راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تلویزیون Crt نمیشه Hd باشه اونی که شما فکر می کنی کیفیت Dvd هست نه Hd که تلویزیون سونی با اون کیفیت می تونی 400-500 تومن نو پیدا کنی!
ده همین دیگه.

منم همینو میگم.

ولی تلویزیون اونطوری بدرد نمیخوره!!

همون Samsun 940 BW با اینکه مانیتوره و 19 اینچه نسبت به قیمتش ( 300 تومن ) از همش بهتره چون HDCP هست.

سلام دوستان اگه من یه مانیتور بخرم که hdcpداشته باشه ایا میتونم هم پلی استیشن 3 وهم ایکس باکس بازی کنم در ضمن این hdcpچیه و چه کاری انجام میده وعکسش رو بذارین ممنون میشم خیلی واجبه دوستان اگه میتونین به سوالم جواب بدین ممنون میشم راستی این چطور هست برد بخوره یا نه

آخرین ویرایش:
فکر کنم HDCP یعنی تصویر HD رو ساپرت میکنه.

از بابت اجرا شدن بازیهای XBOX 360 و PS3 نگران نباش.

اگه مانیتور 760p باشه حله چون همه ی بازیهای XBOX 360 و PS3 روی 720ح هستند و این 180p همش شعار تبلیغاتیه.

خدا خیرت بده منم اینیکه تو می گی رو قبول دارم... ولی شما می گی اولین انتخاب برای خرید 360 بازیهای زیاد و خوب اونه... ولی من میگم نه اولین دلیل برای انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونه.... چون اگر 360 کپی خور نبود بازی هاش دونه ای 70 هزار تومان می شد و هر کسی نمیتونست اینقدر پول بازی بپردازه... پس نتیجه می گیریم اولین دلیل انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونه ;)
بگم ها من از طرفداران پر و پا قرص 360 هستم و اگر 2 میلیون بهم بدن که برم ps3 بخرم اینکار رو نمی کنم ;)

خب حالا بگو ببینم اگه قیمت X360 و بازیهاش الان دقیقا مثه PS3 بود گیمرها میرفتن X360 میخریدن یا PS3 ؟؟؟؟؟؟ یه ((گیمر واقعی)) همیشه فقط و فقط دنبال ((بازی)) عالیه . نه چیز دیگه .
(دقت کن من گفتم یه گیمر)
اخه اینکه جزو واضحاته . والا من نمیدونم چرا شما اینو متوجه نمیشی ؟؟
شایدم نمیخوای متوجه شی :cool: :cool:
حالا شما باز بیا بگو اولین دلیل واسه خریدن X360 قیمت و کپی خور بودن اونه !!!
یه گیمر الان نگا میکنه میبینه خب X360 فعلا بازیای بیشتر و بهتری نسبت به PS3 داره. بعد با خودش میگه با خرید X360 علاوه بر اینکه هزینه ی کمتری صرف میکنم بازیای بیشتر و بهتری رو هم تجربه میکنم .
حالا بگو ببینم این اصلا چه ربطی به قیمت و کپی خور بودن داره ؟؟ هان !!! واقعا چه ربطی داره ؟؟
اگه شرایط بر عکس بود و PS3 بازیای بهتری داشت اوقت حرف شما درست بود.

آخرین ویرایش:
خب حالا بگو ببینم اگه قیمت X360 و بازیهاش الان دقیقا مثه PS3 بود گیمرها میرفتن X360 میخریدن یا PS3 ؟؟؟؟؟؟ یه ((گیمر واقعی)) همیشه فقط و فقط دنبال ((بازی)) عالیه . نه چیز دیگه ;)
(دقت کن من گفتم یه گیمر)
بله دقیقا حق با این دوستمون هست، گیمر واقعی یکم فکر کنه 100 درصد 360 رو انتخاب میکنه

تلویزیون Crt نمیشه Hd باشه اونی که شما فکر می کنی کیفیت Dvd هست نه Hd که تلویزیون سونی با اون کیفیت می تونی 400-500 تومن نو پیدا کنی!

چرا عزیز CRT hd هم هست , مثل TVهای slimFit سامسونگ و قیمتشم فکر کنم تو همون رنجیه که دوستمون میخواد ;)

خب حالا بگو ببینم اگه قیمت X360 و بازیهاش الان دقیقا مثه PS3 بود گیمرها میرفتن X360 میخریدن یا PS3 ؟؟؟؟؟؟ یه ((گیمر واقعی)) همیشه فقط و فقط دنبال ((بازی)) عالیه . نه چیز دیگه .
(دقت کن من گفتم یه گیمر)
حالا شما باز بیا بگو اولین دلیل واسه خریدن X360 قیمت و کپی خور بودن اونه !!!
یه گیمر الان نگا میکنه میبینه خب X360 فعلا بازیای بیشتر و بهتری نسبت به PS3 داره. بعد با خودش میگه با خرید X360 علاوه بر اینکه هزینه ی کمتری صرف میکنم بازیای بیشتر و بهتری رو هم تجربه میکنم .
حالا بگو ببینم این اصلا چه ربطی به قیمت و کپی خور بودن داره ؟؟ هان !!! واقعا چه ربطی داره ؟؟
اگه شرایط بر عکس بود و PS3 بازیای بهتری داشت اوقت حرف شما درست بود.
شما اصلا حرف من را متوجه نمی شوید... من دارم راجب مادیات صحبت می کنم... مطمئن باشید اگر 360 هم مثل ps3 بازی هاش 70 تومان بود در ایران ازش استقبال نمی شد... باید بگم فقط بچه های بالا شهر بازی نمی کنند... اصلا بهتره دیگه بحثو تمومش کنیم... هر کسی به راه خودش ;)

سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم
توی شیراز یه مغازه داره ایکس باکس 360 رو مدل پریمیوم میده 440000 میده
میگه من از دبی میارم و جلوی خودت باز میکنم و برات کپی خور میکنم
به نظر شما مشکلی توی کارش هست داره ارزون میده ؟
( اسم مغاره جواد هست توی پاساز مهدی توی داریوش )
راستی من یه تلوزیون سونی اچ دی ساپورت با مدل زیر دیدم به نظر شما چطوره ؟ مدل : kv_db29m81

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or