دوستان من نمیدونم چجوری بگم ولی من همیشه PS باز بودم و الان هم 3 ساله PS3 دارم و تا حالا نزدیک به XBOX 360 هم نشدم ولی خب تا اواسط هفته اینده ین کنسول میرسه دستم و بنده هیچ اطلاعی از کارایی های این کنسول ندارم . خواهشا یه مرد ، یه اقا بیاد به من تمام زیر و بم و راهنمای استفاده از کنسول رو بگه و همچنین بگه که الان باید چه کرک و اپدیتی برای کنسول هک شده باشه تا بشه باهاشون بازی کپی بروز رو اجرا کرد و همپنین یه XBOX فالکون رو حداکثر تا چند ساعت میشه بازی کرد که سه چراغه نشه حالا اگه هم کی حوصله نکرد حداقل لینک یه سایت خوب فارسی رو بده که تمام این اطلاعات رو به من بده . ممنون ( کسی هم که بگه بهش اعتب*ر هم میدم )
من در مورد 360 slim هیچگونه اطلاعاتی ندارم اما درباره ی 360 های قدیمی میتونم یکم اطلاعات بدم:
با این دستگاه همونطور که همه میدونن میشه فیلم های دی وی دی پخش کرد,موزیک گوش داد بازی کرد!(آنلاین و سینگل) در شبکه لایو میتونید بسته های مکمل بازی هارو خریداری کنید,برای آواتار خود لباس تهیه کنید و...(در گل یه marketplace داره که میتونید خیلی چیزا ازش تهیه کنید.)
در مورد اجرای بازیهای ک÷ی هم که باید فریمور دستگاه یا به قول بعضی ها هک درایو LT+ که آخرین ورژنه LT باشه.الته الان مایکروسافت با آخرین آپدیتی که داده فریمور دستگاه به حالت اورجینال بر میگرده و بازی های کپی اجرا نمیشه,به همبن خاطر هیچکش آپ نمی کنه.
میشه گفت 360 هایی که مادربوردشون فالکونه برای قبل از سال 2009 هستند و خرید اینها ارزشی نداره و شاید چیزی در حدود 3 ساعت در روز بشه بازی کرد(ولی بازم در نهایت میسوزه!)
اما شنیدم که 360 های جدید یعنی SLIM اصلا چراغ قرمز نداره که بخواد روشن شه!
در مورد این هم تو سایت بگردین اطلاعات اولیه در مورد کپی خور شدن و از اینجا هست.
بعد از آپدیت آخری که اومد(2.0.12625.0 ) باید برای اجرای بازیهای Call Of Duty 6: Modern Warfare 2 و Call of Duty: Black Ops و Halo : Reach و Assassins Creed: Brotherhood و Fable III و Need For Speed Hot Pursuit نسخه پچ شده ی اونا رو تهیه کنید و حتما فریمورتون LT+ باشه.در غیر اینصورت دستگاه فریز میشه و با صفحه ی سیاه و اررور UNREADABLE مواجه میشه که باعث شناسایی و فلگ شدن دستگاهتون در محیط لایو و بن شدن شما در بن ویو میشه.
در ضمن برای انجام بازی های آنلاین باید آخرین ورژن فریمور رو دستگاهتون داشته باشه و دیسک بازیتون فول استیلث باشه که در بخش XBOX LIVE به طور کامل در موردش صحبت شده.