James Bond 007
کاربر سایت
تلویزیون Crt نمیشه Hd باشه اونی که شما فکر می کنی کیفیت Dvd هست نه Hd که تلویزیون سونی با اون کیفیت می تونی 400-500 تومن نو پیدا کنی!
ده همین دیگه.تلویزیون Crt نمیشه Hd باشه اونی که شما فکر می کنی کیفیت Dvd هست نه Hd که تلویزیون سونی با اون کیفیت می تونی 400-500 تومن نو پیدا کنی!
HDCP سخت افزاری نیست و در واقع یه قفل نرم افزاری برای جلوگیری از کپی های غیر قانونی هستدوستان ممنون از جوابتون اینhdcpکجای مانیتور هستش اصلا چه شکلیه
خدا خیرت بده منم اینیکه تو می گی رو قبول دارم... ولی شما می گی اولین انتخاب برای خرید 360 بازیهای زیاد و خوب اونه... ولی من میگم نه اولین دلیل برای انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونه.... چون اگر 360 کپی خور نبود بازی هاش دونه ای 70 هزار تومان می شد و هر کسی نمیتونست اینقدر پول بازی بپردازه... پس نتیجه می گیریم اولین دلیل انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونه![]()
بگم ها من از طرفداران پر و پا قرص 360 هستم و اگر 2 میلیون بهم بدن که برم ps3 بخرم اینکار رو نمی کنم![]()

بله دقیقا حق با این دوستمون هست، گیمر واقعی یکم فکر کنه 100 درصد 360 رو انتخاب میکنهخب حالا بگو ببینم اگه قیمت X360 و بازیهاش الان دقیقا مثه PS3 بود گیمرها میرفتن X360 میخریدن یا PS3 ؟؟؟؟؟؟ یه ((گیمر واقعی)) همیشه فقط و فقط دنبال ((بازی)) عالیه . نه چیز دیگه![]()
(دقت کن من گفتم یه گیمر)
اخه اینکه جزو واضحاته . والا من نمیدونم چرا شما اینو متوجه نمیشی ؟؟
شایدم نمیخوای متوجه شی![]()
![]()
مایکروسافت رسما تولید xbox360 elite رو هم اعلام کرد:دوستان از 360 چه خبرا
امیدی به اومدن مدل جدید هست
از قیمت های نوروزی چه خبر
تلویزیون Crt نمیشه Hd باشه اونی که شما فکر می کنی کیفیت Dvd هست نه Hd که تلویزیون سونی با اون کیفیت می تونی 400-500 تومن نو پیدا کنی!

شما اصلا حرف من را متوجه نمی شوید... من دارم راجب مادیات صحبت می کنم... مطمئن باشید اگر 360 هم مثل ps3 بازی هاش 70 تومان بود در ایران ازش استقبال نمی شد... باید بگم فقط بچه های بالا شهر بازی نمی کنند... اصلا بهتره دیگه بحثو تمومش کنیم... هر کسی به راه خودشخب حالا بگو ببینم اگه قیمت X360 و بازیهاش الان دقیقا مثه PS3 بود گیمرها میرفتن X360 میخریدن یا PS3 ؟؟؟؟؟؟ یه ((گیمر واقعی)) همیشه فقط و فقط دنبال ((بازی)) عالیه . نه چیز دیگه .
(دقت کن من گفتم یه گیمر)
اخه اینکه جزو واضحاته . والا من نمیدونم چرا شما اینو متوجه نمیشی ؟؟
شایدم نمیخوای متوجه شی![]()
حالا شما باز بیا بگو اولین دلیل واسه خریدن X360 قیمت و کپی خور بودن اونه !!!
یه گیمر الان نگا میکنه میبینه خب X360 فعلا بازیای بیشتر و بهتری نسبت به PS3 داره. بعد با خودش میگه با خرید X360 علاوه بر اینکه هزینه ی کمتری صرف میکنم بازیای بیشتر و بهتری رو هم تجربه میکنم .
حالا بگو ببینم این اصلا چه ربطی به قیمت و کپی خور بودن داره ؟؟ هان !!! واقعا چه ربطی داره ؟؟
اگه شرایط بر عکس بود و PS3 بازیای بهتری داشت اوقت حرف شما درست بود.