راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان اگر یکی بخواد xbox بگیره حتما باید مدل اسلیم بگیره ؟ یعنی اگر مدلای قدیمی مثل آرکید و الیت بگیریم نمیشه بازیهای جدید رو بازی کرد یا به کینکت وصل شد ؟

نه حتما نباید اسلیم بگیری ولی الان مدلای قدیمی اونم نوشون کمیاب و طبیعتا گرون شده. کینکت رو که هردوشون ساپورت می کنه. وبرای بازیای جدید هم مشکلی نیست با هردو میشه بازی کرد

دوستان من نمیدونم چجوری بگم ولی من همیشه PS باز بودم و الان هم 3 ساله PS3 دارم و تا حالا نزدیک به XBOX 360 هم نشدم ولی خب تا اواسط هفته اینده ین کنسول میرسه دستم و بنده هیچ اطلاعی از کارایی های این کنسول ندارم . خواهشا یه مرد ، یه اقا بیاد به من تمام زیر و بم و راهنمای استفاده از کنسول رو بگه و همچنین بگه که الان باید چه کرک و اپدیتی برای کنسول هک شده باشه تا بشه باهاشون بازی کپی بروز رو اجرا کرد و همپنین یه XBOX فالکون رو حداکثر تا چند ساعت میشه بازی کرد که سه چراغه نشه حالا اگه هم کی حوصله نکرد حداقل لینک یه سایت خوب فارسی رو بده که تمام این اطلاعات رو به من بده . ممنون ( کسی هم که بگه بهش اعتب*ر هم میدم ):x

دوستان من نمیدونم چجوری بگم ولی من همیشه PS باز بودم و الان هم 3 ساله PS3 دارم و تا حالا نزدیک به XBOX 360 هم نشدم ولی خب تا اواسط هفته اینده ین کنسول میرسه دستم و بنده هیچ اطلاعی از کارایی های این کنسول ندارم . خواهشا یه مرد ، یه اقا بیاد به من تمام زیر و بم و راهنمای استفاده از کنسول رو بگه و همچنین بگه که الان باید چه کرک و اپدیتی برای کنسول هک شده باشه تا بشه باهاشون بازی کپی بروز رو اجرا کرد و همپنین یه XBOX فالکون رو حداکثر تا چند ساعت میشه بازی کرد که سه چراغه نشه حالا اگه هم کی حوصله نکرد حداقل لینک یه سایت خوب فارسی رو بده که تمام این اطلاعات رو به من بده . ممنون ( کسی هم که بگه بهش اعتب*ر هم میدم ):x
من در مورد 360 slim هیچگونه اطلاعاتی ندارم اما درباره ی 360 های قدیمی میتونم یکم اطلاعات بدم:
با این دستگاه همونطور که همه میدونن میشه فیلم های دی وی دی پخش کرد,موزیک گوش داد بازی کرد!(آنلاین و سینگل) در شبکه لایو میتونید بسته های مکمل بازی هارو خریداری کنید,برای آواتار خود لباس تهیه کنید و...(در گل یه marketplace داره که میتونید خیلی چیزا ازش تهیه کنید.)
در مورد اجرای بازیهای ک÷ی هم که باید فریمور دستگاه یا به قول بعضی ها هک درایو LT+ که آخرین ورژنه LT باشه.الته الان مایکروسافت با آخرین آپدیتی که داده فریمور دستگاه به حالت اورجینال بر میگرده و بازی های کپی اجرا نمیشه,به همبن خاطر هیچکش آپ نمی کنه.
میشه گفت 360 هایی که مادربوردشون فالکونه برای قبل از سال 2009 هستند و خرید اینها ارزشی نداره و شاید چیزی در حدود 3 ساعت در روز بشه بازی کرد(ولی بازم در نهایت میسوزه!)
اما شنیدم که 360 های جدید یعنی SLIM اصلا چراغ قرمز نداره که بخواد روشن شه!
در مورد این هم تو سایت بگردین اطلاعات اولیه در مورد کپی خور شدن و از اینجا هست.
بعد از آپدیت آخری که اومد(2.0.12625.0 ) باید برای اجرای بازیهای Call Of Duty 6: Modern Warfare 2 و Call of Duty: Black Ops و Halo : Reach و Assassins Creed: Brotherhood و Fable III و Need For Speed Hot Pursuit نسخه پچ شده ی اونا رو تهیه کنید و حتما فریمورتون LT+ باشه.در غیر اینصورت دستگاه فریز میشه و با صفحه ی سیاه و اررور UNREADABLE مواجه میشه که باعث شناسایی و فلگ شدن دستگاهتون در محیط لایو و بن شدن شما در بن ویو میشه.
در ضمن برای انجام بازی های آنلاین باید آخرین ورژن فریمور رو دستگاهتون داشته باشه و دیسک بازیتون فول استیلث باشه که در بخش XBOX LIVE به طور کامل در موردش صحبت شده.

سلام
اینطور که معلومه قیمتا دیگه پایین نمیاد...0225 هم دارن جمع میکنن که هک شد همون 600-700 بفروشن
من فردا برم همین 0225 رو بگیرم؟%100 هک میشه؟

سلام دوستان
شخصی به من گفته 250 GB SLIM رو بهم 700 تومن میده و کپی خور هم هست . ایا به نظرتون خوبه و حرفش درسته ؟ چون من دیروز که چندجا رفتم میگفتن این 250 ها کپی خور نمیشند!!
در ضمن این پک جدید ها که هم کینکت توشه هم xbox میگن کپی خور نیست . جریان چیه ؟ خبری نیست که تو اینده نزدیک بشه ؟

**من این تاپیک رو تاحالا نخواندم و بار اول هست که میام پس ...**

آخرین ویرایش:
امروز یه 0225 گرفتم 375 تومن
همه مغازه هارو رفتم یا نداشتن یا 400 420 میگفتن...
اینطور که معلومه به هیچ عنوان قیمتا پایین نمیاد
یارو گفت این همه مدت جنسو پولمون تو انبار خوابیده به هیچ وجه کم نمیشه قیمتا
گفت خرید خودمون 160 تومنه ولی پولمون خیلی خوابیده قیمتا پایین نمیاد
این 0225 هم گویا دیگه اخرش رسیده.میگفتن همین 0225 رو تابستون زیر 550 نمیدیم

سلام این 0225که کپی خور نشده اگه بخریم باید فقط بازی های اریجینال توش بازی کنیم ؟بازیهای اریجینالش هست ؟

بله فقط باید اورجینال بازی کنی...بازیای اورجینالش هم تو بازار هست.البته بازیای معروف و پرطرفدار!

دوستان اخرین قیمت x360slim مدلی که کپی خور میشه چقدر هست؟
اسلیم کپیخور با درایو 9504 بالای 600 تومن
اسلیم با درایو 0225 (کپی خور نشده) یا فروش ندارن یا به قیمتی بین 350-380 میفروشن.
دوستان اسلیم وزنش چه قدره؟ به گرم؟
Xbox 360 اسلیم داراي ابعاد 270x 75 x 264 mm و وزني معادل 2.9 kg است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or