راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من بعید میدونم 360 آسیا با سامسونگ رو بشه این قیمت بخری !
100% یه جاش میلنگه
الان قیمتش حدود 510/000 تومانه
حواستونو جمع کنید

دوست عزیز مغازه فتحی کاملا مطمئنه .
من خودم تا به حال ازش خرید داشتم و از خریدم هم راضی هستم .

شما تو اصفهان جایی نمیشناسی؟(نه با این قیمت)

تهران سگا توی پاساژ آزادی. شما خودت کجای اصفهانی؟ چه ریجنی می خوای؟ درایوش برات مهمه؟ بگو تا بهتر راهنماییت کنم.
yahoo! = ali_sportstar

چه ریجنی؟!با بازی 520؟

اونا اسمش dvd هست

تبریک
بالاخره 12 هزار پست و رد کردی

دوستان یه سوال: راهی هست که فهمید دستگاه و محلش نیازی به فن داره یا نه آخه ما که داخل دستگاه خبر نداریم که ببینیم در چه وضعیتیه)؟یا اینکه دیگه اون موقع کار از کار می گذره؟ و باید از قبل واسش فن خرید؟

منم گرفتم امروز صبح j/asia samsung drive pre 465 با يه گيم از 2 تا پاساژ بالاتر از علادين اسمشو نميدونم فروشگاه رامين فعلا 2 ساعت باهاش بازي كردم فعلا راضيم

تهران سگا توی پاساژ آزادی. شما خودت کجای اصفهانی؟ چه ریجنی می خوای؟ درایوش برات مهمه؟ بگو تا بهتر راهنماییت کنم.
yahoo! = ali_sportstar
ریجن j/asia باشه درایوشم برام مهمه.اگه میتونی قیمتشم بده.جاشم مهم نیست هر جا باشه.

دوستان یه سوال: راهی هست که فهمید دستگاه و محلش نیازی به فن داره یا نه آخه ما که داخل دستگاه خبر نداریم که ببینیم در چه وضعیتیه)؟یا اینکه دیگه اون موقع کار از کار می گذره؟ و باید از قبل واسش فن خرید؟

فکر نکنم از داخل دستگاه بشه فهمید که فن لازم هست یا نه .
شما وقتی دیدی در طول چند ساعت بازی ( حدود 2 تا 3 ساعت ) کنسول بیش از حد داغ میکنه باید حتما بری واسش فن بخری .

اقا يه سوال دارم .
من موندم كه چطور بعضي ها ميتونن از خارج xbox360 را بدون در نظر گرفتن پست همون 400 دلار بخرن .
من به چندتا فاميل و دوستامون در خارج يعني اروپا بهشون گفتم كه برام xbox360 را قيمت كنند و اونا گفتن 500 دلار الي 550 دلار در مياد و اين به علت ماليات در اين كشورهاست كه در اروپا تا جايي كه اطلاع دارم براي هر وسيله برقي 30 درصد ماليات ميگيرند .
اگه ميشه يه توضيح كامل بدين چطور و چگونه و در چه شرايطي تونستين همون 400 دلار را بخرين وگرنه بيشتر از 400 دلار بهتره از خود ايران خريد .
اخه يكي هم نه يعني اين هم دوست اشنا در خارج دارن به من دروغ ميگن يا خداي نكرده شما....:biggrin1:
لطفا ما را بي جواب نگه نداريد كساني كه از خارج خريدند جواب بدند .

فکر نکنم از داخل دستگاه بشه فهمید که فن لازم هست یا نه .
شما وقتی دیدی در طول چند ساعت بازی ( حدود 2 تا 3 ساعت ) کنسول بیش از حد داغ میکنه باید حتما بری واسش فن بخری .
این عکس با یه دوربین گرمایی گرفته شده , میشه فهمید که کجاهاش داغ میکنه و اون قسمت ها رو در جایه مناسب قرار داد:

xbox.jpg

;)

در مورد خرید فن باید به عرض همه دوستان برسونم که فکر نمی کنم برای کسی که 500 هزار تومن پول میده به یک کنسول دیگه 35 تومن زیاد باشه ! خوب از همون اول یک فن هم بگیرید، ضرر نمی کنید.
حداقل اینطوری اگر باز هم بعداً کنسولتون خدایی نکرده خراب شد، خودتون رو سرزنش نمی کنید که چرا یک فن 35 تومنی نخریدید، شاید کنسولتون اونجوری خراب نمی شد !
از من به شما نصیحت، اگر حرف من براتون اعتبار داره، فن رو حتماً بخرید.
می دونید چقدر با ما تماس میگیرن برای تعمیر کنسول !؟ جالب اینجاست که حتی یک نفر از اونایی که کنسولشون خراب شده، از اول کار فن رو استفاده نمی کردن ! و تا حالا نشده یکی زنگ بزنه بگه، من از اول فن اضافی داشتم ولی الان کنسولم خراب شده ! هر کسی کنسولش خرابه از فن استفاده نمی کرده (حداقل از اون اول استفاده نمی کرده، و وقتی کنسول یکی دو دفعه چراغ قرمز نشون داده، رفته فن خریده که دیگه اون موقع دیره !!!)
موفق باشید

حرفهای آقا طاهر شديداً تأيد میشه....
من خودم به شخصه از همون اول فن داشتم ..الانم 5 6 ماهی هست که 360 دارم روزی
7 8 ساعتم دارم باهاش کار میکنم..خداروشکر مشکلی هم نداشته...
حالا باز من قصد دارم يه سری فنهای جدام خودم جاسازی کنم بقلش......
در کل قيمت دستگاه 500 هزار تومانی ارزش خريد فن رو حتماً داره !!

حرفهای آقا طاهر شديداً تأيد میشه....
من خودم به شخصه از همون اول فن داشتم ..الانم 5 6 ماهی هست که 360 دارم روزی
7 8 ساعتم دارم باهاش کار میکنم..خداروشکر مشکلی هم نداشته...
حالا باز من قصد دارم يه سری فنهای جدام خودم جاسازی کنم بقلش......
در کل قيمت دستگاه 500 هزار تومانی ارزش خريد فن رو حتماً داره !!

دوستان صددرصد فن رو بخرید .
به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or