راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام.ديدم كسي جوابمو تو تايپيك نداد مجبور شدم اينجا مطرحش كنم:(
يك سوال داشتم؟ اگه سوالم مبتديانه هست ببخشيد نگاه كنيد مسلما با وصل كردن 360 به مانيتور معموليم به وسيله اون تبديل ها ديگه من تصوير كامپيوترم رو ازدست ميدم و هر دفعه خواستم با كامپيوتر كاركنم بايد هي كابل دربيارم و جا بزنم حالا من براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم خلاصه اگه بخوام هم دستگاه و هم كيس با مانيتور وصل باشند بايد چيكار كنم ؟ بهترين و ارزونترين راه چيه ؟ باور كنيد اصلا اين به فكرم نرسيده بود:-"

سلام دوستان :
اينقدر اينجا بچه ها در مورد داغ كردن 360 گفتن كه من هم كه كنسولم مشكل حرارتي نداشت ترسيدم و گفتم يه فكري به حالش بكنم. واسه همين دو تا فن كامپيوتر رو با يه ادابتور به هم وصل كردم و بستم پشت 360 نتيجه اين شد كه تقريبا تمام حرارتي كه روي بدنه كنسول حس ميشد از بين رفت فقط يه حرارت نا چيزي حس ميشه. ميگم دوستان يه فكري بكنن ببينن اين كار ميتونه ضرري داشته باشه كه اگه نداشت اين همه پول واسه فن نديم.

سلام این هم یک فنی هست که فعلا توی ایران نیست. البته بعد از 13 حتما وارد میشه! از لحاظ کارایی مثل نیکو هست ولی استفاده از اون راحتر هستش. اسمش هم پلیکان استند هست

pelican-fan-stand-xbox-360.jpg

pelican_stand.jpg

سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم
توی شیراز یه مغازه داره ایکس باکس 360 رو مدل پریمیوم میده 440000 میده
میگه من از دبی میارم و جلوی خودت باز میکنم و برات کپی خور میکنم
به نظر شما مشکلی توی کارش هست داره ارزون میده ؟
( اسم مغاره جواد هست توی پاساز مهدی توی داریوش )
راستی من یه تلوزیون سونی اچ دی ساپورت با مدل زیر دیدم به نظر شما چطوره ؟ مدل : kv_db29m81
سلام
440 خیلی خوب می ده
البته اگه وقتی کپی خور می کنه چیزی نکشه روش آره , که نبایدم بکشه
حالا بازم اگه 10 تومن کشید روش شد 450 هم خوبه
ASIA هست یا JAPAN یا UC
ممکنه کره ای هم باشه
هر کدوم از اینا باشه 440 می ارزه

تلوزیون HD سونی BRAVIA بود دیگه ؟
من 32 اینچ BRAVIA قیمت کردم 2 میلیون
واقعا توپه
BRAVIA از همه HD ها بهتره
قیمتشم خیلی بالا تر هست
منم می خواااااااااااااااامممم :(
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
من هم گرفتمش
490 با دو تا بازی و ریموت کنترل درایو هیتاچی
چند تا هم بازی گرفتم چند ورز روی اچ دی تی وی بازی کردم الان رو تی وی بازی میکنم اصلا حال نمیده

سلام
این xbox360 j/asia pacific کی وارد بازار شده؟ ورژن خوبی هستش؟ امروز رفتم پیکسل گفت توی انباره و انبار هم احتمالا تا 13 بدر تعطیله .. قیمت رو 530 بهم داد! درایورش هم گفت سامسونگه .. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
با صوت و تصویر پایتخت هم تماس گرفتم گفت j/japan رو میده 500 , ولی احساس کردم قضیه بوداره! اصلا j/japan میشه پیدا کرد؟ از کجا؟ چه قیمتی؟
مرسی

سلام
این xbox360 j/asia pacific کی وارد بازار شده؟ ورژن خوبی هستش؟ امروز رفتم پیکسل گفت توی انباره و انبار هم احتمالا تا 13 بدر تعطیله .. قیمت رو 530 بهم داد! درایورش هم گفت سامسونگه .. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
با صوت و تصویر پایتخت هم تماس گرفتم گفت j/japan رو میده 500 , ولی احساس کردم قضیه بوداره! اصلا j/japan میشه پیدا کرد؟ از کجا؟ چه قیمتی؟
مرسی

آقا پیکسل قیمت 530 رو بهت داده ؟
اگه داده به من گفت که همون چیزی که تو می گی قیمتش هم 500 :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or