راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب آره... جفتشون خیلی مهم اند... ولی شما فکر کن که یه کنسولی هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب هست ولی قیمتش 1 میلیون و 200 هست و بازی هاش دونه ای 75 هزار تومانه... با توجه به اینکه این قیمت در ایران زیاده و هر کسی نمیتونه این پولو بپردازه مطمئنا زیاد از این کنسول استقبال نخواهد شد... ولی از طرفی کنسول دیگری هم هست که بازی هاش خیلی زیاد و خوب نیست ولی از طرفی قیمتش 400 هزار توامنه و بازی هاش دونه ای 8 هزار تومانه... خوب اون قشری (که خیلی زیاد هم هستند) که نمی تونند کنسول اولی رو بگیرند سراغ این کنسول می روند و طبیعتا استقبال از این کنسول زیاد می شود ;)

دقیقا منم همینو میگم.تازه بازیهای XBOX 360 نسبت به PS3 با توجه به عناوین انحصاری ای که مایکروسافت داره خیلی بیشتر و بهتره.

Ps3 تويه يه مدت طولاني مي تونيد موفقيتشو ببينيد . البته براي ما ايرانياي مفت خور

خوب آره ولی کو تا اون موقع!!

آقا سلام من یک LG فلت دارم که پشتش جای کابل 480iداره من وقتی به 360 وصل کردم و روی رزولوشن ها رفتم تونستم که روی رزولوشن 480 بزارم آیا این hd هست یا sd در ضمن بگم که این دکمه هه که روی کابل تصویر را روی hd گزاشتم

آقا سلام من یک LG فلت دارم که پشتش جای کابل 480iداره من وقتی به 360 وصل کردم و روی رزولوشن ها رفتم تونستم که روی رزولوشن 480 بزارم آیا این hd هست یا sd در ضمن بگم که این دکمه هه که روی کابل تصویر را روی hd گزاشتم

کیفت sd چیه؟

تصویر با رزولوشن 720p و بالاتر رو میگن تصویر HD ، یعنی در جهت عرض 720 یا بیشتر پیکسل داشته باشه ( 720, 768, 900, 1050, 1080 ) و با پورت های component, vga, dvi, hdmi میشه این رزولوشن ها رو گرفت.
اگر هم از 720p پایین تر باشه میگن SD

این هم از مقاله ای راجب کیفیت hd :
The format 720p60 is 1280 × 720 pixels, progressive encoding with 60 frames per second (60 Hz). The format 1080i50 is 1920 × 1080 pixels, interlaced encoding with 50 fields (25 frames) per second. Often the frame or field rate is left out, indicating only the resolution and type of the frames or fields, and leading to confusion [4]. Sometimes the rate is to be inferred from the context, in which case it can usually be assumed to be either 50 or 60, except for 1080p which is often used to denote either 1080p24, 1080p25 or 1080p30 at present but will also denote 1080p50 and 1080p60 in the future.
این هم مقاله ای راجب SDTV یا Standard-definition television
In ATSC, SDTV can be broadcast in 704 pixels × 480 lines with 16:9 aspect ratio (40:33 rectangular pixel), 704 pixels × 480 lines with 4:3 aspect ratio (10:11 rectangular pixel) or 640 pixels × 480 lines with 4:3 ratio (and square pixels). The refresh rate can be any of 24, 30 or 60 pictures per second.

Digital SDTV in 4:3 aspect ratio has the same appearance as the regular analog TV (NTSC, PAL, PAL2, SECAM) minus the ghosting, snowy images and static noises. However, if the reception is poor, one may encounter various other artifacts such as blockiness and stuttering.

800px-Common_Video_Resolutions.svg.png

آقا من مانیتورم 1600*1200را پشتیبانی میکنه ولی فقط یک فیش ازش بیرون آمده که به پشت کیس وصل میشه این کابل vga بهش میخوره راستی صداش چی صداش از کجا میاد اگر میشه یک کابل خوب با قیمتش را برام بگید ممنون میشم در ضمن آیا خیلی فرق میکنه آخه من دمو هایی که از بازی ها دیدم اصلا فرقی ندیدم

خوب این که معلومه.باید یک کابل VGA براش بخری که فروشگاه پیکسل ( http://www.pixel385.com/ ) اصل مایکروسافتشو فکر کنم میده 50 تومن.

تا اونجایی که من میدونم هرچی کابلت درست و حسابی تر باشه کیفیت تصویر بهتره.اون کابلهایی که مال خود مایکروسافته مطمئنن ولی ممکنه بهت بندازن ولی پیکسل نسبت به بقیه مطمئن تره.

برای صدا هم که باید اسپیکرو وصل کنی به کنسول.تازه صدای دالبی 5.1 روهم ساپرت میکنه.

راستي يه سوال . ميگم مكانيزم گرم شدن كنسول كه ميگن چطوريه ؟؟ چي ميشه ؟؟؟ به شرايط جوي اطرافش بستگي داره ؟؟؟؟
یعنی اینکه کنسول نسبت به گرمایی که تولید میکنه قدرت خنک کردنشو نداره.

در بعضی موارد Reset میشه که خیلی اعصاب خورد کنه و در بعضی موارد نادر میسوزه.

به گرم و سرد بودن هوا تا حدودی بستگی داره و اینکه کنسول در جای بسته نباشه و عمودی گذاشتن کنسول برای اینکه از اون سوراخها هوا بره میتونه کمک بسزایی داشته باشه.

یعنی اینکه کنسول نسبت به گرمایی که تولید میکنه قدرت خنک کردنشو نداره.

در بعضی موارد Reset میشه که خیلی اعصاب خورد کنه و در بعضی موارد نادر میسوزه.

به گرم و سرد بودن هوا تا حدودی بستگی داره و اینکه کنسول در جای بسته نباشه و عمودی گذاشتن کنسول برای اینکه از اون سوراخها هوا بره میتونه کمک بسزایی داشته باشه.

خوب اگه اينطوريه كه نميشه اسمشو مشكل گذاشت .

خوب اگه اينطوريه كه نميشه اسمشو مشكل گذاشت .
خوب اینم کم مهم نیست.این کارها که موجب بهبودی کامل نمیشه فقط تا حدودی کمک میکنه.

ولی اگه براش Inter Cooler بخرن کاملا حل میشه که این خودش باعث میشه مشتری هزینه اضافی بپردازه و قیمتشم کم نیست حدود 50 تومنه ولی میرزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or