راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها خواهش می کنم این رو بخونین و نظرتون رو راجع به intercoooler بگید. به نظر شما بخرم یا نه؟

نامه من به ماکروسافت:
Hi
I have a question about "Nyko Intercooler". i want to use this product for preventing 3 red light error.
is this unit suitable for my XBOX 360?
Do you Agree to use this unit?

Please, please,..... dont tell me you dont know. please!!!!! lol​

این هم جواب ماکرو :
Hi Behtash,

Thank you for writing Xbox Customer Support!

Thank you for your inquiry. I understand that you are inquiring if can use additional cooling system on your Xbox 360 console.

Unfortunately, we do not recommend an additional cooling system. Installing this device may void your warranty and eventually will damage your console.

However, you can use the following guidelines to help prevent the console from overheating:
* Do not block any ventilation openings on the console or on the power supply.
* Do not put the console or the power supply on a bed, a sofa, or any other soft surface that may block the ventilation openings.
* Make sure that the area is well ventilated. Do not put the console or the power supply in a confined space, such as a bookcase, an entertainment center, a rack, or a stereo cabinet.
* Do not put the console or the power supply near any heat sources, such as registers, radiators, stoves, or amplifiers.
* Avoid smoke and dust. Do not use the Xbox 360 in smoky or dusty locations. Smoke and dust can damage parts of the Xbox 360 console, especially the DVD drive.

Sincerely,
Jon
Xbox Customer Care Team​
اين چيزي رو در تغيير نميده و كمكي هم نميكنه به هر حال اونا از كنسولشون مطمئنن (اگر نباشن ويا نه مطمئن باشن ولي از خراب شدنش كه نميان اينقدر تابلو بگن) و فرض كردن كه اگر هم خراب بشه گارانتي داره:biggrin1:
راستي براش مينوشتي من دستگاهم رو كپي خوركردم:lol: :lol: :lol:
فكر كنم اونوقت بجاي: Hi Behtash Thank you for writing Xbox Customer Support! يه چيز ديگه مينوشت:biggrin1:

اين چيزي رو در تغيير نميده و كمكي هم نميكنه به هر حال اونا از كنسولشون مطمئنن (اگر نباشن ويا نه مطمئن باشن ولي از خراب شدنش كه نميان اينقدر تابلو بگن) و فرض كردن كه اگر هم خراب بشه گارانتي داره:biggrin1:
راستي براش مينوشتي من دستگاهم رو كپي خوركردم:lol: :lol: :lol:
فكر كنم اونوقت بجاي: Hi Behtash Thank you for writing Xbox Customer Support! يه چيز ديگه مينوشت:biggrin1:

یعنی به نظر شما بگیرم. اتاق من سرده و دستگاه رو روی پارکت افقی می ذارم. دستگاه با این کولر آسیب نمی بینه؟ خودتون intercooler دارین؟

راستش رو بخاي من دستگاهم رو عمودي روي ميز كنار مانيتور گزاشتم (در هر دو طرف فضاي باز وجود داره) هيچ مشكلي هم نداره تا يه اندازه ثابتي گرم ميشه كه طبيعيه و بعد از اون هم حرارتش ثابت ميمونه البته افقي هم گذاشتم ولي ديدم بيشتر گرم ميشه واسه همين عموديش كردم

در مورد افقی یا عمودی گذاشتن کنسول چند تا نکته هست که لازم می دونم بگم.
افقی یا عمودی گذاشتن کنسول بستگی به شرایط داره یعنی بسته به محل قرارگیری کنسول می تونه متفاوت باشه. از نظر طراحی اصولاً کنسول رو طوری طراحی کردن که حالت پیش فرض قرار گرفتن اون عمودی هست (از ظاهر دکمه Power کاملاً مشخصه) اما ما اصلاً به این بحث کاری نداریم. به نظر من هر کس باید به شرایط خودش نگاه کنه و مقایسه کنه و بعد بهترین حالت رو برای خودش انتخاب کنه. منظورم اینه که یک بار کنسول رو عمودی بذاره و 1 ساعت بازی کنه و حرارت بدنه کنسول رو چک کنه و یکبار هم افقی بذاره و تست کنه، بعد ببینه که کدوم حالت به نظرش خنک تر از حالت دیگه هست. اینکه میگید اگر عمودی بذارید سوراخهای زیر کنسول بسته میشه هم باز به شرایط بستگی داره، اگر کنسول روی سطحی مثل سرامیک یا شیشه باشه دیگه اون سوراخها بسته نمیشن.
بهر حال اینکه هی بیایید بپرسید افقی بذارم یا عمودی، نتیجه مثبتی نخواهد داشت ! خودتون تست کنید و تصمیم بگیرید.

سال نو مبارک
موفق باشید

کمکم کنید اگه میشه
من کلا توی کل عمر خبیثانه ام! دوبار کنسول رو عمودی گزاشتم
دفعه ی اول همون ثانیه سه چراغ قرمز ثابت داد که برق رو کشیدم و با دوباره وصل کردن کنسول خودش روشن شد. که سریع دوباره افقی اش کردم
دفعه ی دوم بعد از دوروز ، حدود نیم ساعت پیش دستگاه رو روشن کردم (عمودی بود) بمح روشن کردن هیچ چراغ سبزی روشن نشد و تصویر ندار همچنین سه چراغ قرمز ثابت داد
این سه چراغ به این حالت بودند:
3534jgz.gif

ابته چشمک زن نبودند ، ثابت بودند!
در حال حاضر دارم اسپلینتر سل بازی می کنم و مشکلی نیست
با این وجود ترسیده ام اگه میشه کمک کنید!!

آره بابا حالا چه بخری چه نخری که دستگاهت Warranty نداره اینجا ایرانه MS هم هیچ ساپورتت نمی کنه...البته اون نکته هایی که گفته رو هم رعایت کن!

بستگی داره باتریت چند میلی آمپر باشه...من از باتری های 2500 استفاده می کنم که طبق دستور پشتش 15 ساعت طول کشید و خودش هم اتوماتیک شارژ که تموم بشه چراغش خاموش میشه و از کار میفته تا به باتری آسیب نرسه!(100 ساعت هم اگه تو برق باشه چیزیش نمی شه)

حدود 10 ساعت فکر کنم.

اون سیم داره ولی بد نیست!(گرونتر از اونیه که من میگم)

15 ساعت :eek: :eek: :eek:
این که خیلی طولانی هستش :( :( من از یه فروشنده پرسیدم گفت جدیدا یه نوعی اومده ظرف 1 ساعت باتریو شارج میکنه .
کسی همچین چیزی دیده ؟؟

نه شارژ نميشن مگر اينكه باتري مخصوص مال خود مايكروسافت رو داشته باشيد
این باتری ها توی بازار موجوده.قیمت؟؟
15 ساعت :eek: :eek: :eek:
این که خیلی طولانی هستش :( :( من از یه فروشنده پرسیدم گفت جدیدا یه نوعی اومده ظرف 1 ساعت باتریو شارج میکنه .
کسی همچین چیزی دیده ؟؟
خداییش 15ساعت !!مگه سر گردنست
این که خیلی زیاده .یکی بیاد ما رو روشن کنه!!

این باتری ها توی بازار موجوده.قیمت؟؟

خداییش 15ساعت !!مگه سر گردنست
این که خیلی زیاده .یکی بیاد ما رو روشن کنه!!
بابا خداییش دیگه باطری خریدن انقدر سوال جواب نداره ولی روی چشم روشنت میکنم :p;)
ببین دوست عزیز 15 ساعت برای شارژکامل هست و همه باطریها یک شارژ سریع دارن که 4-5 ساعته بهترین باطری CFL و بهترین شارژر SONY در ضمن سونی یک مدل شارژر داره که یک حالت QUICK داره ظرف یک ساعت باطری رو پر میکنه البته توصیه نمیشه چون خودش گفته برای کارهای ًضروریه که پکش با 4 تا باطری 19000 تومنه
پیشنهاد من اینه که شما برو 2 تا باطری CFL 1000ma بگیر با یکم شارژرمعمولی که 3000 تومنه بگیر چون کنترلر 360 خیلی دیر باطری تموم میکنه خودم با یک جفت تا حالا سر کردم هیچ مشکلی هم نداشته شما اگه خیلی بازی میکنی و نمیخای تو کف باطری بمونی و محکم کاری کنی برو یک جفت زاپاس هم براش بگیر :-"
موفق باشی
عید همگی هم مبارک :dancing:

سلام بچه ها من دیشب رفتم لباف و یه Intercoooler nyco که 3 تا فن داره گرفتم. ولی موقیعی که سر منبع برق را داخل اینترکولر خواستم جا بزنم کامل داخلش نرفته و به اندازه 4 میلیمتر هنوز بیرونه(مثل عکس زیر)

nic06.jpg

کنسول روشن شد و مشکلی هم ندارن! برای شما هم همین طوره؟:confused:

سلام بچه ها من دیشب رفتم لباف و یه Intercoooler nyco که 3 تا فن داره گرفتم. ولی موقیعی که سر منبع برق را داخل اینترکولر خواستم جا بزنم کامل داخلش نرفته و به اندازه 4 میلیمتر هنوز بیرونه(مثل عکس زیر)

nic06.jpg

سلام
ماله من هم اینطوریه
به نظر می رسه ماله شما نیکوی درجه یک باشه
شما چند خریدی ؟
GOOD LUCK

nic06.jpg

شما جای فنهارو يه مقدار بايد جابجا کنيد
اون فنها درست روی اون سوراخها قرار نگرفتند يعنی يه جای بدی گزاشتی که سيم
داخل اون نمیره !!
شما از پايين دقيقاً بهش نگاه کن و فنهارو دقيقاً جايی بزن که روی سوراخ قرار نگيره
واسه من هم اينجوری شده بود ولی بعد از جابجايی و بلا پايين کردن فن به راحتی اون سيم در جای خودش قرار گرفت

در مورد افقی یا عمودی گذاشتن کنسول چند تا نکته هست که لازم می دونم بگم.
افقی یا عمودی گذاشتن کنسول بستگی به شرایط داره یعنی بسته به محل قرارگیری کنسول می تونه متفاوت باشه. از نظر طراحی اصولاً کنسول رو طوری طراحی کردن که حالت پیش فرض قرار گرفتن اون عمودی هست (از ظاهر دکمه Power کاملاً مشخصه) اما ما اصلاً به این بحث کاری نداریم. به نظر من هر کس باید به شرایط خودش نگاه کنه و مقایسه کنه و بعد بهترین حالت رو برای خودش انتخاب کنه. منظورم اینه که یک بار کنسول رو عمودی بذاره و 1 ساعت بازی کنه و حرارت بدنه کنسول رو چک کنه و یکبار هم افقی بذاره و تست کنه، بعد ببینه که کدوم حالت به نظرش خنک تر از حالت دیگه هست. اینکه میگید اگر عمودی بذارید سوراخهای زیر کنسول بسته میشه هم باز به شرایط بستگی داره، اگر کنسول روی سطحی مثل سرامیک یا شیشه باشه دیگه اون سوراخها بسته نمیشن.
بهر حال اینکه هی بیایید بپرسید افقی بذارم یا عمودی، نتیجه مثبتی نخواهد داشت ! خودتون تست کنید و تصمیم بگیرید.
معمولا تو حالت عمودی در هر شرایطی خنک تره چون سطح بیشتری از کنسول با هوا در ارتباط هست
در مورده 360 باید گفت مهم ترین قسمت از نظره گرمایی همون قسمت وسط کنسول هست که بیشترین گرما رو تولید می کنه
چون مهم ترین قسمت خارج شدن گرما از 360 قسمت فن ها هست
و راهی غیر از استفاده کردن فن برای خنک کردن 360 نیست
بنا بر این اون سوراخ ها اهمیت نداره
تو داغ ترین حالت 360 از اون سوراخ ها همیشه باده خنک خارج می شه و این مهم ترین دلیله کم اهمیت بودن او سوراخ هاست
البته من حالت با فن رو امتحان کردم
به نظره من در حالت افقی کارایی دستگاه بهتره چون معقول ترین حالت برای کار کردن دی وی دی رام حالت افقی هست
این در مورده PS2 هم شدیدا صادق هست
البته مایکروسافت با طراحی بده 360 در حالت افقی بازی باز رو مجبور می کنه برای زیبایی بیشتر 360 رو در حالت عمودی قرار بده ( PS2 و PS3 فاقد این ضعف هستن و در هر 2 حالت از زیبایی کنسول کم نمی شه )
این هم نظره من
GOOD LUCK

آقا من فنم از این 3 تایی ها هست 47 خریدم قیمتش خوب هست یا نه راستی فکر کنم اگر فن باشه دیگه افقی بزاریم بهتره چون به لنز هم صدمه نمیزنه

راستی اون سیم اصلی پاورش مال من هم همینتوره و کاملا جا نمیره داخل فن و شل هست البنه من بک مقوا گزاشتم کنارش صفت شد ولی کلامشکل از فنه هست آخه ته اون جایی که روی فن هست کوچیک تره (جاش کوچیک تره)

شما جای فنهارو يه مقدار بايد جابجا کنيد
اون فنها درست روی اون سوراخها قرار نگرفتند يعنی يه جای بدی گزاشتی که سيم
داخل اون نمیره !!
شما از پايين دقيقاً بهش نگاه کن و فنهارو دقيقاً جايی بزن که روی سوراخ قرار نگيره
واسه من هم اينجوری شده بود ولی بعد از جابجايی و بلا پايين کردن فن به راحتی اون سيم در جای خودش قرار گرفت
راستی ببخشید واسه من این مشکل رو نداره
مشکل من تو قسمتی هست که پاوره فن رو داخل پاور 360 می کنی
کامل نمی ره تو چی کار کنم ؟
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or