راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خب دوست عزیز ما از کجا از بازار فرانسه خبر داشته باشیم:d ولی اونچیزی که مسلم هست اینه که کلا هک کنسول و... در سایر نقاط جهان خلاف قانونه و با جریمه های نقدی سنگین باهاش برخورد می کنن.
HDMI نداره ولی جواب سوال من رو هم ندادین ها
فکر نکنم فرق چندانی با هم داشته باشن چون خودم دوتاشو هم یه مدتی امتحان کردم.

سلام دوستان

يه چند وقتيه به دليل عوض شدن محل كار به اجبار از خونه آواره شدم كارم به صورت اقماري در اومده يعني 2هفته كار يه هفته استراحت خلاصه دور از جونتون ماركو پولويي شدم واسه خودم.
از اونجايي كه گيم يه تيكه گنده از زندگيم بوده و هست و باز از اونجايي كه من از pc قدر قدرتم جدا شدم و هيچ لپ تاپي نمي تونه جاي pc تو گيم بگيره تصميم به خريد كنسول گرفتم حالا مشكل اينجاست كه محل استراحتم يه tv در حد دقيانوس داره كه اتاريم نمي شه روش باي كرد .
به نظر شما بزرگواران مي شه يه xbox و monitor با هم و تو يه كيف جا به جا كرد و هر دو هفته يك بار اينورو اون ور شد؟ اگه نه پيشنهاد شما چيه اين وسط؟
ببخشيد پست طولاني شد :x

سلام دوستان

يه چند وقتيه به دليل عوض شدن محل كار به اجبار از خونه آواره شدم كارم به صورت اقماري در اومده يعني 2هفته كار يه هفته استراحت خلاصه دور از جونتون ماركو پولويي شدم واسه خودم.
از اونجايي كه گيم يه تيكه گنده از زندگيم بوده و هست و باز از اونجايي كه من از pc قدر قدرتم جدا شدم و هيچ لپ تاپي نمي تونه جاي pc تو گيم بگيره تصميم به خريد كنسول گرفتم حالا مشكل اينجاست كه محل استراحتم يه tv در حد دقيانوس داره كه اتاريم نمي شه روش باي كرد .
به نظر شما بزرگواران مي شه يه xbox و monitor با هم و تو يه كيف جا به جا كرد و هر دو هفته يك بار اينورو اون ور شد؟ اگه نه پيشنهاد شما چيه اين وسط؟
ببخشيد پست طولاني شد :x

اگه عملت کم باشه:dفکرکنمpspارضات کنه! ولی اگه مثل ما عمل سنگینی همون کنسول رو بخر البته جا به جا کردنش مصیبته خصوصا ال سی دی که باید حتماتو جعبه خودش باشه تا آسیب نبینه ولی کلا کار نشدنی نیست.

آقا می شه یکی بگه این کنترلر با سیم ایکس باکس رو(با سیم نه وایرلس)از کجا می شه خرید.در ضمن حتما اورجینالش رو می خوام نه متفرقه.توپخونه همه متفرقه دارن.

من قصدم براي خريد xbox360 slim قطعي شده فقط چند سوال دارم اگه ميشه کمک کنيد
1.قراره يه xbox 360 slim 250 gig 2 controlers بيارن 450 تومن مي ارزه؟
2.از کجا بايد بفهمم 9504 دراورش !اون کسي که قراره بياره هر چي نگاه کرده رو دستگاه نديده ؟
3.اگه اسليم با درايور 9504 باشه ديگه هيچ مشکلي با کپي نداره؟
4. اگه ميشه در باره اينا يه تو ضيح مختصر بدين ممنون liteon 9504 , 0225 و Hitachi
اگه ميشه جواب کامل بدين مخصوصا سوال 2 منون

من قصدم براي خريد xbox360 slim قطعي شده فقط چند سوال دارم اگه ميشه کمک کنيد
1.قراره يه xbox 360 slim 250 gig 2 controlers بيارن 450 تومن مي ارزه؟
2.از کجا بايد بفهمم 9504 دراورش !اون کسي که قراره بياره هر چي نگاه کرده رو دستگاه نديده ؟
3.اگه اسليم با درايور 9504 باشه ديگه هيچ مشکلي با کپي نداره؟
4. اگه ميشه در باره اينا يه تو ضيح مختصر بدين ممنون liteon 9504 , 0225 و Hitachi
اگه ميشه جواب کامل بدين مخصوصا سوال 2 منون

قیمت مناسبه.
برای تشخیص درایو چند راه وجود داره!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32427

اگه باشه که بعید میدونم خیر!

سلام دوستان من میخوام یه x360 slim بخرم فروشنده یکی از دوستامه اکبند میگه 300 تومن ؟ به نظرتون قیمتش مناسبه ؟ اصلا به ریسکش می ارزه ؟ درایوشم 0225 ......... یه سوال دیگم اینکه ایا این نوع slim ها با درایو 0225 100% کپی خور میشن یا نه ؟ مشخص شده چه تاریخی درایوشون حک میشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان من میخوام یه xbox360 اسلیم بخرم در حال حاضر کدوم درایو ها کپی خور شدن ؟

از کجا میشه فهمید درایو کنسول چه شماره ای ؟ ایا روی کارتن کنسول زده؟

قیمت ها چه حدودی هستن ؟ فقط اسلیم

سلام دوستان من میخوام یه xbox360 اسلیم بخرم در حال حاضر کدوم درایو ها کپی خور شدن ؟

از کجا میشه فهمید درایو کنسول چه شماره ای ؟ ایا روی کارتن کنسول زده؟

قیمت ها چه حدودی هستن ؟ فقط اسلیم

فقط درایو 9504 کپی خور هست دیروز قیمت کردم توپخونه 640تا 670 تومان
درایو رو نزده باید از روشهایی که دوستان توضیح دادن بفهمی
Code:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32427
البته من خودم 2 عدد اسلیم 4 گیگ 0225 از میثم خریدم حدود 20روز پیش 305 تومان و منتظرم تا کپی خور شه. به نظر من یکی از بهترین گزینه های خرید میتونه فروشگاه حقیقت باشه
Code:
http://xboxworld.ir/showthread.php?t=215

دوستان من برام یه سوالی پیش اومده ،
الان اگر یکی بخواد xbox بگیره حتما باید مدل اسلیم بگیره ؟ یعنی اگر مدلای قدیمی مثل آرکید و الیت بگیریم نمیشه بازیهای جدید رو بازی کرد یا به کینکت وصل شد ؟

اگه عملت کم باشه:dفکرکنمpspارضات کنه! ولی اگه مثل ما عمل سنگینی همون کنسول رو بخر البته جا به جا کردنش مصیبته خصوصا ال سی دی که باید حتماتو جعبه خودش باشه تا آسیب نبینه ولی کلا کار نشدنی نیست.
عمل كه سنگين رفيق ;) فكر كنم بايد با همون tv 21 inch بسازم مرسي از راهنماييت
محل سكونتتو عشقه!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or