راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

1- Xbox 360 تا چند سال با ارزشه و روکاره ؟ ودقیقا چه سالی وارد بازار شده؟
2- Ps3 چطور؟
3- آیا Xbox 360 امتیاز ساختشوبه چین میده ؟ کی ؟
4- Xbox 360 ارزون میشه ؟ کی ؟ تاچه قیمتی ؟
5- Ps3 چطور؟
6- در کل کدوم برای خرید بهتره ؟ ( ازهمه جهت ها )
7-باباجون ما خلاصه نفهمیدیم میخوام x360 بخرم حتما باید یه فن هم بخرم، اصلا از کجا بدونم کنسولم از اون 30 درصدی که قراره داغ کنه و خراب شه؟
8-یه مطلب دیگه که هم نفهمیدم اینکه من الان یه x360 دارم میخرم ، یک سال دیگه هم باید 100هزارتومن هزینش کنم بدم firmware شو عوض کنند؟(لطفا یه توضیح کامل واینکه این عملش مثل psp انجام میشه)

1- Xbox 360 تا چند سال با ارزشه و روکاره ؟ ودقیقا چه سالی وارد بازار شده؟
2- Ps3 چطور؟
3- آیا Xbox 360 امتیاز ساختشوبه چین میده ؟ کی ؟
4- Xbox 360 ارزون میشه ؟ کی ؟ تاچه قیمتی ؟
5- Ps3 چطور؟
6- در کل کدوم برای خرید بهتره ؟ ( ازهمه جهت ها )
7-باباجون ما خلاصه نفهمیدیم میخوام x360 بخرم حتما باید یه فن هم بخرم، اصلا از کجا بدونم کنسولم از اون 30 درصدی که قراره داغ کنه و خراب شه؟
8-یه مطلب دیگه که هم نفهمیدم اینکه من الان یه x360 دارم میخرم ، یک سال دیگه هم باید 100هزارتومن هزینش کنم بدم firmware شو عوض کنند؟(لطفا یه توضیح کامل واینکه این عملش مثل psp انجام میشه)

1- سال 2005 وارد بازار شده و حداقل تا 2011 هست.
2- اونم همین طور حالا شاید یکم بیشتر
3- آره
4- وقتی elite بیاد Premium ها میشه حدود 300 - تابستون
5- حالا حالا ها ارزون نمیشه!
6- 360 (ولی وجود PS3 هم لازمه)
7- شانس ولی فن هم 20-30 تومنه
8- خیر Firmware الان معمولا مجانی روی دستگاه می دن و بعضی فروشگاهها اگر دستگاه رو ازشون بخری برای همیشه مجانی برات Up می کنن ولی معمولا قیمت Up کردنش 15 تومنه!

به نظر شما قیمت xbox360
core
permium
elite
تا تابستون به چقدر میرسه؟

Core = 299$
Pre= 399$
Elite در ایران بیاد اولش مطمئنا گرون هست !!!

وقتی elite بیاد Premium ها میشه حدود 300 - تابستون
ولی این طور که معلومه قرار نیست قیمتها افت داشته باشن اگر هم افت کنن دیگه نه تا این حد که پرمیوم بشه 300 :eek:
اگه پرمیوم بشه 300 حتما کور هم میشه 200 دیگه :confused:

آقا سلام من یکntsc\j\asia دارم که برقش مستقیم از آداپتوره وقتی دستگاه را خاموش میکنم آداپتور چراغش زرد میشه (یعنی میره رو استندبای) چون من پیش میاد که چند روز بازی نکنم همیشه از وسط جایی که پاور به آداپتور وصل میشه میکنم پاور را اداپتور خاموش میشه ای این کار را برای جلو گیری از نوسانات برق هست میکنم آیا این کار درسته یا همون حالت استند بای هرچقدر باشه صدمه نمیزنه

خوب بازم گرونه . من مثل همون گرفتم به 490 هزار تومن . اونم تو مشهد ....
به هر حال مبارکت باشه ......

بابا اون j-KOREA که واسه من نیست تبریک میگی !:cheesygri مبارک صاحبش , من کنسولم رو دقیقا 1 روز بعد از گرونی ها ( 11/10/85)از یگانه گرفتم : pre/uc/samsung آکبند کپی خور نشده 430 تومن! :-" :cool: قکر نکنم کسی ازونتر گرفته باشه,خلاصه شانس آوردم:love: :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or