راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

امشب اخرش 360 گرفتم;)

نزدیکای 8 بود که به لباف رسیدم (امان از دست این ترافیک:(( ) بعدم مجبور شدم به سرایدارش رشوه بدم تا بزاره برم داخل:biggrin1:

فقط چیزی که خیلی حالمو گرفت کیفیت فوق العاده پایین در تلویزیون 21 بود:mad: :((
اصلا حال نمیده چیزی از تصویر معلوم نیست:mad: :((

اینارم گرفتم
graw2 gears of war cod3 oblivion

مبارکه :love:
چند گرفتی میگن گرون کردن واسه عید:confused:
ل گرفتی؟
مهمترین سوالم:ما هم TV 21 شهاب داریم میگی کیفیتش بده یعنی چقدر بده یعنی اصلا حال نمیده
یعنی از چیزی که فکر میکردی رو tv معمولی بیاد خیلی بدتر بود حتما گند خورد تو gears of war

حداکثر کار با Xbox360

سلام بچه ها ببخشید یه سوال دلشتم(میدونم شاید بی ربط باشه اما ببخشید)
بچه ها اونایی که X360 دارن می خواستم بدونم در روز چقدر با کنسول بازی می کنند
که به دستگاه فشار نیاد(با توجه به اینکه X360 زیاد گرم می کنه) و بعد از خاموش کردن دستگاه
بعد از چه زمانی دوباره با دستگاه کار می کنند یعنی چقدر بهش استراحت میدن
اگه جواب بدین ممنون میشم :confused: :confused: :love:

من تا حالا شده روزي 5 ساعت هم بازي كردم. بستگي به دستگاهت داره اگه مشكل گرمايي داشته
باشه كه بايد مواظبش باشي و يكسره بازي نكني مثلا بعد از دو ساعت بازي يك استراحت يك ساعته بهش بدي ولي اگه مشكل گرمايي به اون صورت نداشته باشي ميتوني تا 4يا5 ساعت هم بازي كني
البته در هر دو حالت ايجاد فضاي مناسب براي تهويه ضروريه. اگه خدا بخواد براتون نحوه ساخت بهترين
كيس خنك كننده رو براي x360 ميذارم. من قبل از ساخت اين كيس جرِأت بازي كردن براي حتي 2 ساعت هم نداشتم ولي همون طور كه گفتم الان براحتي تا 5 ساعت هم بازي ميكنم. بدون خريد
هيچ Intercooler براي دستگاه :cool: :biggrin1:

به اين راحتي پيدا نمشه ولي اگه عجله داري يه راهي هست(البته اگه دستگاهت پرميوم هست):
برو از تو كنسول يه پروفايل جديد بساز و باهاش به لايو وصل شو و خودت رو رجيستر كن در اينصورت به پرو فايل جديدت يه ماه گلد مجاني داده ميشه تنها مشكلش اينه كه چون پروفايلت جديده سوابق بازيت ديده نميشه و تو لايو مثل يه تازه كار ميموني

براي دومين بار 360 جديدم هنگ كرد:(
اولين بار تو bs:midway كه بازي كند شده بود و وقتي با هواپيما براي قشنگي شيرجه رفتم تو آب اينطوري شد!!:cool:
دومين بار هم تو فول اوتو كه وقتي وسط بازي استارت زدم اينطوري شد:eek:
بازي gow رو تا آخر رفتم هيچي نشد! :confused: هر دفعه 2 ساعت بازي ميكردم ولي فول اوتو رو فقط 20 ديقه!
به نظر شما اين هنگ كردن ها از چيه؟
از باگ بازيه؟از گرماس(تاريخ ساخت:2006/4/3)؟از عمودي گذاشتنه؟آخه افقي بيشتر داغ ميكنه.
360ام هم روي يه ميز شيشه اي عمودي توي يه محيط بازه.

Gow روی تلویزیون 21 خیلی افتضاحه:((

کسی راه حلی نداره کیفیتش تو همون تلویزیون بهتر بشه;)

شما با مانیتور کامپیوترت بازی کن;)

براي دومين بار 360 جديدم هنگ كرد:(
اولين بار تو bs:midway كه بازي كند شده بود و وقتي با هواپيما براي قشنگي شيرجه رفتم تو آب اينطوري شد!!:cool:
دومين بار هم تو فول اوتو كه وقتي وسط بازي استارت زدم اينطوري شد:eek:
بازي gow رو تا آخر رفتم هيچي نشد! :confused: هر دفعه 2 ساعت بازي ميكردم ولي فول اوتو رو فقط 20 ديقه!
به نظر شما اين هنگ كردن ها از چيه؟
از باگ بازيه؟از گرماس(تاريخ ساخت:2006/4/3)؟از عمودي گذاشتنه؟آخه افقي بيشتر داغ ميكنه.
360ام هم روي يه ميز شيشه اي عمودي توي يه محيط بازه

فکر کنم ایراد از بازیه.

من نمیدونم چرا وقتی دارم بازی میکنم و یا حتی کنسول خاموش هست یه صدای چریک چریک از داخل کنسول میاد بیرون !
کسی میدونه دلیلش چی هست ؟
یعنی احتمالش هست که کنسول بیش ار حد داغ شده باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or