راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها می دونم جاش نیست
ولی من بالاخره X360 خریدم :biggrin1:
J هست فکر کنم J/asia هم هست آخه از دبی گرفتم هنوز بازشم نکردم درایوش هم فکر کنم سامسونگه
کسی نمی خواد تبریک بگه

بچه ها يكي لطف كنه بگه decoder صدا براي 360 چنده و حتما بايد به اسپيكري وصل شه كه optical داشته باشه
Decoder اینطور که بچه ها میگفتن، ظاهراً زیاد راحت گیر نمیاد و اونایی هم هم که گیر میاد گرونه.
اما در مورد سوال شما ، جوابش منفی هست یعنی دکودر که باشه، شما Optical رو میزنید به اون و بعد اسپیکر عادی 5.1 رو وصل می کنید به دکودر.
کار بسیار ساده ای هست ولی نتیجه این کار بسیار لذت بخشه.

بچه ها می دونم جاش نیست
ولی من بالاخره X360 خریدم :biggrin1:
J هست فکر کنم J/asia هم هست آخه از دبی گرفتم هنوز بازشم نکردم درایوش هم فکر کنم سامسونگه
کسی نمی خواد تبریک بگه
من بهت تبریک می گم hotgoal جان مبارکت باشه و انشاالله فنهاش همیشه برات بچرخه اگه دیدی کند می چرخه و دستگاه گرم میشه یه فن اضافه هم براش بخر . :biggrin1:
حالا بگو ببینیم چند خریدی خودت آوردی یا کسی برات آورده ؟

من يك چيزي ميخواستم بگم و اون اينه كه من تا حالا 4-5 بار با دستگاههاي مختلف كار كردم و به دو نكته پي بردم البته شايد اينها فقط حدس و استقرا باشه و اون اينه دستگاههايي كه مشكل گرمايي داشتن از همون ابتدا كه دستگاه رو روشن ميكردي فن با دور زياد در گردش بود يعني بعد از نيم الي 1 ساعت فنهاي دستگاه به حداكثر Rpm خود ميرسيدن در حاليكه دستگاههايي كه اين مشكلو نداشتن اينطوري به نظر ميرسيد كه بعد از 3 يا 4 ساعت روند افزايش سرعت فنها حالت صعودي متوسطي داشتن. همچنين موقعي كه من اون كليد Guide رو ميزدم تو دستگاههايي كه مشكل گرمايي داشتن پنجره به نوعي با زحمت باز ميشدن در حاليكه تو دستگاههاي ديگه بعد از ساعتهاي طولاني اون پنجره به طرز روان و سريعي باز ميشد. بازم ميگم كه همون طور كه قبلا آقاطاهر اشاره كرده بود اولا هركس از گرماي كنسولش تعبير خاصي ميكنه شايد اون قبلا ps2 داشته و گرم شدن اين كنسول مسلما براش تعجب آوره در حاليكه دستگاه مشكل گرمايي نداره از طرفي شايد فضا فضاي مناسبي براي تهويه كنسول نباشه. اميدوارم اين مطلب شايد مفيد واقع بوده باشه
موفق باشيد

آقا دوستان لطفا حتما حتما حتما کمکم کنید.

برادر من همین فرداداره میره کیش.

میگم این Xbox 360 یا هر کنسول دیگه ای توی کیش ازونتره یا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال

سلام اساتديد محترم .چند مدل فن ايكس در بازار ايران و تهران هست درضمن يكي از فاميل ها مون از فرانسه براي پسر يك ايكس باكس پرمييوم گرفته يك فنه باحال باشه فن بهصورت عمودي يعني كنسول عمودي ميزارند چيز باحالي
2 در ضمن كيف نگهداري ايكس باكس در بازار هست:blushing:
:biggrin1:

میگم این Xbox 360 یا هر کنسول دیگه ای توی کیش ازونتره یا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کیش وسال برقی ارزون تر مطمئن باش;);) خیلی هم ارزون تره...

کیش وسال برقی ارزون تر مطمئن باش;);) خیلی هم ارزون تره...
آقا شما مطمئنی؟؟بعضیها میگفتند از تهران گرونتره ها!!یعنی من به داداشم بگم از اونجا بگیره؟؟
..................................................
دوست عزیز در ضمن یادم رفت بابت ارتقای عضویتتون بهتون تبریک بگم.واقعا که باید زودتر ارتقا میافتید.به امید ارتقای بیشتر شما.:love:

آقا شما مطمئنی؟؟بعضیها میگفتند از تهران گرونتره ها!!یعنی من به داداشم بگم از اونجا بگیره؟؟
..................................................
دوست عزیز در ضمن یادم رفت بابت ارتقای عضویتتون بهتون تبریک بگم.واقعا که باید زودتر ارتقا میافتید.به امید ارتقای بیشتر شما.:love:
تا اونجایی که میدونم اره!
در ضمن فوقش میری قیمت میکنی و متوجه میشی ارزون تره یا نه!
یکی از دوستان گوشی موبایل رو 50 تومن ارزونتر از تهران خریده بود...

اگه برادرتون فردا میره بابای من یه عمره اونجا کار می کنه
و وسایل برقی خیلی خیلی گرونه نخر برو از دبی بگیر من گرفتم 400 j/asia تازه کپی خور هم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or