راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید شاید سوالم تکراری باشه
قضیه ی این X360KEY چیه؟ میشه یکی یه توضیح مختصر بده؟ از جایی میشه تهیش کرد؟ قیمتش چنده؟

شما میتونید با این دستگاه بازی ایکس باکس رو از روی هارد مثل PS3 بازی کنید اونم اینطور که شما هارد خودتون رو به این دستگاه وصل میکنید و این رو به ایکس باکس که بازیها به راحتی از روی هارد بدون نیاز به دیسک بازی اجرا بشه . که فعلا توصیه نمیشه چون گروه C4 اعلام کرده که این دستگاه باعث بن شدن میشه

فعلا که تو امریکا و چند کشور اروپایی و چین عرضه شده قیمتش هم 115 $ هستش که به پول ایران حدود 135 تا 140 تومن هستش

البته بگم که این دستگاه هنوز XBL رو ساپورت نمی کنه :d:d

سلام.
قصد خرید کنسول بازی دارم . بین PS3 و Xbox موندم. شما چه توصیه ای دارید ؟
اگه Xbox رو توصیه میکنید ، برای خرید هرگونه راهنمایی که لازمه بدونم رو بفرمایید.

مبارکه
ولی مثل اینکه یکم خودت هم ایکس باکسی هستی
الان اسلیم اومده و باید منتظر هک شدنش بشی و یا بخری بعدا بدی هک کنن فکر کنم درایو0225 ه ک نمیشه ولی اگه تونستی الایت و ارکید گیر بیاری حتما بگیر چون فرقی با هم ندارم (آنچنانی و سخت افزار)
چیز خاصی نیس حواست باشه شماره سریالش رو چک کن تا دستگه و جعبه یکی باشه
اگه سولی داشتی بپرس

مبارکه
ولی مثل اینکه یکم خودت هم ایکس باکسی هستی
الان اسلیم اومده و باید منتظر هک شدنش بشی و یا بخری بعدا بدی هک کنن فکر کنم درایو0225 ه ک نمیشه ولی اگه تونستی الایت و ارکید گیر بیاری حتما بگیر چون فرقی با هم ندارم (آنچنانی و سخت افزار)
چیز خاصی نیس حواست باشه شماره سریالش رو چک کن تا دستگه و جعبه یکی باشه
اگه سولی داشتی بپرس
ممنون از پاسخ تون.
راستش الان یه تریلر از Xbox و PS3 دیدم ، از نظر کیفیت بازی حقیقتا PS3 اول بود . اما از جذابیت Kinect نتونستم چشم پوشی کنم.
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت دو سه روزه یه مدلش هک شده . شاید منظورش همین اسلیم Slim بود.
در مورد نوع مادربورد که جاسپر یا فالکون باشه ، از کجا میتونم تشخیص بدم ؟ تو یکی از پستها گفتند روشش تو انجمن هست من پیدا نکردم.
راستی بازیهای کدوم یکی راحت تر گیر میاد ( چه برای خریدن و یا دانلود از اینترنت ) ؟
و فعلا سئوال آخر : فروشنده خوب سراغ دارید ؟
ممنون.

ممنون از پاسخ تون.
راستش الان یه تریلر از Xbox و PS3 دیدم ، از نظر کیفیت بازی حقیقتا PS3 اول بود . اما از جذابیت Kinect نتونستم چشم پوشی کنم.
با یکی از دوستان صحبت میکردم میگفت دو سه روزه یه مدلش هک شده . شاید منظورش همین اسلیم Slim بود.
در مورد نوع مادربورد که جاسپر یا فالکون باشه ، از کجا میتونم تشخیص بدم ؟ تو یکی از پستها گفتند روشش تو انجمن هست من پیدا نکردم.
راستی بازیهای کدوم یکی راحت تر گیر میاد ( چه برای خریدن و یا دانلود از اینترنت ) ؟
و فعلا سئوال آخر : فروشنده خوب سراغ دارید ؟
ممنون.
اگه فت :الایت یا آرکید پیدا کردی که بعید هست باید مال 2008 به بعد باشه که جاسپر هست
اسلیم هم چند مدل داره که تازه در شرف هک شدنه هواست باشه
ولی برد اسلیم فرق میکنه( Valhalla (Trinityهست
در کل ایک باکس چه الایت یا آرکید با مشخصات بالا باشه یا اسلیم مشخصاتشون یکی هست و هر کدوم رو بگیری از نظر سخت افزاری ضرر نکردی
و این که کدوم بهتر من آینده ایکس باکس با کینکت رو بهتر میدونم بازم خود دانی

آخرین ویرایش:
دوستان سلام!

الان ارزش داره آدم Slim با درایو 0225 گیره؟(با توجه به اینکه میگن 30ژوئن هکش میاد.)
چند هست الان 250 گیگش؟ 4گیگش چطور؟
بعد این هارد کنسول فقط به درد لایو میخوره یا استفاده ی دیگه ای هم میشه ازش کرد؟

دوستان سلام!

الان ارزش داره آدم Slim با درایو 0225 گیره؟(با توجه به اینکه میگن 30ژوئن هکش میاد.)
چند هست الان 250 گیگش؟ 4گیگش چطور؟
بعد این هارد کنسول فقط به درد لایو میخوره یا استفاده ی دیگه ای هم میشه ازش کرد؟
بله ارزش داره
250گیگش 500هزار تومنه.4 گیگش هم حدود 430تومن
میشه بازیهارو روی هار ریخت و درایو استراحت کنه و لودینگ بازیها زودتر میشه و تکسچرها هم بهتر لود میشن

بله ارزش داره
250گیگش 500هزار تومنه.4 گیگش هم حدود 430تومن
میشه بازیهارو روی هار ریخت و درایو استراحت کنه و لودینگ بازیها زودتر میشه و تکسچرها هم بهتر لود میشن

یک دنیا ممنون بابت پاسختون.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من می خواستم یه کنسول اکس باکس اسلیم بگیرم، می خواستم راهنماییم کنید:
1. کلا این دستگاه خرابی هایش نسبت به مدل قبلی کم تر شده؟ یعنی می تونم یه چند ساعتی با خیال راحتی بازی کنم؟
2. بازی های اوریج گیر میاد؟
ممنون.

سلام دوستان
من می خواستم یه کنسول اکس باکس اسلیم بگیرم، می خواستم راهنماییم کنید:
1. کلا این دستگاه خرابی هایش نسبت به مدل قبلی کم تر شده؟ یعنی می تونم یه چند ساعتی با خیال راحتی بازی کنم؟
2. بازی های اوریج گیر میاد؟
ممنون.
1-صد درصد
2_پنج ساعت بازی کن
2.بله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or