راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فکر نکنم داداش این قیمت هایی که دادی درست باشه تاجایی که من اطلاع دارم
X360 Slim 4GB = 410 Toman ( کپی خور )
X360 Slim 250GB = 500.000 Toman ( کپی خور )

آره داش من که خودم گفتم دقیق نیستن و بالا پائین دارن
در هر صورت تشکر برای کامل کردن اطلاعات

دوست من بازم ممنونم ازت یک عدد اعتبار براش شما:x
من کلا اگه خیلی وقت داشته باشمو بشینم پاش 3 ساعت بازی کنم
یه سوال مهم دیگه برام پیش اومده
چه ریجنی بگیرم مناسب تره؟؟
در ضمن این مدل هایی که با سوراخ زدن رو چیپ هک میشه بعدا براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
و اینکه اگه بخوام می تونم هارد بندازم رو این اسلیم های 4 گیگی ؟ هارداش تفاوت نداره با ایکس باکس های معمولی ؟؟؟
هارد های هک شده بدردمی خورن یا نه؟؟؟؟؟
(ببخشید من این همه سوال می کنم )

بچه ها میشه جواب منو بدین
البته یه سوالم داشتم اسلیم چه مدلی بگیرم یعنی چه درایوی (شرمنده اولین بار که می خوام 360 بگیرم وارد نیستم)
بچه ها لطفا جواب بدید یکشنبه می خوام برم بگیرم حتما هیچی هم در مورد ایکس باکس نمی دونم :(
می خوام تحقیقاتم کامل باشه تا الان جواب چنتا پستو دادین :( :(
فک نمی کنم چواب سوالام انقد سخت باشه :(

دوست من بازم ممنونم ازت یک عدد اعتبار براش شما:x
در ضمن این مدل هایی که با سوراخ زدن رو چیپ هک میشه بعدا براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
و اینکه اگه بخوام می تونم هارد بندازم رو این اسلیم های 4 گیگی ؟ هارداش تفاوت نداره با ایکس باکس های معمولی ؟؟؟
1.رجیون pal بگیری بهتره و خودت هم راحت تری
2.بله شما میتونید روی اسلیم 4gig هارد بندازید و هارد ها هم یکی هست
3.از هارد های هکشده هم میشه استفاده کرد

---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها میشه جواب منو بدین
البته یه سوالم داشتم اسلیم چه مدلی بگیرم یعنی چه درایوی (شرمنده اولین بار که می خوام 360 بگیرم وارد نیستم)
درایوش liteon باشه اصل اینکه دستگاه کپیخور باشه حالا فرقی نمیکنه اگر که چیپش mxic باشه هزینه کپیخور کمتره
اگر که سوال دیگه ای بود درخدمتیم;)

• Like
Reactions: RockIT
1.رجیون pal بگیری بهتره و خودت هم راحت تری
2.بله شما میتونید روی اسلیم 4gig هارد بندازید و هارد ها هم یکی هست
3.از هارد های هکشده هم میشه استفاده کرد

---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

درایوش liteon باشه اصل اینکه دستگاه کپیخور باشه حالا فرقی نمیکنه اگر که چیپش mxic باشه هزینه کپیخور کمتره
اگر که سوال دیگه ای بود درخدمتیم;)
دمت گرم دوست من
یه دنیا ممنونتم
اعتبارم نوش جونت:-*

به نظر من Slim 250GB بگیر.Wi-Fi هم داره بعدا به کارت میاد.هاردش هم که بیشتر هست

ممنون، ولی من زنگ زدم نکست جن و گفتن که اسلیم ها برد 9504 دارن و موقع کپی خور شدن برد بایستی سوراخ!! بشه و اگه داشبورد جدیدی مثل LT+2 بیاد، کلاً باید برد رو که قیمتش حول و حوش 90 تومنه عوض کرد.
این قضیه درسته ؟ بنظرتون الیت کم درده سرتر نیست؟

یه سوال دیگه هم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنین. ریجن دستگاه مهمه آیا؟ اگه آره دلیلش رو هم بگین و چه ریجنی بهتره؟

کلاً مرسی...

از اساتید محترم یک سؤال داشتم، شما چه زمانی رو برای خرید XBOX پیشنهاد میکنید؟حال حاضر یا بعد از عرضه شدن LT2.0؟!ممنونم از پاسخ شما.

دوست عزیز یه چند روزی صبر کن هم قیمتها میاد پایین هم lt2 میاد دیگه با خیال راحت بخر

• Like
Reactions: Heart Broken
سلام
من یه سوال داشتم ایکس باکسهایی که اسلیم هستند و درایوشون 9054 هستند از لحاظ کپی مشکلی ندارند و اگه اپدیت بیاد مشکلی از بابت قفل شدن ندارند؟؟
در کل ممنون میشم یه توضیحی بدید که چه جور درایوهایی هستند و بهترین نوع درایوها چی هستند؟؟

دوست من بازم ممنونم ازت یک عدد اعتبار براش شما
خواهش میکنم بالاخره همه با هم رفیقیم ؛ الان 90% کنسولهای بازار Pal هستن و شما هم همونو بگیر گرچه بیشتر بازیهای الان ریجن Free هستن
نه هیچ مشکلی نداره ولی اگه روش حساس شدی بهتره اینایی رو که بصورت معمولی کپیخور میشن رو بگیری
به 4گیگ هم هارد میخوره هارد مخصوص اسلیم 120 و 250 گیگ هست که قطعا با هاردهای معمولی تفاوت داره
به شخصه به هاردهای هک شده اعتقادی ندارم و دوست دارم مخصوص خودشو بگیرم
نه داداش این حرفا چیه وظیفه ماست که به رفیقامون کمک کنیم (دوستایی که توی خرید 360 خیلی حساس شدن بهم پیام بدن تا یجای کاملا مطمئن که خودمم از اونجا خرید کردم رو بهشون معرفی کنم)
سلام دوستان
والا قصد خرید یه دونه ایکس باکس 360 رو دارم و بودجم هم نهایتا 500 تومنه لطفا راهنماییم کنید که چه مشخصاتی داشته باشه و اگه قیمت رو هم لطف کنید بگین ممنون میشم. و اینکه روی تلویزیونم که ال سی دی LG LD660 هست جواب میده؟
اگر مدلی که هارد داشته باشه معرفی کنید بهتره و اینکه این مدلهای اسلیم بردشون جاسپره و دیگه سه چراغ نمیشن؟
خواهشا خواهشا کامل توضیح بدین و تمام نکاتی رو که باید مد نظر داشته باشم بگین چون من صفر کیلومترم
مرسی
شما یه اسلیم 4گیگ ریجن پال (410 تومن) بعلاوه یه دسته اضافه (50 تومن) حالا هم که LCD داری یه کابل HDMI بگیر و تمام ، مدلهای اسلیم درصد 3چراغ شدنشون خیلی کمه .
پیامهای خصوصیت رو چک کن .
ميخواستم بدونم كدوم مدل از 360 ها و از چه تاريخي تا چه تاريخي درايو lite-on 0800 DG-16D2s روشون بوده؟
والا لایت آن 1071 که وسطای ماه می 2011 دیده شده که به احتمال 99.9% 0800 بعد اونه
دوستان بنظرتون ایکس باکس اسیلم 250 گیگ آک بگیرم یا الیت 120 گیگ آک ؟ هر دو تقریباً یک قیمتن و با برد جسپر. لطفاً راهنمایی بفرمایید و دلیلتون رو هم بگید.
اسلیم 250 گیگ چون زیباتره ، کوچکتره ، صدای درایو بدون هارد کمتر شده ، گیرنده Wifi داخلی داره ، 5 تا جای USB داره .

سلام
من الان یه ps3 دارم ولی چون بازیه جدید(هک شده) براش نمیاد خسته شدم ازش چی کنم ؟ اگه هم از هک در بیارم نمیتونم بول بازی مولتی بدم فقط میتونم انحصاریشو بگیرم که بازم لنگ میزنم !!ایکس باکس بگیرم یا اینو از هک در بیارم؟ چی کنم کار درست کدومه ؟ علاقه به انلاین هم دارم :d
خوشحال میشم یکی بدونه فن بازی راهنمایم کنه

سلام
من الان یه ps3 دارم ولی چون بازیه جدید(هک شده) براش نمیاد خسته شدم ازش چی کنم ؟ اگه هم از هک در بیارم نمیتونم بول بازی مولتی بدم فقط میتونم انحصاریشو بگیرم که بازم لنگ میزنم !!ایکس باکس بگیرم یا اینو از هک در بیارم؟ چی کنم کار درست کدومه ؟ علاقه به انلاین هم دارم :d
خوشحال میشم یکی بدونه فن بازی راهنمایم کنه
به نظر من الآن امید به هک فرم ور جدید سونی زیاد شده، و خبرهای داغ و دسته اولی میشنویم، به احتمال بسیار زیاد تا چند وقت دیگه فلسفه هک PS3 هم پیچیده میشه، حالا اگر شما قصد دارید بازی‌های انحصاری رو XBOX هم تجربه کنید، به نظرم کار خوبیه که این کنسول هم در کنار PS3 داشته باشید.حتی اگر کار هک PS3 به جایی نرسید(که امکان نداره) میتونید عناوین مولتی پلتفرم رو راحت رو Xbox بازی کنید و بازی‌های انحصاری PS3 رو هم به صورت اورجینال تهیه کنید.این پیشنهاد من بود، چون خودمم میخوام همین کار رو بکنم ولی فعلاً بودجه‌ای برای خرید XBOX ندارم یکم صبر میکنم ارزونتر شه.
(چون داریم به ماه‌های مرگ کنسول‌ها از نظر قیمت نزدیک تر می‌شیم)

• Like
Reactions: JAvAD14

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or