دوستان کسی میدونه فتحی با پست 360 میفرسته؟؟
و اینکه ممکنه که درایو Lg به جای Samsung برام بفرسته منم که تا بازش نکنم نمیتونم بفهمم!

33949801دوستان کسی شماره فروشگاه شمایل رو نداره از اونم یه سوالی بکنم.
ممنون
این لینک مستقیم دانلود هست :طاهر جان لینک قسمت آپدیت تو سایت Xbox می دی آخه هر چی می گردم پیدا نمی کنم
دوستان به نظر من چه عیبی داره شما که میاید یه هزینه میکنید برای بازی بعدش با اون بتونید فیلم با کیفیت هم ببینی یعنی هم بازی و هم فیلم بازیاتفاقا اکثر بازی هارو می شه چند دیسکه کرد.
واقعا مثلا فکر می کنین MGS4 قراره چی کار کنه عجیبترین گرافیک رو برای شما به نمایش بزاره؟ یا بازیش انقدر طولانیه که حجمش میره بالا؟ اگه بحثتون در مورد حجم به خاطر گرافیکه مثلا از Crysis هم بیشتر فضا می گیره؟ crysis نهایش روی یدونه dvd9 عرضه می شه و 7-8 گیگ هم فضای هاردو می گیره.
کسی نگفت حجم dvd9 کاملا مناسبه و هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این داستان های سونی در مورد blu-ray همش سر کاریه و سونی فقط برای قالب کردن فرمتش اونو روی ps3 قرار داد نه برای بازی هاش! (به قول دوستان < FACT)
در ضمن dvd9 دقیقا 8.5gb فضای خالی داره.
من به شما می گم روی چنتا دیسک قراره بیاد روی یک دونه DVD9 فقط (به احتمال بالای 95% همون یک دیسک هست ولی چون مطمئن نیستم ممکنه 2 دیسک هم باشه) و جالب اینجانس که فرقی هم با اونی که روی blu-ray میاد نداره. نکنه شما هم هنوز تو این خیالات هستی که نسخه ps3 بازی امکانات بیشتری داره؟:laughing:
جايي نيست كه 360 بخره؟
اگه شماره تلفنشون رو هم بدين ممنون مي شم!!

دوستان به نظر من چه عیبی داره شما که میاید یه هزینه میکنید برای بازی بعدش با اون بتونید فیلم با کیفیت هم ببینی یعنی هم بازی و هم فیلم بازی
و اینکه سونی3 اومده و از بلوری برای بالا بردن حجم بازیها به خاطر استفاده کردن از امکانات بیشتر استفاده کرده به نظر من هیچ جای ایرادی نداره
یادمه یه نفر میگفت متال گیر 4 حدود 50 گیگ میشه و به چندین زبان هم ترجمه قراره بشه
این از قدرت سونی3 و بلوری هست و داشتن یه چنین امکانی به نظر من خیلی هم جالبه
ترجمه به زبانهای زنده دنیا و دیدن فیلمهای با کیفیت بالا اونهم روی یه دیسک
همه این امکانات فقط نشان از برتری داشتن فضای بیشتر برای قرار دادن امکانات بیشتر هست
یادمه یه نفر میگفت هدف ما از کنسول فقط بازی هست و فیلم و این چیزا کشکه
اما همه که مثل اون دوستمون نیستند بعضی ها هم از دیدن فیلمهای داخل بازیها لذت میبرن
برای مثال دموهای بازی گاد او وار 2 که واقعا با کیفیت هستند
در کل به نظر من داشتن حجم بیشتر در اینده نیاز اساسی برای تمام سازنده های گیم هست که بتونن یه چیز عالی تحویل ملت بدن
که به نظر میاد سونی توی این زمینه فعلا جلوتره
فقط حیف که هنوز کپی خور نشده و به عبارتی هنوز کنسول 360 محبوب ما ایرانی ها هست
و به خاطر ارزونی بازی و کنسول کپی خور شده فعلا کمتر کسی میره طرف سونی3
البته به جز مایه دارا![]()
اما امیدوارم با اومدن 360 مدل جدید و 120 گیگی و امدن لینوکس برای 360 یه خورده ما هم کف کنیم و
بریم طرف 360 شاید هم رفتیم طرف سونی3![]()
من شخصا 360 رو ترجیح میدم چون دادن بیش از 20 هزار تومن برای یه بازی واقعا زوره چه برسه به 50 هزار تومن
ولی خوب دادن 5 هزار تومن واقعا ایده ال هست برای 360
دوستان این مدل جدید 360 کی قراره و به عبارتی کی وارد ایران میشه
و در بد ورود و احتمالا اخر تابستون قیمت اون چند میشه و سایر مدل ها ایا ارزونتر میشه یا نه
مرسی از همه
اتفاقا اکثر بازی هارو می شه چند دیسکه کرد.
واقعا مثلا فکر می کنین MGS4 قراره چی کار کنه عجیبترین گرافیک رو برای شما به نمایش بزاره؟ یا بازیش انقدر طولانیه که حجمش میره بالا؟ اگه بحثتون در مورد حجم به خاطر گرافیکه مثلا از Crysis هم بیشتر فضا می گیره؟ crysis نهایش روی یدونه dvd9 عرضه می شه و 7-8 گیگ هم فضای هاردو می گیره.
کسی نگفت حجم dvd9 کاملا مناسبه و هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این داستان های سونی در مورد blu-ray همش سر کاریه و سونی فقط برای قالب کردن فرمتش اونو روی ps3 قرار داد نه برای بازی هاش! (به قول دوستان < FACT)
در ضمن dvd9 دقیقا 7.5gb فضای خالی داره.
من به شما می گم روی چنتا دیسک قراره بیاد روی یک دونه DVD9 فقط (به احتمال بالای 90% همون یک دیسک هست ولی چون مطمئن نیستم ممکنه 2 دیسک هم باشه) و جالب اینجانس که فرقی هم با اونی که روی blu-ray میاد نداره. نکنه شما هم هنوز تو این خیالات هستی که نسخه ps3 بازی امکانات بیشتری داره؟:laughing:
آره می تونی طاهر جانمن چقد حال ميکنم پست های اين آقا طاهر رو ميخونم !!!!
دقیقا
جناب اين آموزش کپی خور کردن ms-28 رو ميتونيد بزارييد ؟؟؟
بله، حتماً.آره می تونی طاهر جان