ariaeitabar
کاربر سایت
این پیام درسته؟؟
متاسفانه محدودیت های جدیدی واسه ایکس باکس تو راهه، مثلا تا دو ماه دیگه کنسول ها فقط بازی اورجینال می خونن، ضمنا لایو از ایران قطع می شه، یعنی اتصال به لایو از آی پی ایران غیرممکن میشه؟؟

اینترنت ملی قطعی نیست دوست عزیز . اگه اینترنت ملی شه دیگه هیچ کنسولی لایو نداره !!!متاسفانه لایو از ایران قطه میشه بدلیل طرح اینترنت ملی که فقط سایتهای با دامنه .ir باز خواهند شد
متاسفانه این واقعیت داره !
ولی کنسولها فقط تا زمانی ارج میخونن که هک نشده باشن که اونهم هکرها حلش میکنن
این لاینحل نیست
در ضمن چیز پی ان هم در طرح اینترنت ملی بهیچ دردی نخواهد خورد
اینترنت ملی قطعی نیست دوست عزیز . اگه اینترنت ملی شه دیگه هیچ کنسولی لایو نداره !!!
چی قطعی نیست عزیزم
از دیروز عملیات شمارش و شناسایی سایتهای قابل به بازدید در وزارت محترم کشور آغاز شد !
چی قطعی نیست !؟ کی قطعی نیست ؟
شماها اخبار نمیبینید ؟
سلام دوستان. من خیلی وقته که از دنیای بازی دور بودم و اطلاعاتم یکم کهنه است. واسه همین چند تا سوال داشتم که ترجیح دادم همشونو این جا بپرسم:
1-الان می ا رزه که من ایکس باکس اسلیم بگیرم و صبر کنم تا کپی خور بشه؟ کی کپی خور میشه؟
2-از بین اسلیم های مختلف, کدومش کپی خور میشه و قیمتش چنده؟ و از کجا بفهمیم این اسلیمی که مثلا دست ماست (یا جعبش رو داریم) کپی خور میشه؟
3-مایکروسافت واسه کنسول های آیندش برنامه داره؟ و اگه داره کنسولش کی عرضه میشه؟
4-بهترین مدل کنسول فت (چه از لحاظ قیمت و چه سخت افزاری-خراب نشه یهو!- و بروز بودن) کدومه و قیمتش؟
هرکسی به این سوالات کامل پاسخ داد خیر این دنیا و آخرتو به پاش بنویسن چون سوال خیلی ها همیناست...! دمتون سشوار.

معلوم نیست کی کپی خور بشه فعلا دارن روش کار می کنن. واینکه بگیری یا نه نظر خودته-الان میارزه که من ایکس باکس اسلیم بگیرم و صبر کنم تا کپی خور بشه؟ کی کپی خور میشه؟
اسلیم با درایو9504 هک شده وقیمتش هم بنا به انصاف فروشنده از600 تا700 هست.(بازار نامتعادله) می تونی یه بازی کپی بذاری ببینی اجرا میشه یانه. راه دیگه هم اینکه کنسول رو باز کنی مشخصه که درایو کپی خورشده یا حالت فابریک داره.2-از بین اسلیم های مختلف, کدومش کپی خور میشه و قیمتش چنده؟ و از کجا بفهمیم این اسلیمی که مثلا دست ماست (یا جعبش رو داریم) کپی خور میشه؟
فعلا با اومدن کینکت حداقل 3 یا4 سالی کنسول جدید نمیدن.3-مایکروسافت واسه کنسول های آیندش برنامه داره؟ و اگه داره کنسولش کی عرضه میشه؟
خب مهمترین مشخصه ش اینه که مادربوردش جاسپر باشه اگه تونستی دست دوم تمیز گیر بیاری بستگی به لوازم و شرایطش قیمتش متفاوته4-بهترین مدل کنسول فت (چه از لحاظ قیمت و چه سخت افزاری-خراب نشه یهو!- و بروز بودن) کدومه و قیمتش؟
کسی نبودسلام. من یک ارکید جاسپر 2009 با 2 تا دسته دارم .
به نظرتون من اینو بفروشم PS3 بخرم ؟؟؟ یا مثلا کی xbox سلیم کپی خور میشه ؟؟؟ تقریبا ؟ چون اگه کپی شه 100 تومن بزور جاسپر ورمیدارن الان 300 ورمیدارن ازم .... به نظرتون چیکار کنم ؟
ریجن پال هست . برای بازی هم من میتونم دانلود کنم . سرعت دانلودم 1 mb هست و اکانت فایلسرو دارم . PS3 میش بازی دانلود کرد ریخت رو هاردش ؟؟؟

منبع ؟؟
نمیتونن این کارو کنن . دانشگاها چیکار کنن ؟؟؟ کسی تخقیق علمی بخواد ؟؟ نمیتونن . . . بانک ها چیکار کنن ؟؟؟؟؟

~x(~x(
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من میخوام یه ایکس باکس بخرم اما مثل اینکه اینجا (شیراز ) ایکس باکس 360 اسلیم فقط هست و بقیه دست دوم
با توجه به اینکه قیمت اسلیم خیلی زیاده ترجیح دادم که هر جوریه ایکس باکس الیت بگیرم
آیا جز هارد و ظاهر فرقی هم با هم دارن؟
کینت به کدومشون میخوره؟
چرا اینقد اسلیم گرونه ؟
کسی جایی حالا یا تو شهر یا تو اینترنت فروش ایکس باکس با قیمت 400 تومن و کمتر سراغ نداره؟
در کل اسلیم بهتره یا الیت ؟ و چرا؟ قیمت ؟
با تشکر فراوان![]()