بنده LCD Full HD دارم.LG Flatron W2261VP...از طرف PC یه کابل VGA وصله!از طرف 360 یه کابل HDMI!وقتی می خوام سیستم بیاد بالا من باید کابل HDMI رو دربیارم و وقتی می خوام 360 باشه باید VGA رو دربیارم.این دومین باریه که کابل HDMI ــم از بس درمیارم میذارم خراب میشه!
چیکار کنم هر دو تا وصل باشه و از هر دو استفاده کنم( نه هم زمان )!؟؟
بنده LCD Full HD دارم.LG Flatron W2261VP...از طرف PC یه کابل VGA وصله!از طرف 360 یه کابل HDMI!وقتی می خوام سیستم بیاد بالا من باید کابل HDMI رو دربیارم و وقتی می خوام 360 باشه باید VGA رو دربیارم.این دومین باریه که کابل HDMI ــم از بس درمیارم میذارم خراب میشه!
چیکار کنم هر دو تا وصل باشه و از هر دو استفاده کنم( نه هم زمان )!؟؟
این مشکلو داره دوست عزیز چون مانیتور پورتارو همرو میشناسه ولی فقط باید یکی وصل باشه که بالا بیاد من همین مشکلو با 2286 دارم(البته زمانیم که 2261 داشتم مشکلم این بود).ای کاش نسل حداقل سری جدید مانیتورای الجی یه کلید سویچ بزاره که تنظیم کنی با کدوم بیای بالا.:d
سلام دوستان.من حدود یکی دو ماه قبل یه اسلیم 4 گیگ گرفتم که کپی خور بود.همه بازی هارم اجرا میکنه.امروز از یه جا شنیدم که اینا درایوشو عوض کردنو دیگه نمیشه آپدیتش کرد و در آینده هم بازیهای جدید که بیاد نمیخونه.چیکارش کنم؟راه حلی داره؟
از گجا بدونم درایوش عوض شده یا فریمورش هک شده؟