راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کمک
کنسولم تا الان اخ نگفته بود به جز امروز
حدودا یه هفته هست که بازیه oblivion رو گرفتم و 7 روزه که پشت سر هم روزی 8-9 ساعت بازی کردم
امروز که خواستم بازی کنم کنسول ییهو خاموش شد و اون 3 تا چراغ قرمز شد؟
چه جوری شماره ی erorr رو بفهمم؟
چی کار کنم؟ کمممممممممممممممممممممممممممممک

اون دكمه ي كوچولو بقل جاي مموري رو بگير بعد دكمه ي eject رو بزن يه سري چراغ روشن ميشه
اگه يكي روشن بشه يعني 1 اگه دو تا روشن بشه يعني 2 اگه 3 تا روشن بشه يعني 3 ولي اگه 4 تا روشن بشه يعني صفر
عددي رو كه بهت ميده يادداشت كن بيا اينجا بنويس.

مال من که شارج داشت.به نظر من اگه مال مایکروسافت رو بگیری بهتره چون من اول از معمولیا گرفتم بعد از مدتی خراب شد دیگه هم درست نشد ولی مال مایکروسافت خیلی بهتره.

شما توی کدوم شهر زندگی میکنید؟

مال منم رو خودش باتریاش شارج داشت ولی اینا رو الان از بیرون خریدم ;)
قیمت شارجر اصلی مایکروسافت الان تو بازار چنده ؟؟ کجا خوب میده ؟؟
لطفا سریع جوابمو بدین بدجور عجله دارم . راسی من اصفهانم ;)

نمیدونم خودش درست شد یا نه
ولی الان 1 ساعت دارم بازی میکنم فعلا مشکلی پیش نیومده(فعلا).در واقع روشن کردم که شماره ی erorr رو بدست بیارم که تا الان erorr نداد
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر.
قدر چیزایی که دارینو بدونین.

دوستان سلام :love: :love:
من یه جفت باتری Energizer واسه کنترلر X360 خریدم.
ولی مثه اینکه ار همون اول باید شارجش کرد و هیچی شارج نداره :eek:
یعنی همه ی باتریهای قابل شارج همین جورن و حتی در ابتدای کار باید شارجشون کرد :-" :confused: :-"
حالا من میخوام یه شارجر بخرم. به نظر شما شارجر خود مایکروسافت رو بخرم بهتره یا از همین شارجر معمولیا ؟؟ یعنی اصن فرقی با هم دارن ؟؟
اگه میشه قیمت و مارک هر دو با محل فروشش رو به من بگین .
با تشکر ;)
مگه دسته ها با خود دستگاه شارژنمیشن؟؟

مال منم رو خودش باتریاش شارج داشت ولی اینا رو الان از بیرون خریدم ;)
قیمت شارجر اصلی مایکروسافت الان تو بازار چنده ؟؟ کجا خوب میده ؟؟
لطفا سریع جوابمو بدین بدجور عجله دارم . راسی من اصفهانم ;)
ببخشيدا ولي من يكم گيج شدم::confused:
شما گفتين يه جفت باتري شارژي خريدين در اينصورت واضحه كه اولش شارژ نداره همه باتريهاي شارژي اينطورين بار اول بسته به نوع شارژر بايد نزديك به دو برابر زمان لازم براي شارژ بزاري شارژ بشه اون باتريهاي اولم معمولي و غيرقابل شارژن. بعد يه سوال مگه مايكروسافت شارژر باتري معمولي ساخته؟:confused:
مگه دسته ها با خود دستگاه شارژنمیشن؟؟
نه شارژ نميشن مگر اينكه باتري مخصوص مال خود مايكروسافت رو داشته باشيد

مال منم رو خودش باتریاش شارج داشت ولی اینا رو الان از بیرون خریدم
دوستان سلام
من یه جفت باتری Energizer واسه کنترلر X360 خریدم.
ولی مثه اینکه ار همون اول باید شارجش کرد و هیچی شارج نداره
یعنی همه ی باتریهای قابل شارج همین جورن و حتی در ابتدای کار باید شارجشون کرد
حالا من میخوام یه شارجر بخرم. به نظر شما شارجر خود مایکروسافت رو بخرم بهتره یا از همین شارجر معمولیا ؟؟ یعنی اصن فرقی با هم دارن ؟؟
اگه میشه قیمت و مارک هر دو با محل فروشش رو به من بگین .

سلام

باتری قابل شارژ که می خری توش هیچوقت شارژ نداره و اولین بار بسته به اینکه چند میلی آمپر هست باید یه مدت مشخصی بذاری شارژ شه.

من خودم از شارژر Energizer استفاده می کنم که 15- 17 تومن هست قیمتش و باتری های قلمی کوچیک و معمولی و باتری های 9V کتابی رو شارژ می کنه خیلی هم چیز خوبیه تا 2500mAh باتری رو هم ساپورت می کنه. از این بگیری خیلی خوبه!

کی گفته باطری های Rechargeable شارژ اولیه ندارند؟؟
من تا حالا 4 باطری Energizer 2500mAh و 4 تا باطری Duracell 2650mAh و یک باطری 9 ولت Energizer خریدم و همشون شارژ اولیه داشتند.

کی گفته باطری های Rechargeable شارژ اولیه ندارند؟؟
من تا حالا 4 باطری Energizer 2500mAh و 4 تا باطری Duracell 2650mAh و یک باطری 9 ولت Energizer خریدم و همشون شارژ اولیه داشتند.

شما یقین داری ؟؟ مگه میشه از همون اول شارج داشته باشن :confused: :eek:

سلام

باتری قابل شارژ که می خری توش هیچوقت شارژ نداره و اولین بار بسته به اینکه چند میلی آمپر هست باید یه مدت مشخصی بذاری شارژ شه.

من خودم از شارژر Energizer استفاده می کنم که 15- 17 تومن هست قیمتش و باتری های قلمی کوچیک و معمولی و باتری های 9V کتابی رو شارژ می کنه خیلی هم چیز خوبیه تا 2500mAh باتری رو هم ساپورت می کنه. از این بگیری خیلی خوبه!

سورنا جون خیلی خیلی ممنون از پاسخت :love:
میگم این شارژر Energizer رو که میگی حدودا چن ساعته این باتری های قلمی Energizer رو شارژر میکنه ؟؟
بعد از هر بار شارژر حدودا چن ساعت میشه با کنترلر بازی کرد ؟؟
بهتر نیست Play & Charge Kit که مال خود MS ه رو بخرم ؟؟
اخه تا بیش از 30 ساعت میشه باهاش بازی کرد !!!

آخرین ویرایش:
بچه ها خواهش می کنم این رو بخونین و نظرتون رو راجع به intercoooler بگید. به نظر شما بخرم یا نه؟

نامه من به ماکروسافت:
Hi
I have a question about "Nyko Intercooler". i want to use this product for preventing 3 red light error.
is this unit suitable for my XBOX 360?
Do you Agree to use this unit?

Please, please,..... dont tell me you dont know. please!!!!! lol​

این هم جواب ماکرو :
Hi Behtash,

Thank you for writing Xbox Customer Support!

Thank you for your inquiry. I understand that you are inquiring if can use additional cooling system on your Xbox 360 console.

Unfortunately, we do not recommend an additional cooling system. Installing this device may void your warranty and eventually will damage your console.

However, you can use the following guidelines to help prevent the console from overheating:
* Do not block any ventilation openings on the console or on the power supply.
* Do not put the console or the power supply on a bed, a sofa, or any other soft surface that may block the ventilation openings.
* Make sure that the area is well ventilated. Do not put the console or the power supply in a confined space, such as a bookcase, an entertainment center, a rack, or a stereo cabinet.
* Do not put the console or the power supply near any heat sources, such as registers, radiators, stoves, or amplifiers.
* Avoid smoke and dust. Do not use the Xbox 360 in smoky or dusty locations. Smoke and dust can damage parts of the Xbox 360 console, especially the DVD drive.

Sincerely,
Jon
Xbox Customer Care Team​

بچه ها خواهش می کنم این رو بخونین و نظرتون رو راجع به intercoooler بگید. به نظر شما بخرم یا نه؟

آره بابا حالا چه بخری چه نخری که دستگاهت Warranty نداره اینجا ایرانه MS هم هیچ ساپورتت نمی کنه...البته اون نکته هایی که گفته رو هم رعایت کن!

میگم این شارژر Energizer رو که میگی حدودا چن ساعته این باتری های قلمی Energizer رو شارژر میکنه ؟؟
بعد از هر بار شارژر حدودا چن ساعت میشه با کنترلر بازی کرد ؟؟
بهتر نیست Play & Charge Kit که مال خود MS ه رو بخرم ؟؟
اخه تا بیش از 30 ساعت میشه باهاش بازی کرد !!!

بستگی داره باتریت چند میلی آمپر باشه...من از باتری های 2500 استفاده می کنم که طبق دستور پشتش 15 ساعت طول کشید و خودش هم اتوماتیک شارژ که تموم بشه چراغش خاموش میشه و از کار میفته تا به باتری آسیب نرسه!(100 ساعت هم اگه تو برق باشه چیزیش نمی شه)

حدود 10 ساعت فکر کنم.

اون سیم داره ولی بد نیست!(گرونتر از اونیه که من میگم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or