راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

:
دوستان عزیز، ابتدا پستی که ایشون گفتن من پاک کردم رو ببینید :

این پست رو ایشون بعد از پست من که نوشته بودم کنسولهای 360 جدید هم مشکل دارن، نوشته بودن ! شما تو اون پست من ادعایی می بینید مبنی بر اینکه من PS3 هک کردم، یا کلاً یک پست از من نشون بدید که توش نوشته باشم من قراره PS3 رو هک کنم !
من اگر اون پست رو پاک کردم برای این بود که پست بیربط به تاپیک بود و نمی خواستم که پشت سرش من هم شروع کنم جواب بدم ولی مثل اینکه شما دست بردار نیستید.
آقای mzh فکر کنم شما بنده رو با دوست خودتون (می دونید کی رو میگم) که چند وقت پیش تو سایت نوشته بودن که کار برای هک کردن PS3 رو شروع کردن اشتباه گرفتید ! بهتره همه برن از ایشون بپرسن که کار هک PS3 به کجا رسید !!!! اگرچه ایشون چند وقت پیش در یکی از پیغامهاشون به من نوشته بودن که PS3 رو هک کردن و حتی بازی رو از روی هاردش هم اجرا کردن ! ولی نخواستن رو کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:
حالا اینجا کی ادعا میکنه !؟!؟ من یا بعضی های دیگه ؟
شما هم بهتره به جای پستهای بی محتوا و پر از غلطهای املایی (نه تایپی، املایی!) هر وقت یک مطلب مفید یاد گرفتید بیایید پست بزنید که دو نفر دیگه هم بتونند استفاده کنند. فکر میکنم همچین پستهایی هیچ کمکی به شما نمی کنه که هیچ، باعث بن شدن شما هم ممکنه بشه !
من هیچ وقت نیومدم مطلبی رو بنویسم و ادعا کنم که خودم کشف یا اختراعش کردم (مگر اینکه واقعاً کرده بودم)، تو مقاله های NextGen هم می تونید ببینید که زیرشون منبع هم ذکر شده !
دوست خوبمون 007 هم که جواب لازم رو به پست آخر شما دادند، من دیگه در مورد اون حرفی نمی زنم.
در ضمن مطمئن باشید که برخورد لازم هم با اینگونه پستها خواهد شد (نه از جانب من، از جانب مدیران ارشد سایت). اگر خیلی علاقه مندید می تونیم نظرسنجی بذاریم که تو این سایت من پست بدم بهتره یا شما ! اگر نظر دادن که شما پست بدید ، من کلاً از سایت میرم کنار !
امیدوارم که همه دوستان واقع بین ما در سایت موفق باشند.
شب خوش

طاهر جان چرا اعصابتو خورد می کنی عزیزم این mzh یه چیزی گفته
شما اقایی
این چیزایی که گفته اصلا ربطی به شما نداره واقعا که چه جیزای جالبی گفته
اینا رو ایشون باید به من می گفت نه به شما :biggrin1:
خلاصه ما چاکر شما هستیم در بست خیلی مخلصیم کارت درسته حرف نداری
اصلا تکی
همه جوره ما روت حساب می کنیم
دیگه اگه بخوای از اینجا بری منم می رم :(( :(
بی شما صفا نداره این انجمن xbox360 اگه شما رو نداشت که ول معطل بود
آقا شما به این حاشیه ها اهمیت نده
دیگه خودتو ناراحت نکنیا باشه ؟؟

آقا سلام یکی به داد برسه من امروز فن را خریدم و وصل کردم بعد از دوساعت نیم یک دفه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز در نیمه پایین روشنم شد به دستگاه دست زدم دیدم خیلی گر نیست ولی آدابتوره گرم بود بعد از یک ساعت خدا را شکر درست شد نمیدونم چی کار کنم آیا موردی هست راستی فن من nyko از این 3 تا پره ها هست دستگاه هم با برق مستقیم ntsc\j هست نمیدونم چرا این سیم برقش کانلا داخل فن نمیره و شل هست آیا بخاطر فن این طوری شده

انصافاً آقا طاهرو من از همه لهاظ قبول دارم......
و کسی هستند که برای تک تک کاربران احترام قائلاً.....و اين رو به شخصه من هم تجربه کردم
و کسی که میآد يه همچين حرفهايی میزنه واقعاً جز خراب کردن خودش سودی براش نخواهد داشت
و در اخر اينرو هم بگم بازی سنتر واقعاً بايد به داشتن همچين مديری افتخار کنه

توپخونه از اياز (راديو كيان) 470 ميده توي پاساژ لباف هم هستش. ازش چونه بزن مثلاً بگو ميخوام بعد وقتي پاساژ داشت تعطيل ميشد بگو بيشتر از مثلاً 430 ندارم!

سلام
یادمه چند وقت پیش میگفتین اگه از این برچسب ها بزنیم روی dvd بالانسش تغییر پیدا میکنه و اسیب میرسنه به درایو ولی الان که فکر کردم میبینم درایوهای 360 مثل pc هست ! رو pc که از این نظر مشکلی نیست:confused:

ببخشید دوستان من یک سوالی داشتم اگه میشه کمکم کنید.

میشه بگید برای خرید XBOX 360 کنج خوبه یا شادی یا یگانه یا پیکسل یا مدیا یا شادی یا صوت وتصویر پایتخت؟؟ اگه مغازه دیگری رو هم میشناسید بگید بعد دسته بندی کنید بگید کدوم مغازه ها از همه بهتره.چون من به شدت بر سر چند راهی گیر افتادم.خواهش میکنم جوابمو بدید.ممنون میشم.:confused:

دستگاه هاي شادي همشون سالماً;) .يگانه كه بره به جهنم!:mad: كنج هم كه به يكي از دوستام بازي اوريجينال اكس باكس 1 رو جاي 360 انداخته بود!!:eek: پيكسل رو نميدونم ولي مثل اينكه كارش درسته!;)

یه سوال فوری:
من باتری شارژر نداشتم امروز واسه من یه جفت باتری قابل شارژ و شارژر آوردن باتریش)AA 1.2v HR6 Ni-MH ه در صورتی که سر دسته نوشته فقط باتری های AA 1.5v LR6 رو بزارین تو نوع های دیگه خطر آتش سوزی داره الان بنظر شما چی کار کنم واسه شما چجوریه؟ نکنه بترکه ؟ ;)

یه سوال فوری:
من باتری شارژر نداشتم امروز واسه من یه جفت باتری قابل شارژ و شارژر آوردن باتریش)AA 1.2v HR6 Ni-MH ه در صورتی که سر دسته نوشته فقط باتری های AA 1.5v LR6 رو بزارین تو نوع های دیگه خطر آتش سوزی داره الان بنظر شما چی کار کنم واسه شما چجوریه؟ نکنه بترکه ؟ ;)
مشكل نداره مال منم همينطوره و عالي كار ميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or