راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بالاخره بعد از 34 روز دربدری، رفتن تا دوبی قیمت گرفتن از هر چی مغازه و سایت و ... موفق شدم 360 بگیرم عجب چیزه آسیه عجب چیزه آسیه
الان فقط قسمت traning بازی graw1 رو رد کردم کلی اینجوری شدم :eek::eek::eek:
حالا میخوام اگه تمایل داشته باشین جریانهایی که تو خرید 360 برام پیش اومده رو بصورت یک کتاب چاپ کنم اگه موافقید نظرتونو بگید تا یه کمیک استریپ درست درمون ازش دربیارم
راستی امروز یه جایی رفتم که اگه هرکی با من میومد سکته رو زده بود توی یک انبار بزرگ پشت شهرداری از زمین تا سقف 360 چیده بود همونجا گفتم :ای خدا ولم کنید (آبادانی بخونید):p

خوب مباركت باشه، ايشالا كه چرخ درايوش هميشه برات بچرخه .
آقا يه سئوال: الا غير از next gen جاي ديگه اي هست كه بازي كپي بده؟ اين west game بازياش كپيه ؟

سلام يه چند وقتي بود اينجا نبودم مي خوام همين چندروزه x-360 بگيرم
زنگ زدم يگانه uc sumsung رو ميداد 590 تومن (نامرد) :eek:
حالا اگه ميشه راهنمايي كنيد از كجا بگيرم next gen يا شادي اگه ميشه راهنمايي كنيد آخه من تهران نيستم. (mer30)

حالا اگه ميشه راهنمايي كنيد از كجا بگيرم next gen يا شادي اگه ميشه راهنمايي كنيد آخه من تهران نيستم. (mer30)
nextgen اصلا کنسول نداره
اینا خوبن : مکس گیم ، پیکسل

آقا یه کاری میگم نرین امتحان کنید ها!!!
من خونه دوستم بودم 360 اش عمودی بود ، اون پایه ها (لاستیک های برجسته ) سمت چپ رو که واسه افقی گزاشتن کنسول هست رو فشار دادم "( می لوله! :biggrin1: )
دستگاه 3 چراغ داد!!:biggrin1:
ولی خدارو شکر سریع سیمها رو قطع کردیم درست شد!
اینکار رو یا برعکسشو هیچ وقت انجام ندید تا اونجایی که می دونم سه چراغ قرمز چیز خوبی نیست!!!:biggrin1:

حالا حتما باید UC باشه؟!
الان J گیر میاد 450تومن!;)

از دوستان کسی میدونه داخل چین از چه رجیونی استفاده میشه ؟

یحتمل J ASIA هست;)

ببخشید.یه سوال ابتدایی.
ایا با کابلی که تو مدل core هست میشه کیفیتی همانند کابلی که تو مدل primium هست در صورت اتصال به hdtv داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(کیفیت تصویر؟؟)

ببخشید.یه سوال ابتدایی.
ایا با کابلی که تو مدل core هست میشه کیفیتی همانند کابلی که تو مدل primium هست در صورت اتصال به hdtv داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(کیفیت تصویر؟؟)
تو core کابل خاصی نیست;):confused:

J /asia برق 220 ولت رو ساپورت میکنه و نیازی به آداپتور نداره
و همینطور خطرات 3 چراغ قرمز درش کمتره
به هر حال J/asia بهتر از J only for japan هست

ممنون نمیدونستم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or