راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

man pol nadaram permium begiram
age core begiram miarze?
ba 320 to aval tabeston core peyda mishe?
to dubai chande?
gheymate memory?

درود بر شما،

تو دبی انگاری تو ميدون جمال، پرميوم 370 الی 400 تومان هست.

البته CORE رو من قيمت ندارم که چند هست ولی اگه قيمت اصلی ميکروسافت باشه : 299$ هست که ميشه Toman 280 اينا !!!

memory هم که شما ميگی تو سايت ميکروسافت زده 49$ !

آخرین ویرایش:
تو دبی انگاری تو ميدون جمال، پرميوم 370 الی 400 تومان هست.
من 1 نکته رو متذکر بشم، اگر کسی خواست از اونجاها بگیره خوب تمام وسایل همراه کنسول رو چک کنه. ما Premium uc گرفتیم 375 تومن اما آداپتورش ( Power supply ) تقلبی بود و بعده 1 هفته سوخت. ( از همون روز اول هم مشکل داشت )
از اینجا اداپتور 220 اصل گرفتم 45 تومن. یعنی در مجموع درومد 420 تومن.

hard 20 gige permium faghat be dard save kardan va rikhtane film mikhore?
man core bekharam nemiarze?
akhe pol nadaram permium begiram
badan hard joda arzon nemishe?
gheymate core chande?
ریختن فیلم رو نشنیدم ولی حداقل نیاز شما اینه که بازیها رو سیو کنی اینطور نیست؟
کر نمی ارزه.
نمیتونی کمی صبر کنی که پولت زیاد شه؟چون هارد واقعا نمی ارزه به قیمتش و بعیده ارزون بشه چون اصلا کمه و خریدار زیاد نداره.
تازه فکر بازی های PAL رو کردی؟
امید وارم کمکت کرده باشم . ولی به نظر من صبر کن تا هم پولت زیاد شه هم کیفیت EILTE معملوم شه و هم وضعیت جنگ کنسول ها روشنتر بشه !
لطفا فارسی بنویس.

من 1 نکته رو متذکر بشم، اگر کسی خواست از اونجاها بگیره خوب تمام وسایل همراه کنسول رو چک کنه. ما Premium uc گرفتیم 375 تومن اما آداپتورش ( Power supply ) تقلبی بود و بعده 1 هفته سوخت. ( از همون روز اول هم مشکل داشت )
از اینجا اداپتور 220 اصل گرفتم 45 تومن. یعنی در مجموع درومد 420 تومن.

اه اه اه !!!
اين عرب های سوسمار خور بی تمدن هم از اينکار ها ميکنن ؟؟:eek: :mad:

آقا اينطور که شما ميگی، من بياد حسابی به اين خواهر زادم بسپارم که چک کنه تمام وسيله ها رو !!!

خود دستگاه که خوبه ؟؟؟ يا نه ؟ اون هم مشکل داره ؟؟؟:eek:

چون من منتظرم اليته بياد، اگه اون کيفيتش خوب باشه همون رو بگيرم ! اگر نه که پريميوم بگيرم !

مرسی:love:

هم وضعیت جنگ کنسول ها روشنتر بشه !

آقا، چيز به چيز چه ربطی داره؟؟

اين دوست ما، بيچاره فعلاً تا اين اندازه ميتونه هزينه کنه. حالا بگيم بيشتر بخواهد هزينه کنه تا 400 تومان.

مثلاً جنگ کنسول ها چی رو معلوم کنه ؟ که ps3 بهتره ؟ خوب حالا گيريم که ps3 بهتره.( حيف که آيکون شيشکی نداره )
اين دوست ما پول خود کنسول که 600 تومان هست رو نداره ! چه برسه به خريد بازی 60 تومان ! ( تازه 70 تومان ) هست !!!
يا مثلاً وايسه اون wii رو بگيره که هرکسی خوشش نمياد.

امدی ابرو شو بگيری ! زدی چشمش رو هم که کور کردی بابا جان!

اين دوست خوبمون هم با اين مبلغی که دارن، تنها گزينه همين xbox 360 هست.
که تنها کاری که بايد کرد اين هست که تجديد نظر کنن از خريد core و حتماً پرميوم بگيرن !

راجع به اينکه گفتی که وضعيت اليته معلوم بشه !!!
باز هم برای اين دوست ما تأثيری نداره. چون اليته قيمتش : 479$ هست.
اين دوست ما 310 تومان پول داره !!! تنها قدم مثبتی که ميتونه بيشتر ور داره همين خريد پرميوم هست ! ( تازه اونهم اگر تو دوبی بخره )

پيروز باشيد !

Last edited by a moderator:
man tabeston mikham bekharam ta onmoghe arzon nemishe?
taze man pole kharidesho daram vali nemikham ziad bara console bazi pol bedam

بنده هم متوجه شدم که شما پولش رو داريد.
دقيقاً حرف شما رو متوجه ميشم.

مثلاً بنده پول ps3 رو هم دارم، پول اينکه هر ماه هم 1 بازی بخرم رو هم دارم.
ولی خل که نيستم !!! ( البته پول خودم در اوردم هست )
بجای که بخواهم انقد هزينه کنم. مثلاً يک elite ميگيرم !!! با يک PSP...

دوستان هم بهترين پيشنهاد رو به شما کردند.
يا پرميوم بگيريد، چون در صورتی که بخواهيد core بگيريد. بايد memory بگيريد که اون 50 تومان پولش هست.
باز بهترين پيشنهاد و گزينه همين پرميوم هست، البته اينهم مشکل نداره. تنها اونهم يک فن بگيری کنارش ديگه 100% مشکلی نخواهيد داشت.

ولی باز پيشنهاد ميشه که گزينه elite رو هم در صورتی که کيفيت اين محصول عالی باشه رو هم در نظر بگيری.

شما ميشه فارسی بنويسيد ؟
چشام جر خورد !!!

پيروز باشی

خوب اگه می خوای تابستون بخری x360 elite بگیر که خیلی بهتر از مدل های دیگه هست

اميدوارم اين محصول کيفيتش بهتر باشه. با اينکه xbox های الان هم مشکل حادی ندارند !!!
چون خودم تاحالا برای اين صبر کردم !

Last edited by a moderator:
اه اه اه !!!
اين عرب های سوسمار خور بی تمدن هم از اينکار ها ميکنن ؟؟:eek: :mad:

آقا اينطور که شما ميگی، من بياد حسابی به اين خواهر زادم بسپارم که چک کنه تمام وسيله ها رو !!!

خود دستگاه که خوبه ؟؟؟ يا نه ؟ اون هم مشکل داره ؟؟؟:eek:

چون من منتظرم اليته بياد، اگه اون کيفيتش خوب باشه همون رو بگيرم ! اگر نه که پريميوم بگيرم !

مرسی:love:
خوشبختانه دستگاه مشکلی نداره، چراغ قرمز و هنگ کردن و این مسائل رو نداشتم تا حالا. تا 10 ساعت یکسره هم بازی کردم.

اداپتوری که گذاشته بودن روش 220 بود در حالی که برای کنسول uc باید 110 باشه. من چون فکر نمیکردم اداپتور تقلبی 360 هم وجود داشته باشه شک نکردم و گفتم دمشون گرم 220 گذاشتن روش مشکل ترانس و این چیزا رو هم ندارم! حالا نگو تقلبی بود.

فرقش با اریجینال:
رنگ روشن تری داره ( همرنگ کابل های کنسول هست در حالی که اریجینال تیره تره )
وزنش سبک تره
طولش 3-4 میلیمتر کوتاه تره
صدای خیلی زیادی تولید میکرد، فکر میکردم طبیعیه در حالی که الان میبینم اریجینال هیچ صدایی نداره.
خیلی داغ میشد
به برق که وصل میشد تا چند ثانیه صداهایی شبیه جرقه زدن از پریز میومد!
نوشته های پشتش با نوشته های اداپتور اصل فرق داره

تقلبیه این رنگی هست:

360oempsu.jpg

اصل این رنگی:

brick.jpg

البته مطمئن نیستم که همه اریجینال ها این رنگی باشند، نمیدونم مثلاً شاید یه ریجنی رنگش کمی فرق داشته باشه یا اینکه تولیدهای قدیمی تر و جدیدتر کمی فرق کنند. چون سرچ که بکنید این رنگ روشنش هم زیاد میاد، شاید اصل این رنگی هم باشه نمیدونم.
مثلاً همین اولی که عکسش رو گذاشتم توی سایتی که ازش عکس رو گرفتم نوشته Xbox 360 - New Original Power Supply و 80 دلار قیمتش رو زده و گفته از روی کنسول uc برداشته شده اما خلاصه این تقلبیه من این رنگی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or