54M113
کاربر سایت
سلام
این تی وی که من مدلشو دادم معمولی هست
اگه وت کردی توی سایت سونی یه سر بزن مدلش رو ببین
آقا تاپیک رو منحرف نکن
سلام
این تی وی که من مدلشو دادم معمولی هست
اگه وت کردی توی سایت سونی یه سر بزن مدلش رو ببین
مطمئنی core بوده؟... آخه پریمیوم این قیمت هستمن قبل از عید XBOX 360 - Core pack خریدم 495 سیستم : NTSC/J ؟ جریان چیه ؟ خیلی بالاس ؟![]()
معلومه که خیلی بالاستمن قبل از عید XBOX 360 - Core pack خریدم 495 سیستم : NTSC/J ؟ جریان چیه ؟ خیلی بالاس ؟![]()
من قبل از عید XBOX 360 - Core pack خریدم 495 سیستم : NTSC/J ؟ جریان چیه ؟ خیلی بالاس ؟![]()
چرا elite از آمریکا؟... از همین جا می تونست یه پریمیوم j بگیره495 چوق Coreواقعا که عجب ادم حروم خوری بوده این فروشنده هه
![]()
![]()
با این پول (حتی کمتر از این) میتونستی یه X360 Elite از امریکا بخری ( البته 1 ماه دیگه)
چرا elite از آمریکا؟... از همین جا می تونست یه پریمیوم j بگیره![]()
به شما هم گفت بعد از تعطیلات؟ این ورژن pacific رو جای دیگه میشه پیدا کرد؟ j/japan رو چطور؟آقا پیکسل قیمت 530 رو بهت داده ؟
اگه داده به من گفت که همون چیزی که تو می گی قیمتش هم 500 :confused:
به نظرت گمرکی؛ عوارضی چیزی بهش می بنده؟؟خوب حالا از این بحث بیایید بیرون ایشون هم گفتن که منظورشون 395 بوده نه 495
حالا یکی به من کمک کنه
من میخ واستم اول کنسولمو از ایران بگیرم بعد بابام گفت که نه کلاخ سرت می زارن و از این حرفا بعد گفت عکس و مشخصاتشو بده تا از دبی برات بیارم به نظر شما من از دبی بیارم خوبه ؟
از ایران بگیری خیلی راحت تری... تازه گمرک که حتما بهش می خوره... برای کپی خور کردنشم که باید دردسر بکشی... از پیکسل بگیر یا هرجا دلت خواستخوب حالا از این بحث بیایید بیرون ایشون هم گفتن که منظورشون 395 بوده نه 495
حالا یکی به من کمک کنه
من میخ واستم اول کنسولمو از ایران بگیرم بعد بابام گفت که نه کلاخ سرت می زارن و از این حرفا بعد گفت عکس و مشخصاتشو بده تا از دبی برات بیارم به نظر شما من از دبی بیارم خوبه ؟
از ایران بگیری خیلی راحت تری... تازه گمرک که حتما بهش می خوره... برای کپی خور کردنشم که باید دردسر بکشی... از پیکسل بگیر یا هرجا دلت خواست![]()