راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام. من یک ارکید جاسپر 2009 با 2 تا دسته دارم .
به نظرتون من اینو بفروشم PS3 بخرم ؟؟؟ یا مثلا کی xbox سلیم کپی خور میشه ؟؟؟ تقریبا ؟ چون اگه کپی شه 100 تومن بزور جاسپر ورمیدارن الان 300 ورمیدارن ازم .... به نظرتون چیکار کنم ؟
ریجن پال هست . برای بازی هم من میتونم دانلود کنم . سرعت دانلودم 1 mb هست و اکانت فایلسرو دارم . PS3 میش بازی دانلود کرد ریخت رو هاردش ؟؟؟

این پیام درسته؟؟
متاسفانه محدودیت های جدیدی واسه ایکس باکس تو راهه، مثلا تا دو ماه دیگه کنسول ها فقط بازی اورجینال می خونن، ضمنا لایو از ایران قطع می شه، یعنی اتصال به لایو از آی پی ایران غیرممکن میشه؟؟

متاسفانه لایو از ایران قطه میشه بدلیل طرح اینترنت ملی که فقط سایتهای با دامنه .ir باز خواهند شد

متاسفانه این واقعیت داره !:(
ولی کنسولها فقط تا زمانی ارج میخونن که هک نشده باشن که اونهم هکرها حلش میکنن
این لاینحل نیست

در ضمن چیز پی ان هم در طرح اینترنت ملی بهیچ دردی نخواهد خورد

متاسفانه لایو از ایران قطه میشه بدلیل طرح اینترنت ملی که فقط سایتهای با دامنه .ir باز خواهند شد

متاسفانه این واقعیت داره !:(
ولی کنسولها فقط تا زمانی ارج میخونن که هک نشده باشن که اونهم هکرها حلش میکنن
این لاینحل نیست

در ضمن چیز پی ان هم در طرح اینترنت ملی بهیچ دردی نخواهد خورد
اینترنت ملی قطعی نیست دوست عزیز . اگه اینترنت ملی شه دیگه هیچ کنسولی لایو نداره !!!

سلام دوستان. من خیلی وقته که از دنیای بازی دور بودم و اطلاعاتم یکم کهنه است. واسه همین چند تا سوال داشتم که ترجیح دادم همشونو این جا بپرسم:
1-الان میارزه که من ایکس باکس اسلیم بگیرم و صبر کنم تا کپی خور بشه؟ کی کپی خور میشه؟
2-از بین اسلیم های مختلف, کدومش کپی خور میشه و قیمتش چنده؟ و از کجا بفهمیم این اسلیمی که مثلا دست ماست (یا جعبش رو داریم) کپی خور میشه؟
3-مایکروسافت واسه کنسول های آیندش برنامه داره؟ و اگه داره کنسولش کی عرضه میشه؟
4-بهترین مدل کنسول فت (چه از لحاظ قیمت و چه سخت افزاری-خراب نشه یهو!- و بروز بودن) کدومه و قیمتش؟

هرکسی به این سوالات کامل پاسخ داد خیر این دنیا و آخرتو به پاش بنویسن چون سوال خیلی ها همیناست...! دمتون سشوار.

اینترنت ملی قطعی نیست دوست عزیز . اگه اینترنت ملی شه دیگه هیچ کنسولی لایو نداره !!!

چی قطعی نیست عزیزم
از دیروز عملیات شمارش و شناسایی سایتهای قابل به بازدید در وزارت محترم کشور آغاز شد !
چی قطعی نیست !؟ کی قطعی نیست ؟
شماها اخبار نمیبینید ؟

سلام
دوستان من الان چند وقته یه 0225 گرفتم ولی دیگه اعصابم خورد شد مثله اینکه حالا حالا ها هک بشو نیست
بفروشمش بهتره یا نفروشم؟من از این میترسم تا اخره تیر و مرداد هم ه ک نشه....امکانش هست تا اون موقع نشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

چی قطعی نیست عزیزم
از دیروز عملیات شمارش و شناسایی سایتهای قابل به بازدید در وزارت محترم کشور آغاز شد !
چی قطعی نیست !؟ کی قطعی نیست ؟
شماها اخبار نمیبینید ؟

منبع ؟؟
نمیتونن این کارو کنن . دانشگاها چیکار کنن ؟؟؟ کسی تخقیق علمی بخواد ؟؟ نمیتونن . . . بانک ها چیکار کنن ؟؟؟؟؟

ً

سلام دوستان. من خیلی وقته که از دنیای بازی دور بودم و اطلاعاتم یکم کهنه است. واسه همین چند تا سوال داشتم که ترجیح دادم همشونو این جا بپرسم:
1-الان می ا رزه که من ایکس باکس اسلیم بگیرم و صبر کنم تا کپی خور بشه؟ کی کپی خور میشه؟
2-از بین اسلیم های مختلف, کدومش کپی خور میشه و قیمتش چنده؟ و از کجا بفهمیم این اسلیمی که مثلا دست ماست (یا جعبش رو داریم) کپی خور میشه؟
4-بهترین مدل کنسول فت (چه از لحاظ قیمت و چه سخت افزاری-خراب نشه یهو!- و بروز بودن) کدومه و قیمتش؟

هرکسی به این سوالات کامل پاسخ داد خیر این دنیا و آخرتو به پاش بنویسن چون سوال خیلی ها همیناست...! دمتون سشوار.

سلام
1-کی نمیدونم ولی هکر ها مشغولند
2_باید صبر کنی تا هک بشه بعد.
3_حتما داره فعلا اسلیم رو با کینکت تازه داده برنامش روی اینهاست مخصوصا کینکت.
4_الایت 2008 به بعد.600و خورده ای.
سشوارو بکش اونور یخ زدم الان جیز مدِ:d:))
=))=))=))

1
-الان میارزه که من ایکس باکس اسلیم بگیرم و صبر کنم تا کپی خور بشه؟ کی کپی خور میشه؟
معلوم نیست کی کپی خور بشه فعلا دارن روش کار می کنن. واینکه بگیری یا نه نظر خودته
اسلیم با درایو9504 هک شده وقیمتش هم بنا به انصاف فروشنده از600 تا700 هست.(بازار نامتعادله) می تونی یه بازی کپی بذاری ببینی اجرا میشه یانه. راه دیگه هم اینکه کنسول رو باز کنی مشخصه که درایو کپی خورشده یا حالت فابریک داره.
درایو 0225 هم هنوز هک نشده که قیمتش حدود400 تومن هست.
فعلا با اومدن کینکت حداقل 3 یا4 سالی کنسول جدید نمیدن.
خب مهمترین مشخصه ش اینه که مادربوردش جاسپر باشه اگه تونستی دست دوم تمیز گیر بیاری بستگی به لوازم و شرایطش قیمتش متفاوته
اگر هم تونستی اکبند گیر بیاری که یه الیت بگیر که همه چیش تکمیله.

سلام. من یک ارکید جاسپر 2009 با 2 تا دسته دارم .
به نظرتون من اینو بفروشم PS3 بخرم ؟؟؟ یا مثلا کی xbox سلیم کپی خور میشه ؟؟؟ تقریبا ؟ چون اگه کپی شه 100 تومن بزور جاسپر ورمیدارن الان 300 ورمیدارن ازم .... به نظرتون چیکار کنم ؟
ریجن پال هست . برای بازی هم من میتونم دانلود کنم . سرعت دانلودم 1 mb هست و اکانت فایلسرو دارم . PS3 میش بازی دانلود کرد ریخت رو هاردش ؟؟؟
کسی نبود :-/
می تونم نگه دارم و کینکت بخرم . شما میگین چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
منبع ؟؟
نمیتونن این کارو کنن . دانشگاها چیکار کنن ؟؟؟ کسی تخقیق علمی بخواد ؟؟ نمیتونن . . . بانک ها چیکار کنن ؟؟؟؟؟

محض اطلاعتون :
1 - بانکها از شبکه اینترانت داخلی ( داخل شهرها ) و اینترنت ماهواره ای ( ارتباطات بین شهری - بین استانی و بین المللی ) استفاده خواهند کرد .
2 - دانشگاهها هم از اینترنت ماهواره ای تحت نظارت افراد امین و گزینش شده استفاده خواهند کرد .
3 - تحقیق علمی :d:))=))
شما تو ایران زندگی میکنین ؟
والله من که تحقیق پایان نامه مو 350 خریدم اگه خواستی آدرسشو بهت بدم
تا مقطع دکترا پایان نامه های طبقه بندی شده بهت میده ( حوالی میدون قزوین )

بند 1 : منبع کجا بود برادر من اینجا ایرانه غیر از منبع آب و نفت و گازوییل منبع دیگه ای پیدا نمیکنی !
بند 2 : یادمه یه زمانی بحث سهمیه بندی بنزین بود همه میگفتن نمیتونن این کارو بکنن ...

یه زمان بحث یارانه ها بود همه میگفتن نمیتونن اینکارو بکنن ...

الان هم بحث اینترنت پاکه همه میگن نمیتونن این کارو بکنن ...:d

• Like
Reactions: nimaprince
من میخوام اطلا عاتی در رابطه با
1-تشخیص نوع درایو؟_(benq-samsuong-lg.......):-/
2-تفاوت انها؟:-/
3-و اطلا عاتی در رابطه با کد هایی که میگن 0225و...؟:-/
4-فرق این کدها؟:-/
داشته باش لطفا کمکم کنین و توضیح بدین و یا یه صفحه جامع که توضیح داده باشن .معرفی کنین.
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o#-o#-o~x(~x(

نگین برو بگرد یا توضیح بدید یا یه جایی رو معرفی کنین.:-*
منتظرم ها............:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من میخوام یه ایکس باکس بخرم اما مثل اینکه اینجا (شیراز ) ایکس باکس 360 اسلیم فقط هست و بقیه دست دوم
با توجه به اینکه قیمت اسلیم خیلی زیاده ترجیح دادم که هر جوریه ایکس باکس الیت بگیرم
آیا جز هارد و ظاهر فرقی هم با هم دارن؟
کینت به کدومشون میخوره؟
چرا اینقد اسلیم گرونه ؟
کسی جایی حالا یا تو شهر یا تو اینترنت فروش ایکس باکس با قیمت 400 تومن و کمتر سراغ نداره؟
در کل اسلیم بهتره یا الیت ؟ و چرا؟ قیمت ؟

با تشکر فراوان :x

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من میخوام یه ایکس باکس بخرم اما مثل اینکه اینجا (شیراز ) ایکس باکس 360 اسلیم فقط هست و بقیه دست دوم
با توجه به اینکه قیمت اسلیم خیلی زیاده ترجیح دادم که هر جوریه ایکس باکس الیت بگیرم
آیا جز هارد و ظاهر فرقی هم با هم دارن؟
کینت به کدومشون میخوره؟
چرا اینقد اسلیم گرونه ؟
کسی جایی حالا یا تو شهر یا تو اینترنت فروش ایکس باکس با قیمت 400 تومن و کمتر سراغ نداره؟
در کل اسلیم بهتره یا الیت ؟ و چرا؟ قیمت ؟

با تشکر فراوان :x

همونی که خودت گفتی دیگه فرق جزیی نداره
به هر دو می خوره
اسلیم یا کینتکت همون طور که میدونی فرق زیادی ندارن ولی اگه قیمتها تقریبا یه سطح باشن خوب اسلیم مشخط چون اسمبل جدید تر بهتره ولی این نیست که یگیم اگه الایت بگیری سرت کلاه رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or