راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید من یه سئوالی برام پیش اومده
اررور unreadable disk می تونه از قدیمی بدن فریم ویر باشه:confused:
نه هیچ ربطی به فریم ویر نداره
اون ارور مربوط به دیسک یا لنز هست;)
در ضمن سعی کن همیشه فریم ویرت اپدیت باشه...

نه هیچ ربطی به فریم ویر نداره
اون ارور مربوط به دیسک یا لنز هست;)
در ضمن سعی کن همیشه فریم ویرت اپدیت باشه...

من دیروز crackdown رو گرفتم ولی روی دستگام این اروور داد . بردم همونجایی که خریدم ولی رو دستگاه اونا اجرا شد. البته یه خورده دیر بالا اومد. حالا به نظر شما ایراد از دستگاه من هست یا دی وی دیه؟
تنظیم لنز مشکل من رو حل می کنه؟

نه Open Tray میتونه از قدیمی بودن باشه ولی Unreadable Disk مال لنز هست!

من یه بازی دارم که یکی در میون اجرا می شه! اون دفعه هایی هم که اجرا نمیشه اینطور هست که دی وی دی تو دستگاه یه خورده می چرخه و بعد چند دقیقه به نظر می رسه دی وی دی وایمیسته و reading تبدیل میشه به open tray. منظور شما هم همین بود؟

من دیروز crackdown رو گرفتم ولی روی دستگام این اروور داد . بردم همونجایی که خریدم ولی رو دستگاه اونا اجرا شد. البته یه خورده دیر بالا اومد. حالا به نظر شما ایراد از دستگاه من هست یا دی وی دیه؟

سلام
این طور که شما میگی مشکل از لنز هست!;)
حتما تنظیم لنز کن مطمئنا تاثیر داره;)

ایراد میتونه از رایت باشه یا میتونه از لنز شما باشه معلوم نیست!

اگر تازه به این مشکل خوردید بله ولی اگر مثل من طولش بدین بعدا مجبور میشین تعویض کنید!

ن یه بازی دارم که یکی در میون اجرا می شه! اون دفعه هایی هم که اجرا نمیشه اینطور هست که دی وی دی تو دستگاه یه خورده می چرخه و بعد چند دقیقه به نظر می رسه دی وی دی وایمیسته و reading تبدیل میشه به open tray. منظور شما هم همین بود؟

مشکل از فیرمور هست این مورد!

يه چيز جالب:;)
360 هاي بعد از فوريه نه تنها مشكلشون حل شده بلكه يه سري تغييرات توشون اعمال شده:
دسته هاي بعد از فوريه نسبت به قبل از فوريه:
رنگ نقره اي زير دسته كمرنگتر
guide button هم سبزش كمرنگتر شده
يسري از استاندارد هاي دسته پريده! وقتي باتري رو در مياري انواع و اقسام استاندارد ها رو نوشته كه دسته هاي قبلي استانداردهاشون 2 برابر جديدن!! دسته هاي قبلي سگ جون ترن.
روي tray هم نوشته:وقتي تو دستگاه ديسك هست دستگاه رو تكون نديد
جعبه هاشون هم يه فرق هايي دارن از جمله:
تو اين جديدا يه جايي رو جعبه هست كه ميتوني سريال و تاريخ ساختش رو ببينيد
برچسب مشخصات مثل تيم سازنده و ... كه رو جعبه هست رو با 90 درجه فرق نسبت به قبلي گزاشتن.
تازگيا برميدارن يه مادربورد 2005 رو ميندازن توي قاب 2006!!بعد قاب 2005 رو با مادر بورد 2006 پيش خودشون نگه ميدارن. پس 360 آكبند بخرين چون از اين فروشنده ها همه چي برمياد.:mad:
جالبه بدونين درايو هاي هيتاچي جديد هم با قبل از فوريه فرق كردن!:eek:
يزره براق تر شده!
يه چيز ديگه هم به اونايي كه درايوشون هيتاچيه بگم:
هيچ موقع 360 اتون رو اگه اينتركولر داريد عمودي نزاريد چون لرزش درايو زياد هست و موجب ارور كد 0102 ميشه به همبن راحتي كنسول پريد!:biggrin1:
:love: :love:

من یه بازی دارم که یکی در میون اجرا می شه! اون دفعه هایی هم که اجرا نمیشه اینطور هست که دی وی دی تو دستگاه یه خورده می چرخه و بعد چند دقیقه به نظر می رسه دی وی دی وایمیسته و reading تبدیل میشه به open tray.
ببین کلا باید ببینی که درایوت با چه دیسک هایی سازگاری داره، اون ها رو راحت میخونه؛ مثلا درایو من دیسک های Verbatim و HP رو راحت میخونه ولی با دیسک های مالزی مشکل داره، من پیشنهاد میکنم که همیشه از دیسک های verbatim استفاده کنی
Open tray هم مطلقا از قدیمی بودن فرم ور نیست، من خودم با دیسک های مالزی این مشکل رو چند بار داشتم
مارک DVDیش چیه؟

سلام
oblivion رو امروز بازی کردم اینقدر قفل کرد که اشکم در اومد:((
به نظر شما مشکل از چیه؟(وقتی دکمهB رو می زنی یک ساعت طول می کشه تا صفحه ی ایتم ها بیاد موقع بیرون امدن یا تو رفتن هم لودینگ بیش از 20 ثانیه طول می کشه):(

در ضمن من الان از زندان اومدم بیرون و وارد سایرودل شدم چجوری باید ماموریت اصلی بازی رو بگیرم:confused:

در ضمن من الان از زندان اومدم بیرون و وارد سایرودل شدم چجوری باید ماموریت اصلی بازی رو بگیرم

باید بری به waynon priory از توی قسمت Quest ها ببین..B رو بزن اون پایین عکس قطب نما داره روش بزن 4-5 تا Tab هست یکیش Questها هست و روش کلیک کنی(A رو بزنی) فعال میشه و میره در قسمت Active Quests اونوقته که می تونی توی نقشه ببینی کجا باید بری برای انجام اون Quest!!

يه چيز جالب:;)
360 هاي بعد از فوريه نه تنها مشكلشون حل شده بلكه يه سري تغييرات توشون اعمال شده:
دسته هاي بعد از فوريه نسبت به قبل از فوريه:
رنگ نقره اي زير دسته كمرنگتر
guide button هم سبزش كمرنگتر شده
يسري از استاندارد هاي دسته پريده! وقتي باتري رو در مياري انواع و اقسام استاندارد ها رو نوشته كه دسته هاي قبلي استانداردهاشون 2 برابر جديدن!! دسته هاي قبلي سگ جون ترن.
روي tray هم نوشته:وقتي تو دستگاه ديسك هست دستگاه رو تكون نديد
جعبه هاشون هم يه فرق هايي دارن از جمله:
تو اين جديدا يه جايي رو جعبه هست كه ميتوني سريال و تاريخ ساختش رو ببينيد
برچسب مشخصات مثل تيم سازنده و ... كه رو جعبه هست رو با 90 درجه فرق نسبت به قبلي گزاشتن.
تازگيا برميدارن يه مادربورد 2005 رو ميندازن توي قاب 2006!!بعد قاب 2005 رو با مادر بورد 2006 پيش خودشون نگه ميدارن. پس 360 آكبند بخرين چون از اين فروشنده ها همه چي برمياد.:mad:
جالبه بدونين درايو هاي هيتاچي جديد هم با قبل از فوريه فرق كردن!:eek:
يزره براق تر شده!
هيچ موقع 360 اتون رو اگه اينتركولر داريد عمودي نزاريد چون لرزش درايو زياد هست و موجب ارور كد 0102 ميشه به همبن راحتي كنسول پريد!:biggrin1:

با اين چيز ها ! من ميرم از دوبی ميارم يکی اما اينجا ميدم کپی خور کنند. آدم مطمئن سراغ داريد ؟
nextgen.ir اينکارو رو انجام ميده ؟

چه ربطي به اينتر كولر داره؟

آقا میگم من امروز داشتم بازی میکردم یک دفعه بعد از 1 ساعت دستگاه خاموش شد و سه چراغ قرمز نیمه پایین روشن شد بعد از 1 ساعت که زدم تازه روشن شد مشکل چی بوده راستی من نفهمیدم بلآخره عمودی بزارم یا آفقی من الان چهار تا پایه زیر دستگاه گزاشتم که به صورت افقی هست و کولر هم روش نصب کردم آیا ابنجوری خوب هست یا نه در رابطه با فریم ور من وقتی gers of war را گزاشتم داخل آپدیت شد رزولوشن 1080pهم اومد تاریخ دستگاه هم
هست 2006/05/06من الان این lost planet gears را تموم کردم و تا الان روزی 2/5 ساعت هم شده وقت یک بار خاموش شده آیا دستگام مشکلی داره در ضمن (وای چقد سوال پرسیدم)این دسته بیسیم ها را چطوری میشه با سیم کرد

rechargeable battery خريدم ميزارم شا‍‍‍ژشه بعد 6-7 ساعت گرم گرم ميشه بعد خنك شد ميزارم تو دسته ولي كار نميكنه مشكل از چيه { اون چراغش هم روشن وقتي داره شارژ ميشه اصلآ خاموش نميشه . مشكل داره }:((

آخرین ویرایش:
بچه ها نظرتون راجع به این مطلب چیه؟
[A
few of you may have heard from me over the past few days that my xbox 360 has been dying, and it most certainly has, but now i have come across a major problem.

I phoned my local GAME store and had arranged to take back my 360, which i bought in April and still have the receipt, and have it replaced with a new one.
Good times eh? Not quite, you see, i was removing cables and accessories from my console when i discovered something quite alarming, my Nyko Intercooler is STUCK to my 360!

The first thing i noticed was that the connection on the Intercooler, where you connect the 360 power cable, was yellow/brown in colour, not a good start!
I started to remove the Intercooler from my 360, i unclipped it at one end, and the other end wouldn't move, unfortunately that happens to be the end that is inside the 360 power connection.
After a long attempt to pull the Intercooler from my 360 console, it didn't come out, but the Intercooler broke, so it was still attached to the 360 but it was now in two pieces, which was nice.

While I have been typing this, i finally managed to get the Intercooler off my 360, and low and behold, my Xbox 360 is ****ED, it won't even switch on now, ****ing fantastic.

Now i have the problem of taking this back to the GAME store, and hoping that they will still replace my 360 with a new one.
The problem now is that it may be clear that i voided my 360 warranty by attaching a 3rd party accessory, which had a hand in killing my console.
That would be just great, if the very thing that was supposed to keep my 360 alive, has in fact helped in its deterioration, and put the final nail in the coffin, and because i tried to solve the problem Microsoft have with their consoles, i might find myself with a useless brick with no replacement.

WARNING - STAY WELL AWAY FROM THE NYKO INTERCOOLER, IF YOU ARE CURRENTLY USING ONE, REMOVE IT.​

بچه ها کسی از intercooler استفاده می کنه! مشکلی باهاش نداشته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or