54M113
کاربر سایت
یعنی کابل ریل کیفیتش اینطوری نیست؟
میشه ازتصویر 2 نوعش عکس تهیه کنید دوستان؟
یعد اینکه کابل ریل اصلی رو چطوری باید تشخیص داد؟ کدوم مغازه داره؟
ای بابا شما کنسول رو بخر عکسشو هم می زارن واست
یعنی کابل ریل کیفیتش اینطوری نیست؟
میشه ازتصویر 2 نوعش عکس تهیه کنید دوستان؟
یعد اینکه کابل ریل اصلی رو چطوری باید تشخیص داد؟ کدوم مغازه داره؟
تكي سراغ داري يا تعداد؟سلام
دوستان 360 Premium آسیا 455 با درایو سامسونگ و برق 220 ولت
بچه هایی که می خوان PM بدن = Gamerboy_ir
GOOD LUCK
XFPS 360
دوستان قیمتشو پیدا کردم 79.95 $
اگه با همین قیمت پیدا بشه که بعیده میشه 80000 نه ببخشید 74400 تومن:biggrin1:
mod-chip.com
تکش این قیمت هستتكي سراغ داري يا تعداد؟
اگه بالای 100 تا می خوای 360 Premium آسیا 430 با برق 220 ولت تبدیل نشدهتكي سراغ داري يا تعداد؟
اگه بالای 100 تا می خوای 360 Premium آسیا 430 با برق 220 ولت تبدیل نشده
تحویل 10 روزه
___________________________________________________________-
تبدیل نشده : منظورم مود چیپ نشده
اه اه اه اه اهدوستان تورو خدا به هرکس که می پرستید آقایون حساب من را با مکس گیم قاطی نکنید
من با اینها هیچ کاری ندارم خیلی وقت با اینها هیچ رابطه کاری ندارم برای چندمین بار این اتفاق برای من افتاده طوری که چیزی نمانده بود کار به کتک کاری برسه من با اینها کار نمی کنم برخلاف ظاهر گول زنندهشان فوق العاده حیله گرند من نمی خواستم اینو بگن ولی ناچارم برای دفاع از خودم بگم دیگه من سریکسری کلاه برداریها از اینها جداشدم بیشتر از یک میلیون پولم را سر رفاقت باهاشون از دست دادم اصلاَهم برروی خودشون نمیارن دائماَهم پشت دروغهاشون قسم خدا قرآن می خورن که امید وارم چوبشو بخرن
اینها برای چندمین بار دستگاه از مردم گرفتن بردن به بهانه تعمیر خرابش کردن بعد هم گفتن من کردم و کار همیشه من این بار دیگه با مشتری روبروشون کردم وچیزی نمانده بود که کنترلم را از دست بدم با کمال پررویی می گفتن دست من بوده وهمه خرابیها مال من مشتریم هم حرف قشنگی زد گفت اگر اینجوری چرا دستگاه میدی بهش.
بگذریم من از این دستگاه برای شما عکسهایی میذارم تا خودتون ببینید خواهشاَ اگر کسی خواست با اینها مامله ای بکنه پای من ننویسه تورو هرکس دوست دارید دقت کنید در معاملاتتون
درضمن در حال حاضر تمام دستگاهاشون تعمیری هستن شماها اگر آن چیزهایی را که من دیدم می دیدید حتماَ متوجه می شدید بابا من با چشمای خودم دیدم آن موقع که تو پاساژ شیرازی بودن قاب دستگاه رو می بردن پشتبوم با اب تاید می شستن بعد می گفتن استوک آلمان