نه هیچ ربطی به فریم ویر ندارهببخشید من یه سئوالی برام پیش اومده
اررور unreadable disk می تونه از قدیمی بدن فریم ویر باشه:confused:
اون ارور مربوط به دیسک یا لنز هست

در ضمن سعی کن همیشه فریم ویرت اپدیت باشه...
نه هیچ ربطی به فریم ویر ندارهببخشید من یه سئوالی برام پیش اومده
اررور unreadable disk می تونه از قدیمی بدن فریم ویر باشه:confused:

نه هیچ ربطی به فریم ویر نداره
اون ارور مربوط به دیسک یا لنز هست
در ضمن سعی کن همیشه فریم ویرت اپدیت باشه...
نه Open Tray میتونه از قدیمی بودن باشه ولی Unreadable Disk مال لنز هست!
من دیروز crackdown رو گرفتم ولی روی دستگام این اروور داد . بردم همونجایی که خریدم ولی رو دستگاه اونا اجرا شد. البته یه خورده دیر بالا اومد. حالا به نظر شما ایراد از دستگاه من هست یا دی وی دیه؟
تنظیم لنز مشکل من رو حل می کنه؟

من دیروز crackdown رو گرفتم ولی روی دستگام این اروور داد . بردم همونجایی که خریدم ولی رو دستگاه اونا اجرا شد. البته یه خورده دیر بالا اومد. حالا به نظر شما ایراد از دستگاه من هست یا دی وی دیه؟
تنظیم لنز مشکل من رو حل می کنه؟
ن یه بازی دارم که یکی در میون اجرا می شه! اون دفعه هایی هم که اجرا نمیشه اینطور هست که دی وی دی تو دستگاه یه خورده می چرخه و بعد چند دقیقه به نظر می رسه دی وی دی وایمیسته و reading تبدیل میشه به open tray. منظور شما هم همین بود؟

ببین کلا باید ببینی که درایوت با چه دیسک هایی سازگاری داره، اون ها رو راحت میخونه؛ مثلا درایو من دیسک های Verbatim و HP رو راحت میخونه ولی با دیسک های مالزی مشکل داره، من پیشنهاد میکنم که همیشه از دیسک های verbatim استفاده کنیمن یه بازی دارم که یکی در میون اجرا می شه! اون دفعه هایی هم که اجرا نمیشه اینطور هست که دی وی دی تو دستگاه یه خورده می چرخه و بعد چند دقیقه به نظر می رسه دی وی دی وایمیسته و reading تبدیل میشه به open tray.
مارک DVDیش چیه؟من دیروز crackdown رو گرفتم ولی روی دستگام این اروور داد . بردم همونجایی که خریدم ولی رو دستگاه اونا اجرا شد. البته یه خورده دیر بالا اومد. حالا به نظر شما ایراد از دستگاه من هست یا دی وی دیه؟
در ضمن من الان از زندان اومدم بیرون و وارد سایرودل شدم چجوری باید ماموریت اصلی بازی رو بگیرم
يه چيز جالب:![]()
360 هاي بعد از فوريه نه تنها مشكلشون حل شده بلكه يه سري تغييرات توشون اعمال شده:
دسته هاي بعد از فوريه نسبت به قبل از فوريه:
رنگ نقره اي زير دسته كمرنگتر
guide button هم سبزش كمرنگتر شده
يسري از استاندارد هاي دسته پريده! وقتي باتري رو در مياري انواع و اقسام استاندارد ها رو نوشته كه دسته هاي قبلي استانداردهاشون 2 برابر جديدن!! دسته هاي قبلي سگ جون ترن.
روي tray هم نوشته:وقتي تو دستگاه ديسك هست دستگاه رو تكون نديد
جعبه هاشون هم يه فرق هايي دارن از جمله:
تو اين جديدا يه جايي رو جعبه هست كه ميتوني سريال و تاريخ ساختش رو ببينيد
برچسب مشخصات مثل تيم سازنده و ... كه رو جعبه هست رو با 90 درجه فرق نسبت به قبلي گزاشتن.
تازگيا برميدارن يه مادربورد 2005 رو ميندازن توي قاب 2006!!بعد قاب 2005 رو با مادر بورد 2006 پيش خودشون نگه ميدارن. پس 360 آكبند بخرين چون از اين فروشنده ها همه چي برمياد.![]()
جالبه بدونين درايو هاي هيتاچي جديد هم با قبل از فوريه فرق كردن!![]()
يزره براق تر شده!
يه چيز ديگه هم به اونايي كه درايوشون هيتاچيه بگم:
هيچ موقع 360 اتون رو اگه اينتركولر داريد عمودي نزاريد چون لرزش درايو زياد هست و موجب ارور كد 0102 ميشه به همبن راحتي كنسول پريد!:biggrin1:
![]()
![]()
با اين چيز ها ! من ميرم از دوبی ميارم يکی اما اينجا ميدم کپی خور کنند. آدم مطمئن سراغ داريد ؟
nextgen.ir اينکارو رو انجام ميده ؟
يه چيز ديگه هم به اونايي كه درايوشون هيتاچيه بگم:
هيچ موقع 360 اتون رو اگه اينتركولر داريد عمودي نزاريد چون لرزش درايو زياد هست و موجب ارور كد 0102 ميشه به همبن راحتي كنسول پريد!:biggrin1:
![]()
![]()