راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دیگه ساعت های آخر سال 85 است و خواستم اینجا سال جدید رو به تمام بچه های گل بازی سنتری تبریک بگم. امیدوارم توی سال جدید اونایی که کنسول ندارن کنسول بخرن و اونایی که کنسول دارن چرخش براشون بچرخه:love: :love: :love: :love:

********H-A-P-P-Y N-E-W Y-E-A-R *******​

کسی می دونه چطور می شه برای داشبورد تم دانلود کرد. توی اینترنت پیدا می شه؟

من می خوام بعد از عید بگیرم.اگر قسطی پیدا بشه عالیه.فقط می خواستم راهنماییم کنید قسطی از کجا بگیرم و مدل پرمیوم رو با چه چیزهای دیگه ای بگیرم.؟؟؟

من می خوام بعد از عید بگیرم.اگر قسطی پیدا بشه عالیه.فقط می خواستم راهنماییم کنید قسطی از کجا بگیرم و مدل پرمیوم رو با چه چیزهای دیگه ای بگیرم.؟؟؟

اگه پول اضافه داری هر چی بود بگیر;)
اما اگه نداری و دوست داری چهار پنج ساعت پشت سر هم بازی کنی حتما فنو بگیر که واقعا می ارزه چون در واقع جون دستگاهتو نجات میده.:cool:
من خودم خیلی دیگه بازی جذاب باشه یک ساعت چهل پنج دقیقه بیشتر بازی نمی کنم:blushing:

با سلام خدمت دوستان گرامي من تازه اومدم
چنتا سوال داشتم
ايكس باكس هاي جديد با قديم چه فرقي ميكنن ؟(از نظر وسايل جانبي
چون من تازه ميخوام بگيرم ميخواستم ببينم كدوم ريجن بهتره؟
اگه پريميوم بگيرم نميشه دسته بيسيم رو با سيم دار عوض كنم؟
اگه ممكنه قيمت هاي مختلف رو با درج مشخصات بزنيد؟
از دوستان مشهدي هم ميخوام جايي كه در مشهد 360ميفروشن معرفي كنن؟
براي خنك كردن دستگاه ميشه اونو باز كرد و از فن هايي كه در كامپيوتر استفاده ميشه داخل اون گذاشت؟

*خوب ایکس باکس قدیمی نسل قبلی کنسول هاست و ایکس باکس 360 قدرت بسیار بالاتری نسبت به سری قبلی داره. بازیهاش پیشرفت زیادی کرده و اگر یکی از گیم پلی های بازی ها رو از سایت ها بگیری (مثل gears of war) متوجه تفاوت این دو کنسول خواهی شد. این هم بگم که بازی های حال حاضر برای کنسول 360 فقط با 40 درصد قدرت این کنسول ساخته شده اند (پس 100 درصد رو ببین چی میشه)

*می گن رجیون uc ولی من j دار بسیار هم راضی هستم. به این دلیل می گن بهتره چون میگن بازی هاش (بعضی از نسخه ها) زودتر به ایران می رسه. ولی به نظر من اینطور نیست. نظر من اینه که هرکدوم ارزون تر بود رو بگیر و بقیه پولت رو روی لوازم جانبی بذار!

*بله می شه دسته سیم دار بگیرید و بازی کنید. ولی تا زمانی که دسته بی سیم هست چرا با سیم؟:cheesygri

*این رو نمی دونم فن می تونید بذارید یا نه ولی الان تو بازار فن هایی هست که کنسول را به خوبی خنک می کنه و دیزاین خوبی داره و نیازی نیست که خودتون رو به زحمت بندازید.

در مورد اون دوتا سئوالوت اطلاعات دقیقی ندارم;)

:confused:
کسی می دونه چطور می شه برای داشبورد تم دانلود کرد. توی اینترنت پیدا می شه؟

بچه ها کسی راجع به این پست نظری نداره؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or