راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

يه چيز ديگه هم به اونايي كه درايوشون هيتاچيه بگم:
هيچ موقع 360 اتون رو اگه اينتركولر داريد عمودي نزاريد چون لرزش درايو زياد هست و موجب ارور كد 0102 ميشه به همبن راحتي كنسول پريد!:biggrin1:
:love: :love:

من راهنماش رو خوندم . توی راهنما گفته هم درر حالت عمودی و هم افقی کار می کنه!

این مطلب رو شما از کجا خوندی؟ می شه لینکش رو بدی؟ بعد چرا فقط hitachi؟:confused:

چه ربطي به اينتر كولر داره؟

چون عمودي بهتر خنك ميشه و وقتي اينتر كولر نباشه،خوب نيست افقي بزاري چون بيشتر داغ ميكنه.
ولي وقتي اينتركولر داشته باشي ديگه تو افقي داغ نميكنه و مجبور نيستي عمودي بزاري. وقتي عمودي ميزاري جاي بسته هم نبايد باشه چون ممكنه گرما سبب انبساط لحيم هاي 360 بشه و با به سرعت چرخيدن فن اين لحيم ها دوباره سرد بشن و هي دوباره اين كار ادامه پيدا ميكنه تا بالاخره لحيم ميريزه كه اگه اين لحيم زير رم و cpu و gpu باشه ديگه فاتحه كنسول خوندس. پس مواظب باشيد!:cool:

من راهنماش رو خوندم . توی راهنما گفته هم درر حالت عمودی و هم افقی کار می کنه!

این مطلب رو شما از کجا خوندی؟ می شه لینکش رو بدی؟ بعد چرا فقط hitachi؟:confused:

چون سرعت و لرزش درايو هيتاچي نسبت به سامسونگ بيشتر هست.
لينك هم لازم نيست اگه خودت يه زره فكر كني ميفهمه.
البته من يه 360 بيشتر از شماها سوزوندم! و اين دومي رو مثل... ازش محافظت ميكنم!

آقا میگم من امروز داشتم بازی میکردم یک دفعه بعد از 1 ساعت دستگاه خاموش شد و سه چراغ قرمز نیمه پایین روشن شد بعد از 1 ساعت که زدم تازه روشن شد مشکل چی بوده راستی من نفهمیدم بلآخره عمودی بزارم یا آفقی من الان چهار تا پایه زیر دستگاه گزاشتم که به صورت افقی هست و کولر هم روش نصب کردم آیا ابنجوری خوب هست یا ن

چند نفری این مشکل رو داشتن ولی مشکل جدی نبود و دقیقا همون کاری رو کردن که شما کردین یعنی گزاشتن دستگاه سر بشه بعد خود به خود درست شده!

در مورد افقی و عمودی گزاشتن این طور که من ندیدم بیشتر میگن افقی بزارینش!!

این دسته بیسیم ها را چطوری میشه با سیم کرد

باید بری با سیمش رو بخری:biggrin1:

يه نفر بره دو تا 360 بخره و دو تاش يه تاريخ بدون اينتر كولر هم بشينه پشت سر هم بازي كنه و ببينه كدوم زودتر خاموش ميشه.
اوني كه عمودي گزاشته شده عمرش دو برابر اون يكي ميشه و بيشتر ميتوني بازي كني.

rechargeable battery خريدم ميزارم شا‍‍‍ژشه بعد 6-7 ساعت گرم گرم ميشه بعد خنك شد ميزارم تو دسته ولي كار نميكنه مشكل از چيه { اون چراغش هم روشن وقتي داره شارژ ميشه اصلآ خاموش نميشه . مشكل داره }:((

شارژرت به باتري نميخوره.
تا اونجايي كه ميدونم چند نوع باتري شارژي داريم مثلاً ni-mh (فكر كنم)
آخه خودمم يه سري باتري شارژي خريدم به شارژرم نخورد رفتم يه شارژر ديگه خريدم! بعد شارژ كردم شد.
ولي مشكل باتري شارژي قلمي اينه كه يه جفت با هم ميشن 2.4 ولت ولي غير شارژي 3 ولته.
شارژي اصل مايكرو هم براي 360 خودش 5 ولته! فكر كنم وقتي اين رو وصل كني بهتر ميلرزه

يه نفر بره دو تا 360 بخره و دو تاش يه تاريخ بدون اينتر كولر هم بشينه پشت سر هم بازي كنه و ببينه كدوم زودتر خاموش ميشه.
اوني كه عمودي گزاشته شده عمرش دو برابر اون يكي ميشه و بيشتر ميتوني بازي كني.

یعنی تو این کار خدا پسندانه رو میکنی و بری 2 تا بخری و تست کنی؟:biggrin1:

چون سرعت و لرزش درايو هيتاچي نسبت به سامسونگ بيشتر هست.
لينك هم لازم نيست اگه خودت يه زره فكر كني ميفهمه.
البته من يه 360 بيشتر از شماها سوزوندم! و اين دومي رو مثل... ازش محافظت ميكنم!

من می خوام یه اینترکولر بخرم. درایوم هم هیتاچی هست. پس باید افقی بذارمش درسته؟

شما تا به حال با اینترکولر مشکلی داشته یا نه؟:eek:

آقا آخه اینکه شما میگی عمودی عمرش بیشتره چه جوری هست آخه شما ببین زیر دستگاه هم چندتا سوراخ دیگیه هست که میتونه به خنک شدن کمک کنه ولی وقتی عمودی میزاری دیگه اونجوری نیست و روی سراخ ها پوشیده میشه در ضمن اگر دستگاه را به صورت افقی با چهارتا پایه 10 cm از سمت زمین بگزاریم به طوری که هیچ کدوم از سوراخ های دستگاه گرفته نشه چه طور هست اگر میشه آقا طاهر شما که خودت تجربه داری توضیح بدهید ممنون میشم

به این حرفها زیاد توجه نکنید که مغزتون خراب میشه !!!
وقتی میگن کنسول را عمودی بزاری بهتره علتش اینه که همیشه هوای گرم بالا میره و شما هم میدونید که هر دو طرف xbox360 انبوهی از سوراخ هست پس وقتی عمودی میزاری هوای گرم خود به خود بدون نیاز به فن از بالای کنسول خارج میشه ولی یه ایرادی که در حالت عمودی هست سوراخ های زیر کنسول در این حالت گرفته میشه و باعث میشه گردش هوا زیاد نباشه و پنکه زیاد به درد نخوره . با اینکه سوراخ ها بیشتر فقط در دو طرف کنسول هست و سوراخهای روی بدنه زیاد نیستند پس بهتره که ما سعی کنیم همین دو طرف کنسول را ازاد بزاریم و افقی قرار بدیم که پنکه بهتر میتونه مکش داشته باشه از دو طرف مکش و از یه طرف هوای گرم رو بده بیرون ولی افقی هم باعث میشه که گرما نتونه از بلای کنسول خارج بشه که باعث میشه همیشه یه مقدار هوای گرم داخل کنسول بمونه. کلا هر دو حالت یه برتری و بدی نسبت به هم دارن .

ولی در کل توصیه من اینه که حتما یه ایترکولر بخرید و اگه خریدید حتما کنسول را افقی قرار بدید .

درسته آخه من از این کولر ها دارم 3 تایی هم هست پس همون افقی میزارم

شما از کولر راضی هستید ؟ مشکلی برای شما ایجاد نکرده؟
واقعا تاثیری داشته؟
شما چند گرفتید و از کجا؟

مرسی زیاد سئوال کردم:-"
این هم یه لینکه که شاید بتونه مشکل حرارت زیاد از حد دستگاه شما رو یکمی کمتر کنه! (خیلی مقدماتی هست)
http://www.gamespot.com/users/Louis-D/show_blog_entry.php?topic_id=m-100-24919238

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or