی وقت با اینها هیچ رابطه کاری ندارم برای چندمین بار این اتفاق برای من افتاده طوری که چیزی نمانده بود کار به کتک کاری برسه من با اینها کار نمی کنم برخلاف ظاهر گول زنندهشان فوق العاده حیله گرند من نمی خواستم اینو بگن ولی ناچارم برای دفاع از خودم بگم دیگه من سریکسری کلاه برداریها از اینها جداشدم بیشتر از یک میلیون پولم را سر رفاقت باهاشون از دست دادم اصلاَهم برروی خودشون نمیارن دائماَهم پشت دروغهاشون قسم خدا قرآن می خورن که امید وارم چوبشو بخرن
اینها برای چندمین بار دستگاه از مردم گرفتن بردن به بهانه تعمیر خرابش کردن بعد هم گفتن من کردم و کار همیشه من این بار دیگه با مشتری روبروشون کردم وچیزی نمانده بود که کنترلم را از دست بدم با کمال پررویی می گفتن دست من بوده وهمه خرابیها مال من مشتریم هم حرف قشنگی زد گفت اگر اینجوری چرا دستگاه میدی بهش.
بگذریم من از این دستگاه برای شما عکسهایی میذارم تا خودتون ببینید خواهشاَ اگر کسی خواست با اینها مامله ای بکنه پای من ننویسه تورو هرکس دوست دارید دقت کنید در معاملاتتون
درضمن در حال حاضر تمام دستگاهاشون تعمیری هستن شماها اگر آن چیزهایی را که من دیدم می دیدید حتماَ متوجه می شدید بابا من با چشمای خودم دیدم آن موقع که تو پاساژ شیرازی بودن قاب دستگاه رو می بردن پشتبوم با اب تاید می شستن بعد می گفتن استوک آلمان
اه اه اه اه اه :mad: :mad: :mad: :mad:
عجب نامردیه این مکس گیم :eek: :eek: :eek:

بچه ها از elite كسي خبر داره كه كي مياد يا كي ميخواد بياره ما كه تهران نيستيم بالاخره اگه بگيد ممنون ميشم و اولين روز تو تهران هستم براي خريد elite .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or