اصلا شما منظور تهویه درستو می دونی؟ گرم شدن cpu در کامپیوتر چه ربطی به 360 داره؟ شما به موتور یخچال هم دست بزنی دستت می سوزه!
مشکل اینجا سر گرم شدن cpu و ... 360 نیست. (تمام وسایل الکتریکی گرم می شن) مشکل اینه که این گرم شدن باعث داغون شدن کنسول می شه. شما برو کامپیوترت رو 1 ماه روشن بزار و هر کار می خوای باهاش بکن اگه سوخت بیا من خودم پول قطعاتشو بهت می دم! تمام وسایل کامپیوتر هم داغ می شن ولی تهویه داغ کیس به همراه 1-2 تا فن، کاملا مناسب برای قطعات کامپیوتر می باشد و شما هر چقدر هم کامپیوتر رو روشن بزاری باز گرما از یه حدی بیشتر نمی شه! (بحث اور کلاک و این چیزا جداس!)
ماله من 3 هفته روشن بود سوخت، شماره حساب بدم آقا lich king ؟
هم سيبا دارم، هم پارسيان، هم سپه، هم سپهر، هرکدوم راحتی بگو بدم همونو !
مشکل شما رو من چشم بسته می گم از چیه!ماله من 3 هفته روشن بود سوخت، شماره حساب بدم آقا lich king ؟
هم سيبا دارم، هم پارسيان، هم سپه، هم سپهر، هرکدوم راحتی بگو بدم همونو !
(من در شرایط نرمال می گم نه هر شرایطی)دوستانی که فکر میکنند زیادی به مساله گرمای کنسول داریم گیر میدیم، من فکر میکنم گفتن حقایق از مخفی نگه داشتن اونها خیلی بهتره. همه دیگه من رو می شناسن و میدونند که فن بوی و از این حرفها نیستم و اگه حرفی میزنم براش دلیل دارم.
اینکه ما میاییم میگیم، کیفیت تولید کنسول 360 بسیار بد هست، هیچ جای شکی در این حرف نیست. من خودم هم این کنسول بسیار قوی رو دارم و از همه نظر در زمینه بازیها و کیفیت اونها این کنسول رو تائید می کنم و به هرکسی که در این زمینه به این کنسول شک داره به جرات میگم که مطمئن باشید 360 از Ps3 بالاتر نباشه، پایین تر هم نیست !
اما اگه بحث رو بخوایم روی کیفیت تولید بکشونیم باید بگم که متاسفانه مایکروسافت در این بخش بسیار بد عمل کرده و تا تونسته از کیفیت کار زده تا قیمت تمام شده کنسول رو پایین بیاره تا ضرر کمتری رو متحمل بشه !
همه اونایی که این کنسول رو میخوان بخرن (در حال حاضر) بدونند که کنسول گرمای زیادی تولید میکنه و اگه درست نگهداری نشه به زودی از کار میافته و براشون دردسر درست میکنه.
برای این حرفهام هم دلیل دارم که البته فکر میکنم همه کسانی که این کنسول رو دارند حداقل از نظر تولید گرما می تونند حرفهای من رو تائید کنند.
فکر میکنم اگه کسانی که میخوان این کنسول رو بخرن، این مسائل رو بدونند و کنسول رو بخرند خیلی بهتره تا اینکه بعداً بیان و بگن که پس چرا نگفته بودید که این کنسول این مشکلات رو هم داره !
---------------------------------
این بحث گیر کردن درب درایو هم به نظر من ربطی به شلی و سفتی پیچ های کنسول نداره. گیر از خود درایوه.
موفق باشید
مشکل شما رو من چشم بسته می گم از چیه!(من در شرایط نرمال می گم نه هر شرایطی)
1) پاور شما تحمل وات قطعاتی که همزمان بهش وصل شده بودند رو نداشته. (که این به خاطر بی دقتی خود صاحب کامپیوتر است)
2) برق شما دچار نوسان شدید شده (که از این چیزا تو ایران زیاد پیش میاد) و به پاور فشار اورده و ... .
3) فن روی cpu از کار افتاده بوده و شما متوجه نشدید.
4) cpu یا card graphic به صورت غیر اصولی اور کلاک شده بودند.
100% یکی از این شرایط بوده و اینا هیچ کدام شرایط عادی نیستند.

دوستانی که فکر میکنند زیادی به مساله گرمای کنسول داریم گیر میدیم، من فکر میکنم گفتن حقایق از مخفی نگه داشتن اونها خیلی بهتره. همه دیگه من رو می شناسن و میدونند که فن بوی و از این حرفها نیستم و اگه حرفی میزنم براش دلیل دارم.
اینکه ما میاییم میگیم، کیفیت تولید کنسول 360 بسیار بد هست، هیچ جای شکی در این حرف نیست. من خودم هم این کنسول بسیار قوی رو دارم و از همه نظر در زمینه بازیها و کیفیت اونها این کنسول رو تائید می کنم و به هرکسی که در این زمینه به این کنسول شک داره به جرات میگم که مطمئن باشید 360 از Ps3 بالاتر نباشه، پایین تر هم نیست !
اما اگه بحث رو بخوایم روی کیفیت تولید بکشونیم باید بگم که متاسفانه مایکروسافت در این بخش بسیار بد عمل کرده و تا تونسته از کیفیت کار زده تا قیمت تمام شده کنسول رو پایین بیاره تا ضرر کمتری رو متحمل بشه !
همه اونایی که این کنسول رو میخوان بخرن (در حال حاضر) بدونند که کنسول گرمای زیادی تولید میکنه و اگه درست نگهداری نشه به زودی از کار میافته و براشون دردسر درست میکنه.
برای این حرفهام هم دلیل دارم که البته فکر میکنم همه کسانی که این کنسول رو دارند حداقل از نظر تولید گرما می تونند حرفهای من رو تائید کنند.
فکر میکنم اگه کسانی که میخوان این کنسول رو بخرن، این مسائل رو بدونند و کنسول رو بخرند خیلی بهتره تا اینکه بعداً بیان و بگن که پس چرا نگفته بودید که این کنسول این مشکلات رو هم داره !
---------------------------------
این بحث گیر کردن درب درایو هم به نظر من ربطی به شلی و سفتی پیچ های کنسول نداره. گیر از خود درایوه.
موفق باشید
بنظر من کنسول xbox 360 از لحاظ کیفیت (همونطوری که طاهر جان گفت) یکمی مشکل داره ولی این دلیل این نیست که 360 کنسول بدی هستش. من الان 5-6 ماهی هست این کنسول رو دارم و باهاش هیچ مشکلی حادی نداشتم. کنسول گرم می شه ولی نه اونجوری که تو ذهن بعضی از دوستان هست. من به توضیه طاهر جان یه اینترکولر خریدم که با این یونیت کنسول خیلی خنک و خوب کار می کنه.