راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

هارد اورجینال به مراتب قیمتش گرون تره و یه نوار استیل هم دور هارد داره که نمونه های غیر اورجینال اونو ندارن.
من خودم هارد اورجینال20 گیگ رو گرفتم50 تومن.البته آکبند و دو یا سه سال پیش.
اگه می خوای هارد اورجینال بگیری بهتره از جای مطمئن خرید کنی.

بعد دوست عزیز چه فوایدی نسبت به هاردهای متفرقه داره !؟!؟
اصلا به نظر شما ارزش خرید داره ؟
در آخرم اگه لطف کنی و ظرفیت های موجود + قیمتشون رو بهم بگی ممنون میشم.

بعد دوست عزیز چه فوایدی نسبت به هاردهای متفرقه داره !؟!؟
اصلا به نظر شما ارزش خرید داره ؟
در آخرم اگه لطف کنی و ظرفیت های موجود + قیمتشون رو بهم بگی ممنون میشم.

مهمترین فایدش خب کیفیت بهترش هست .واینکه خیالت راحته که جنس اورجینال خراب بشو نیست و امکان سوختنش و .. خیلی کمه به طوری که من اصلا نشنیدم.اما این هارد های کره ای هم که تو بازار هستن بد نیستن از اونا هم بگیری بد نیست.
چونکه هارد اورجینال رو یکم باید بگردی تا پیدا کنی و قیمت دقیق و مشخصی هم نداره نمی تونم لیست قیمت بدم. به نظرم اگه هارد کره ای هم بگیری بد نیست من خودم دیگه درایوم مرخص داشت میشد که مجبور شدم هارد 20 گیگ رو بخرم 50 تومن وگرنه خودم هم هارد متفرقه می خریدم. در کل زیاد فرق ندارن.فقط مواظب باش که ازین هارد های لپ تاپ که تبدیل شده به هارد360 هستن بهت نندازن.;)

سلام من دو تا سوال داشتم"
1-اگه بحث کپی خور شدنو کلا بی خیال بشیم، الایت بهتره یا اسلیم؟ (اگه جفتشون موجود باشه) منظورم مقایسه سخت افزاری و دوام آوردن و... هست.

2- اسلیم باندل کینکت ها همشون درایوشون 0225 هستش؟ یکی از آشناهامون تا 2-3 هفته دیگه از انگلیس داره میاد، میخواستم بگم برام بیاره، ولی میترسم درایوش هیتاچی باشه....
ممنون

سلام من دو تا سوال داشتم"
1-اگه بحث کپی خور شدنو کلا بی خیال بشیم، الایت بهتره یا اسلیم؟ (اگه جفتشون موجود باشه) منظورم مقایسه سخت افزاری و دوام آوردن و... هست.

2- اسلیم باندل کینکت ها همشون درایوشون 0225 هستش؟ یکی از آشناهامون تا 2-3 هفته دیگه از انگلیس داره میاد، میخواستم بگم برام بیاره، ولی میترسم درایوش هیتاچی باشه....
ممنون

1-معلوم كه اسليم بهخاطر گرما و سايزكمتر و خوشگلتر !! سخت افزاري جفتش يكيه

٢- باندل ها همه هيتاچي ٠٥٠٠ هست درايوش !!

Sent from my iPod touch using Tapatalk ^^

مهمترین فایدش خب کیفیت بهترش هست .واینکه خیالت راحته که جنس اورجینال خراب بشو نیست و امکان سوختنش و .. خیلی کمه به طوری که من اصلا نشنیدم.اما این هارد های کره ای هم که تو بازار هستن بد نیستن از اونا هم بگیری بد نیست.
چونکه هارد اورجینال رو یکم باید بگردی تا پیدا کنی و قیمت دقیق و مشخصی هم نداره نمی تونم لیست قیمت بدم. به نظرم اگه هارد کره ای هم بگیری بد نیست من خودم دیگه درایوم مرخص داشت میشد که مجبور شدم هارد 20 گیگ رو بخرم 50 تومن وگرنه خودم هم هارد متفرقه می خریدم. در کل زیاد فرق ندارن.فقط مواظب باش که ازین هارد های لپ تاپ که تبدیل شده به هارد360 هستن بهت نندازن.;)

یعنی هاردهای تبدیل شده لپ تاپ انقدر شبیه هارد ایکس باکس هستند که بشه به کسی انداخت ؟ :d

میشه چندتا عکس از هارد اصل ایکس باکس و نمونه کره ای بدید. ممنون.

1-معلوم كه اسليم بهخاطر گرما و سايزكمتر و خوشگلتر !! سخت افزاري جفتش يكيه

٢- باندل ها همه هيتاچي ٠٥٠٠ هست درايوش !!

Sent from my iPod touch using Tapatalk ^^

باندل های میثم صیام همشون 0225 هستن
اصلا مثه من جدا جدا بخر اسلیم جدا کینکت جدا

یه سوالی. اینی که تو سایت آمازون گذاشته، تاریخ ریلیزش رو زده ماه جون 2010. یعنی ماه 6 ام 2010. یعنی قبل از ماه هفتم. به نظرتون اگه اینو بخرم، میتونم مطمئن شم که درایوش 9504 هست؟

http://www.amazon.com/Xbox-360-250G..._1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1305652244&sr=1-1

Release Date: June 15, 2010

آقا تو فرانسه 0225 به نظرتون خوب گیر میاد ؟:) اگه نه چرا گیر نمیاد ؟:-/
بضیا میگن خارجی ها مثه ایرانی ها انبار نمیکنند ،ممکنه ۰۴۰۱ باشه اونجا ؟ مگه اونا خودشون حک کرده نمیخرند؟
ممنون
اقا خیلی سریع احتیاج دارم به جواب

آخرین ویرایش:
یه سوالی. اینی که تو سایت آمازون گذاشته، تاریخ ریلیزش رو زده ماه جون 2010. یعنی ماه 6 ام 2010. یعنی قبل از ماه هفتم. به نظرتون اگه اینو بخرم، میتونم مطمئن شم که درایوش 9504 هست؟

http://www.amazon.com/Xbox-360-250G..._1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1305652244&sr=1-1

Release Date: June 15, 2010

این فکر کنم منظورش تاریخ عرضه خود دستگاه اسلیم رو گفته (کلی) شما از میثم صیام بگیر خیالت هم راحت باشه خودم یه باندل کینکت 4 گیگشو گرفتم با درایو 0225 .

دوستان به نظرتون اگر با کابل Component وردارم X360 رو به TV وصل کنم بهتره کیفیت یا با کابل(همینی که PC باهاش وصل میشه به مانیتور) مخصوص X360 به مانیتور؟؟؟

دوستان به نظرتون اگر با کابل Component وردارم X360 رو به TV وصل کنم بهتره کیفیت یا با کابل(همینی که PC باهاش وصل میشه به مانیتور) مخصوص X360 به مانیتور؟؟؟

به نظر من که اگه TV پورت HDMI داره حتما با HDMI وصل کن چونکه کیفیت تصویر به طرز وحشتناکی نسبت به کامپوننت بالاتر میره;)

آقا تو فرانسه 0225 به نظرتون خوب گیر میاد ؟:) اگه نه چرا گیر نمیاد ؟:-/
بضیا میگن خارجی ها مثه ایرانی ها انبار نمیکنند ،ممکنه ۰۴۰۱ باشه اونجا ؟ مگه اونا خودشون حک کرده نمیخرند؟
ممنون
اقا خیلی سریع احتیاج دارم به جواب
با تشکر از جواباتون :d/:)

این فکر کنم منظورش تاریخ عرضه خود دستگاه اسلیم رو گفته (کلی) شما از میثم صیام بگیر خیالت هم راحت باشه خودم یه باندل کینکت 4 گیگشو گرفتم با درایو 0225 .

من اگه میخواستم از میثم بگیرم که دیگه این همه سوال نمیکردم. قیمتا بی انصافی گرونه. یعنی آخر نامردیه.
در ضمن اینکه میگین تاریخ معرفی باشه احتمالا، یعنی اول اسلیم 250 گیگ معرفی شده، بعد اسلیم 4 گیگ؟ چون تاریخ ریلیز رو واسه اسلیم 4گیگ زده ماه نوامبر 2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or