راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
چند روزه دیگه قراره بیام تهرون 360بخرم.:love:
می خواه ONLY FOR JAPAN بگیرم (البته اگر جایی UC مناسب داره یا دوستان J های دیگری را
پیشنهاذ می کنند من حرفی ندارم.)
دوستانی عزیزی که تهرون هستند لطفا کمک کنند:confused:
من بهتره از کدوم فروشگاه بگیرم که هم با قیمت و جنس خوبی 360 می فروشه هم قابل اطمینانه.:( :confused:

از پیکسل بگیر من خودم همیشه اونجا میرم چند تا از دوستام هم از اونجا دستگاه گرفتن خیلی راضین.

من هم یک سوال داشتم من تو بازی نینجا گایدن اونجایی که سه تا لوح سنگی باید پیدا کنی من دو تاش رو یکی رو پشت میله ها ویکی دیگش رو تو موزه پیدا کردم سومیش رو نمیدونم کجاست درضمن سه تا دیوار شکسته هست که داخلشون هم میدرخشه اونها هم باز نشده یدونه قبر هم هست که اونم باز نشده و یه در بزرگ تو میدون هست اونم باز نمیشه یه در هم تو راه اهن هست اونم باز نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم من تا به حال تو هیچ بازی گیر نکردم بجز این یکی

آقا یکی بگه منظور از فن که میگن اضافه بذاری همون اینتر کولرهای گنده است ؟؟
منظورت از اینتر کولرهای گنده چی؟؟؟
منظور از فن اضافی همون 2 فنه و 3 فن بودن هست که با نام اینتر کولر for xbox360 تو بازار
میتونی پيدا کنی.....گنده هم نيست
من هم یک سوال داشتم من تو بازی نینجا گایدن اونجایی که سه تا لوح سنگی باید پیدا کنی من دو تاش رو یکی رو پشت میله ها ویکی دیگش رو تو موزه پیدا کردم سومیش رو نمیدونم کجاست درضمن سه تا دیوار شکسته هست که داخلشون هم میدرخشه اونها هم باز نشده یدونه قبر هم هست که اونم باز نشده و یه در بزرگ تو میدون هست اونم باز نمیشه یه در هم تو راه اهن هست اونم باز نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم من تا به حال تو هیچ بازی گیر نکردم بجز این یکی
آقا شما چرا هی پست میزنی همجا؟ نظم تاپيک رو ريختی بهما...:mad:

دوستان سلام :love: :love:
من یه مشکلی داشتم الیته میدونم که این مشکلم هیچ ریطی به موضوع تاپیک نداره اما تاپیک مناسبی واسه طرح مشکلم پیدا نکردم :-"
لطفا اونایی که FIFA 07 رو تو X360 بازی کردن جواب منو بدن ;)
دوستان من اول که وارد بازی میشم میخواد PROFILE بسازه و یه فایل سیو کنه اما وقتی میزنم که این کارو بکنه میگه : فضای خالی درون هارد شما وجود نداره :eek: :eek: درحالی که من تا به حال تقریبا هیچی رو هاردم سیو نکردم و 12GB فیریه
کنسولمم NTSC/ J هستش.
حالا به نظر شما مشکل از کجاست چون هاردو قشنگ میشناسه .
حتی من چک پوینت های GEARS of WAR رو هم رو هارد سیو کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدین ;)

کسی جواب نمیده ؟؟ هیچ کدومتون همچین مشکلی نداشتین :-" :-"

من هم یک سوال داشتم من تو بازی نینجا گایدن اونجایی که سه تا لوح سنگی باید پیدا کنی من دو تاش رو یکی رو پشت میله ها ویکی دیگش رو تو موزه پیدا کردم سومیش رو نمیدونم کجاست درضمن سه تا دیوار شکسته هست که داخلشون هم میدرخشه اونها هم باز نشده یدونه قبر هم هست که اونم باز نشده و یه در بزرگ تو میدون هست اونم باز نمیشه یه در هم تو راه اهن هست اونم باز نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم من تا به حال تو هیچ بازی گیر نکردم بجز این یکی من از تمامی دوستان و مدیران معذرت میخوام میدونم که اینجا بحث این حرف نیست ولی مجبورم چون دوستان زیادی به این تایپک سر میزنن واسه همون من این رو ناینجا مطرح کردم باز هم از همه مدیران واز دوستان معذرت میخوام اگه کسی میدونه کمکم کنه ممنون میشم

سلام
من چند تا سوال داشتم
اول اینکه من یه سیستم رو چند وقت پیش 700000 تومن خریدم
الان اگه بخوام بفروشمش کمه کم باید 100000 ضرر کنم برای اینکه بتونم ایکس باکس بخرم
به نظر شما ایا ایکس باکس ارزش اینو داره که من بیام این قدر ضرر بدم
راستی الن چه بازی هایی برای پی اس 3 اومده
و اگر که این دستگاه کپی خور بشه یعنی قیمت بازی هاش چقدر میشه و ایا اینکه ارزش داره پولمو برای پی اس 3 جمع کنم ؟
خواهشا یکی جواب مارو کامل بده
راستی مشخصات سیستم این هست :
cpu :amd 3000
mother board: k8nf-9 (gigabyte )
graphic card : xfx 7300

ببینم شما به جز فن بوی های ps که به علت پول زیادی رفتن 360 خریدن حتی یک نفر هم می تونی پیدا کنی و پستشو اینجا برای من بزاری که نوشته باشه از 360ش ناراضیه؟
تنها بحثی که از نارضایتی می شه بحث داغ شدن هست که اونم به خاطر جنبه اطلاع رسانی و بیان ایراداتش برای دیگران هست نه اینکه چون من کنسولم داغ می کنه پس چیز بیخودیه!
در مورد مدل بازی هم اگه بخوای بگی 360 نا مناسبه انوقت باید گفت ps3 تعطیله در حال حاضر!
مایکروسافت باید به هوادارانی مثل شما افتخار کنه
یه کارت هواداری هم بده روش زده باشه 360
دوست من گذشت زمان معلوم میکنه 360 برتره یا سونی 3
من خودم در اینده 360 میگیرم فقط به خاطر ارزون بودن بازیش
و الا اینکه کدوم بهتره اینده همه چیز روشن میشه
زیادی عجله نکن
داستان 360 پیش سونی3 مثل حکایت دو تیم منچستر یونایتد و چلسی هست
اگه چلسی یه 2 یا 3 سالی هم قهرمان بشه به گرد منچستر نمیرسه با اون افتخاراتش
همون جوری که الان نمیرسه
ولی در حال حاضر 360 بهتره اونم به خاطر ارزون بودن بازیش همین

من هم یک سوال داشتم من تو بازی نینجا گایدن اونجایی که سه تا لوح سنگی باید پیدا کنی من دو تاش رو یکی رو پشت میله ها ویکی دیگش رو تو موزه پیدا کردم سومیش رو نمیدونم کجاست درضمن سه تا دیوار شکسته هست که داخلشون هم میدرخشه اونها هم باز نشده یدونه قبر هم هست که اونم باز نشده و یه در بزرگ تو میدون هست اونم باز نمیشه یه در هم تو راه اهن هست اونم باز نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم من تا به حال تو هیچ بازی گیر نکردم بجز این یکی من از تمامی دوستان و مدیران معذرت میخوام میدونم که اینجا بحث این حرف نیست ولی مجبورم چون دوستان زیادی به این تایپک سر میزنن واسه همون من این رو ناینجا مطرح کردم باز هم از همه مدیران واز دوستان معذرت میخوام اگه کسی میدونه کمکم کنه ممنون میشم

دوست عزیز شما تو هر تاپیکی که دستت رسیده اینو گفتی تازه یه تاپیک جداگانه هم ایجاد کردی پس دیگه مشکلی نداری میتونی داستان رو تو تاپیکی که درست کردی دنبال کنی پس لطف کن تمام تاپیکهارو بهم نریز;)

کسی جواب نمیده ؟؟ هیچ کدومتون همچین مشکلی نداشتین :-" :-"
اين مشكل رو من هم داشتم وربطي به هاردنداره.همونجا كه ميگه هارد رو انتخاب كن چند بار پشت سرهم هارد رو انتخاب كن بعد چند بار ميشناستش.اگه تونستي هاردت رو باز كن و دوباره ببند من اينكار رو كردم بعد يه مدتي درست شد:confused:

همون جوری که الان نمیرسه

خیلی مثال بی ربطی بود!!
خب این وسط منچستر خیلی افتخار داره(ps) چه ربطی به الان داره که چلسی(360) داره افتخار کسب میکنه;)
اگه این طوریه شما ها هم هیچ وقت به افتخارهای لیورپول نمیرسین:)

سلام
من چند تا سوال داشتم
اول اینکه من یه سیستم رو چند وقت پیش 700000 تومن خریدم
الان اگه بخوام بفروشمش کمه کم باید 100000 ضرر کنم برای اینکه بتونم ایکس باکس بخرم
به نظر شما ایا ایکس باکس ارزش اینو داره که من بیام این قدر ضرر بدم
راستی الن چه بازی هایی برای پی اس 3 اومده
و اگر که این دستگاه کپی خور بشه یعنی قیمت بازی هاش چقدر میشه و ایا اینکه ارزش داره پولمو برای پی اس 3 جمع کنم ؟
خواهشا یکی جواب مارو کامل بده
راستی مشخصات سیستم این هست :
cpu :amd 3000
mother board: k8nf-9 (gigabyte )
graphic card : xfx 7300

یعنی دیگه computer نداشته باشی؟;)
اصلا ارزشش رو نداره!!

خیلی مثال بی ربطی بود!!
خب این وسط منچستر خیلی افتخار داره(ps) چه ربطی به الان داره که چلسی(360) داره افتخار کسب میکنه;)
اگه این طوریه شما ها هم هیچ وقت به افتخارهای لیورپول نمیرسین:)

امین جون بد جوری رفتی تو کف NINTENDO (لیورپول):biggrin1:
در ضمن ربطی به این چیزا نداره کسی که گیمر باشه و پولشو داشته باشه هر سه تا کنسول رو میخره ولی کسی که پولشو نداره نباید از روی تعصب تصمیم بگیره

مایکروسافت باید به هوادارانی مثل شما افتخار کنه
یه کارت هواداری هم بده روش زده باشه 360
دوست من گذشت زمان معلوم میکنه 360 برتره یا سونی 3
من خودم در اینده 360 میگیرم فقط به خاطر ارزون بودن بازیش
و الا اینکه کدوم بهتره اینده همه چیز روشن میشه
زیادی عجله نکن
همون جوری که الان نمیرسه
شما اگه می خوای بری ps3 بخری خوب برو بخر و کسی جلوتو نگرفته ولی دلیل نمی شه بیای اینجا از خودت الکی حرف در بیاری!
من کی اصلا حرف از ps زدم که شما اومدی می گی ps3 بهتره یا بدتره؟ من اصلا مقایسه ای کردم؟ اصلا یک کلمه در مورد اینکه 360 از ps3 بهتره زدم؟
شما اومدی می گی که 360 دارا از کنسلوشون ناراضین من گفتم کاملا غلطه و هنوز هم می گم لطفا اون پست هایی که نوشته شده ما از کنسولمون ناراضی هستیم رو بزار. (نری یه پست برای من نقله قول کنی در میان این همه کاربر که 360 دارن!)
در مورد مدل بازی هم اگه دقت کنی نوشتم در حال حاضر نه کلی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or