راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من که روزی 8 ساعت بازی میکنم تا حالا که داغ نشده البته 3 هفته هست که خریدم ؟
اگه دستگاه قرار داغ بشه همون 2 یا 3 روز اول داغ میشه یا بعد چند ماه ممکنه نشون
:confused: بده

چه ریجنی؟!باب ازی 520؟

اونا اسمش dvd هست:biggrin1:

برای من جی کره هست
بعد این باب ازی یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1:

منم گرفتم امروز صبح j/asia samsung drive pre 465 با يه گيم از 2 تا پاساژ بالاتر از علادين اسمشو نميدونم فروشگاه رامين فعلا 2 ساعت باهاش بازي كردم فعلا راضيم

تاریخ دستگاه چیه؟؟؟

Last edited by a moderator:
میخواستم بدونم یک xbox360 نو چند قیمت هستش و آیا باید تلویزیون ای داشته باشیم و قیمت سی دی هاش ((بازی)) چقدر است
ریجن های مختلف بین 480 تا 530 هست!
بازیهاش بین 5 تا 8 تومنه!
میشه با مانیتور کامپیوترت بازی کرد که اگه مانیتورت خوب باشه که چه بهتر...
اقا میشه مارک های مختلف xbox 360 را معرفی کنید و چه تفاوت هایی با هم دارند و ارزون ترینش چنده

مهم: سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

سلام
به نظر شما منی که روزی ماکزیمم 4 ساعت با ایکس باکس بازی میکنم هم باید فن بخرم ؟
به نظر من اگه روزی با کنسول 10 دقیقه هم بازی کنید، داشتن فن باز هم از نداشتن اون بهتره !
تصمیم نهایی با خودتونه، بعضی ها میگن، نه ما فن لازم نداریم، شما هم اگه همینطور فکر می کنید و مطمئن هستید، می تونید فن نخرید.
بهرحال پیشگیری بهتر از درمان است ( در مورد 360 پیشگیری بهتر از مرگ است !)
موفق باشید

آره بابا
تو تایستون کنسولت می پکه

بر اساس فرهنگ بسیار غلط ما ایرانیها این حرف در کل کاملا نادرسته.
چرا چون داخل خونه در تابستون بسیار سردتر از داخل خونه در زمستونه.
در تابستون هوایی در داخل خونه ی ما ایرانیها هست که اگه همین هوا در زمستون داخل خونه باشه همه دم دم یخ زدن می رن.
اما برعکس هوایی که در زمستون داخل خونه ها هست و همه با تلقین غلط از اون لذت می برند اگه تو تابستون باشه صدای پختیم پختیم لحظه ای قطع نمی شه .
اره دیگه بازیر پوش و شمد در زمستون می خوابن
فکر کردید این چشم بادامی ها خیلی از ما زرنگترن نه جان من فرقشون با ما اینه که تو زمستون با لباس گرم می خوابن تا زیادی خرج گرما سازی نشه تو تابستونم رئیس جمهورشون با لباس استین کوتاه و بدون کت می آد جلوی دوربین و به همه ی کارمنداش می گه که با کت در محل کار نباشن تا هزینه سرما سازی زیاد نشه;)
یادش بخیر چند سالی که مقیم استانبول بودیم باید برای پر کردن کپسول گاز باید حدود 60 دلار پول می دادیم:eek: بنابر این بخاری تعطیل.
جالبه بدونید در مسکو هم همین پول گاز بیچارمون کرددر حالی که روسیه بیشترین منبع گاز جهان رو داره اونوقت در اونجا چندین برابر ایران پول گاز می دادیم.
به شدت به کسانی که مثل خودم از کولر گازی استفاده می کنن بگم که نیازی به فن ندارن(البته فن رو بگیرید من منظورم این بود که خونه سردتر از زمستون مس شه;) )

بر اساس فرهنگ بسیار غلط ما ایرانیها این حرف در کل کاملا نادرسته.
چرا چون داخل خونه در تابستون بسیار سردتر از داخل خونه در زمستونه.
در تابستون هوایی در داخل خونه ی ما ایرانیها هست که اگه همین هوا در زمستون داخل خونه باشه همه دم دم یخ زدن می رن.
اما برعکس هوایی که در زمستون داخل خونه ها هست و همه با تلقین غلط از اون لذت می برند اگه تو تابستون باشه صدای پختیم پختیم لحظه ای قطع نمی شه .
اره دیگه بازیر پوش و شمد در زمستون می خوابن
فکر کردید این چشم بادامی ها خیلی از ما زرنگترن نه جان من فرقشون با ما اینه که تو زمستون با لباس گرم می خوابن تا زیادی خرج گرما سازی نشه تو تابستونم رئیس جمهورشون با لباس استین کوتاه و بدون کت می آد جلوی دوربین و به همه ی کارمنداش می گه که با کت در محل کار نباشن تا هزینه سرما سازی زیاد نشه;)
یادش بخیر چند سالی که مقیم استانبول بودیم باید برای پر کردن کپسول گاز باید حدود 60 دلار پول می دادیم:eek: بنابر این بخاری تعطیل.
جالبه بدونید در مسکو هم همین پول گاز بیچارمون کرددر حالی که روسیه بیشترین منبع گاز جهان رو داره اونوقت در اونجا چندین برابر ایران پول گاز می دادیم.
به شدت به کسانی که مثل خودم از کولر گازی استفاده می کنن بگم که نیازی به فن ندارن(البته فن رو بگیرید من منظورم این بود که خونه سردتر از زمستون مس شه;) )

اول شما آقای ایمنی هستی ؟؟
تو که می گی فقط 1 ساعت 15 مرداد بیا شهر ما لار همین که احمدی نژاد دیروز اومد
اگه مثل تخم مرغ آبپیر نشودی من اسممو عوض می کنم اونقدر هوا گرمه که دیگه کولر گازی و سانترال نمی کشه هوا خیلی گرمه اگه X360 بخری بدونه فن اگه سر 10 دقیقه کنسولت نپکید من 10 تا جاش بهت می دم

من از نوین گیم بازی خریدم باریها را راس ساعت آورد تحویل داد بازیهاش هم رو سی دی data right بود در ضمن قاب پلاستیکی هم داره دستش درد نکنه واقعا کلی به نفعم شد همه بازیهاش هم سالمه دمش گرم 4500 به خدا نسبت به جاهای دیگه قیمتش عالیه

سلام
یکی از فروشنده های شهرمون هر چند وقت یک بار می اد لباف
می خواستم بگم یک فن بیاره
به نظر شما بگم از کجا و چی بیاره که دیگه خیالم از بابت گرما راحت باشه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or