gamestation
کاربر سایت
ميگم كنسول و بزاريم تو فريزر بازي كنيم . ميگم از چه نوع خنك كننده اي استفاده مي كنن ؟؟؟؟؟
جای خوبی گذاشتی... فقط اگر یه طوری بود که می تونستی افقی بزاری خیلی بهتر می شدسلام دوستان من کونسولم رو اینجا گذاشتم اینتر کولر هم داره مشکل که ایجاد نمی شه در ضمن مال من تا حالا ریستارت نشده اگه مشکلی هست بگین ممنون میشم از دست مهمانها قایمش کردم

من هم نگفتم که بازی های خوب و عالی دلیلی برای انتخاب 360 نیست... ولی خوب اگر 360 یک میلیون و دویست بود و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومان بودند باز هم شما 360 رو انتخاب می کردید؟![]()
بازی های عالی و با کیفیت اولین دلیل انتخابشونه و
هم قیمت و کپی خور بودن کنسول .......... .سلامسلام دوستان من کونسولم رو اینجا گذاشتم اینتر کولر هم داره مشکل که ایجاد نمی شه در ضمن مال من تا حالا ریستارت نشده اگه مشکلی هست بگین ممنون میشم از دست مهمانها قایمش کردم
خوب آره... جفتشون خیلی مهم اند... ولی شما فکر کن که یه کنسولی هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب هست ولی قیمتش 1 میلیون و 200 هست و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومانه... با توجه به اینکه این قیمت در ایران زیاده و هر کسی نمیتونه این پولو بپردازه مطمئنا زیاد از این کنسول استقبال نخواهد شد... ولی از طرفی کنسول دیگری هم هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب نیست ولی از طرفی قیمتش 400 هزار توامنه و بازی هاش دونه ای 8 هزار تومانه... خوب اون قشری (که خیلی زیاد هم هستند) که نمی تونند کنسول اولی رو بگیرند سراغ این کنسول می روند و طبیعتا استقبال از این کنسول زیاد می شود![]()
. اما ..... ........ ......... :

والا اینتر کولر اصل این نیست , منم همین رو دارم و فکر کنم 40-45 خریدیناین اینتر کولر من هست اصل هستش یا بدل
خدا خیرت بده منم اینیکه تو می گی رو قبول دارم... ولی شما می گی اولین انتخاب برای خرید 360 بازیهای زیاد و خوب اونه... ولی من میگم نه اولین دلیل برای انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونه.... چون اگر 360 کپی خور نبود بازی هاش دونه ای 70 هزار تومان می شد و هر کسی نمیتونست اینقدر پول بازی بپردازه... پس نتیجه می گیریم اولین دلیل انتخاب 360 قیمت مناسب و کپی خور بودن اونهخب دیگه عزیز اتفاقا اشتباه شما هم دقیقا تو همین جاست !!!
بذار یبار جمله ی شما رو نقل قول کنم : "شما فکر کن که یه کنسولی هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب هست ولی قیمتش 1 میلیون و 200 هست و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومانه... با توجه به اینکه این قیمت در ایران زیاده و هر کسی نمیتونه این پولو بپردازه مطمئنا زیاد از این کنسول استقبال نخواهد شد... ولی از طرفی کنسول دیگری هم هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب نیست ولی از طرفی قیمتش 400 هزار توامنه و بازی هاش دونه ای 8 هزار تومانه."
حرف من :
اگه این جور که شما گفتی بود حرفت کاملا صحیح بود. اما ..... ........ ......... :
الان کدوم کنسول تو ایران قیمتش (حدودا ...) 1 میلیون و 200 هست و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومان ؟؟
خب معلومه دیگه : PS3 .
حالا کدوم کنسول تو ایران قیمتش (حدودا ....) 400 هزار تومنه و بازی هاش دونه ای 8 هزار تومان ؟؟
بازم معلومه : X360
خب دوست عزیز در حال حاضر کدوم کنسول بازیای بیشتر و با کیفیت تری داره ؟؟
جواب اینو دیگه حتی خود طرفدارای PS3 هم میدونن :
((فعلا)) بدون شک XBOX 360![]()
نتیجه گیری :
در حال حاضر گیمر های عزیز میتونن با خرید X360 علاوه بر صرف هزینه کمتر برای خرید کنسول و خرید بازیاش از بازیای بیشتر/بهتر و با کیفیت تری هم برخوردار بشن
بچه ها خدا وکیلی اشتباه میگم ؟؟

سلام دوستان
میشه یکی به ما یه تلوزیون سی ار تی که اچ دی ساپور ت باشه و قیمتش زیر 700000 باشه معرفی کنه ؟