Decoder اینطور که بچه ها میگفتن، ظاهراً زیاد راحت گیر نمیاد و اونایی هم هم که گیر میاد گرونه.بچه ها يكي لطف كنه بگه decoder صدا براي 360 چنده و حتما بايد به اسپيكري وصل شه كه optical داشته باشه
من بهت تبریک می گم hotgoal جان مبارکت باشه و انشاالله فنهاش همیشه برات بچرخه اگه دیدی کند می چرخه و دستگاه گرم میشه یه فن اضافه هم براش بخر . :biggrin1:بچه ها می دونم جاش نیست
ولی من بالاخره X360 خریدم :biggrin1:
J هست فکر کنم J/asia هم هست آخه از دبی گرفتم هنوز بازشم نکردم درایوش هم فکر کنم سامسونگه
کسی نمی خواد تبریک بگه
بچه ها X360 نم که گفتم از دبی گرفتم هم کپی خور هست هم داشبوردش آپدیت هست !!!![]()
:confused:
شانسو حال می کنید

آقا دوستان لطفا حتما حتما حتما کمکم کنید.
برادر من همین فرداداره میره کیش.
میگم این Xbox 360 یا هر کنسول دیگه ای توی کیش ازونتره یا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی هم ارزون تره...آقا شما مطمئنی؟؟بعضیها میگفتند از تهران گرونتره ها!!یعنی من به داداشم بگم از اونجا بگیره؟؟کیش وسال برقی ارزون تر مطمئن باشخیلی هم ارزون تره...

تا اونجایی که میدونم اره!آقا شما مطمئنی؟؟بعضیها میگفتند از تهران گرونتره ها!!یعنی من به داداشم بگم از اونجا بگیره؟؟
..................................................
دوست عزیز در ضمن یادم رفت بابت ارتقای عضویتتون بهتون تبریک بگم.واقعا که باید زودتر ارتقا میافتید.به امید ارتقای بیشتر شما.![]()
آقا دوستان لطفا حتما حتما حتما کمکم کنید.
برادر من همین فرداداره میره کیش.
میگم این Xbox 360 یا هر کنسول دیگه ای توی کیش ازونتره یا تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟