راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز حرفهای شما را من تکذیب نمی کنم ولی به نظر من در حال حاضر ps3 به درد کسی میخوره که 360 داشته باشه تا بازی های مشترک را درون 360 وبازی های انحصاری را درون ps3 بره البته من اینجور فکر میکنم ودلیل نداره همه همین کار را بکنند

خب اینکه کپی خور نشده که اشکال خیلی بزرگیه فک کنم کپی خر شه بازم بازی هاش چند برابر گرون تر باشن مثلا 20T رو که دیگه هستن این بلوری باید خیلی گرون باشه تازه زمان دان کردن بازی هاش هم خیلی بیشتره :biggrin1:

عزیز دقت کن داری محصول چه شرکتی رو داری میخری... مایکروسافت!!!
من که اصلا یادم نمیاد مایکروسافت یه محصولی داده باشه بیرون و اون محصول درست کار کنه در هر صورت یه اشکالی داره فرقی هم نمیکنه نرم افزار سخت افزار هرچی حالا تازه این 360 که نسبت به بعضی از محصولاتش خوبه!!

آی گل گفتی باید این پست رو طلا بگیرن البته از لیست نرم افزارهاش ISA رو باید فاکتور گرفت حرف نداره

. اول اینکه به نظر من PS3 داره یواش یواش گوی سبقت رو از Xbox360 میگیره خصوصا اینکه
اگه بازیهای جدیدش تا تابستون یا پاییز برسه و این از شواهد موجود کاملا مشهوده
برتری سونی توی هارد و بل ری کاملا مشهوده و HDMI در حالی که 360 در این زمینه
کاملا عقب مونده و اینکه فروش بلوری از اچ دی دی وی دی خیلی بیشتر بوده
کجا شنیدی فروش بلو ری بیشتره ! بعدشم این بلو ری در حال حاضر فقط تبلیغه چون بزرگترین بازی نسل روی DVD9 جا شده دلیل این مدعا هم اینه که بازیهای مشترک این دو کنسول با توجه به اینکه سونی از بلو ری استفاده کرده از نظر تکنیکی به نفع 360 بوده

الان اکثر دوستان 360 توی این فرم یه جورایی از 360 خودشون ناراضی هستند
از داغ کردن گرفته تا مدل بازی و غیره
مثلا این چه معنی داره که بازی فوتبال بیاد اونم فقط برای ورژن پال
در حالی که همه میگن ورژن یو سی خوبه
خلاصه دردسر 360 تازه بعد از گرفتن اونه در حالی که این خبرا اصلا توی سونی مطرح نمیشه
بعد از خوندن نزدیک 450 صفحه هنوز کسی کامل متوجه نشده که بابا ورژن جی یا یو سی خوبه ؟ و این شده یه کاسبی داغ برا فروشنده از .......... بی خبر
در مورد داغ کردن خود منم واقعا متاسفم که این کنسول با این همه مزایا این ایراد رو داره و حق با شماست
ولی در مورد پال و یوسی اشکال از ماهاست اینکه یک بازی فقط توی یک منطقه خاص توزیع بشه به شرکت توزیع کننده مربوطه و ربطی خوب یا بد بودن دیجن کنسول نداره
ماها باید یا خودمون رو با کپی رایت وفق بدیم یا اینکه هممون از یه ریجن خاص استفاده کنیم و به فروشنده ها هم اجازه ندیم که هرچی خاستن بفروشن
خوب یا بد کنسول هم که از لحاظ سخت افزاری همشون یکی و تحت یک لیسانس تولید میشن ما توی ایران باید به 2 نکته توجه کنیم سیستم برق و وفور بازی (تصمیم با خودمونه) ولی چه بهتر بود اگه همه یکسان بود.

سلام
به نظر شما میرزه من 50000 تومن بهدم به جای جی یوسی بگیرم ؟
یا اصلا نمیرزه و اختلاف زادی در زمینه ی بازی های ارزه شده برای انها در ایران نیست ؟

دوستان سلام
من یه چند تا موضوع رو بگم هر کی نظری داشت بگ
شاید من اشتباه میکنم اما خواهشن تعصبی جواب ندین
1. اول اینکه به نظر من PS3 داره یواش یواش گوی سبقت رو از Xbox360 میگیره خصوصا اینکه
کاملا عقب مونده و اینکه فروش بلوری از اچ دی دی وی دی خیلی بیشتر بوده و این هم یه موضوع
و 360 فکری به حال این موضوع نکنه حسابی عقب میفته مگر اینکه با این مدل جدیدش که البته میگن شاید شایعه باشه به نام باد صبا شاید بتونه یه جورایی فعلا با سونی
رقابت کنه اونم برای مدت کوتاهی
خلاصه دردسر 360 تازه بعد از گرفتن اونه در حالی که این خبرا اصلا توی سونی مطرح نمیشه
بعد از خوندن نزدیک 450 صفحه هنوز کسی کامل متوجه نشده که بابا ورژن جی یا یو سی خوبه ؟ و این شده یه کاسبی داغ برا فروشنده از .......... بی خبر
من خودم تمایل شدید دارم 360 بگیرم اما هر چی فرم جلو تر میره
یه جورایی به طرف سونی دارم کشیده میشم
دوستان 360 یه نظری در مورد این مطالب من بگن
2. بعدش اینکه مزیت های PS3 از 360 بیشتره این رو قبول کنیم همگی
یکیش اینه که دسته بدون سیمش باتری نمیخوره
و دستگاه مثل 360 به فن و امثال اینا برای داغ نکردن نیاز نداره چون داغ نمیکنه
و اینکه دردسر درایو و اینکه چه ورژنی باشه رو نداره
و اینکه برخلاف هارد 360 که بی مصرفه طبق گفته همه دوستان
روی هارد سونی میشه بازی ریخت و اجرا کرد
و فقط یه عیب داره و اون اینکه قیمت بازیهاش بالاست و فعلا کپی خور نشده
اما به زودی میشه
من با توجه به مطالب این سایت و اطلاعاتی که از دوستانم گرفتم این مطالب رو گفتم و
هدفم اینه که بیشتر اگاه بشم در مورد مزایا و معایب کنسول انتخابی خودم در اینده
مرسی از همه دوستان
1-در مورد برتري ps3 يا 360 من چند بار خواستم اين موضوع رو بگم ولي چون طولاني بود و بعدش دردسر جواب دادن داشت اينكار رو نكردم اونهم اينكه در مورد اين كنسولها بحث معماري وساختار اونقدر پيچيده است كه نميشه به اين سادگي ها مثل تكيه كردن به 2-3تا عدد مربوط به cpuوgpu غيره در مورد برتري هر كدم نظر داد.
من بخش اول طرز فكر شما رو ميپسندم كه برنده شدن هر كنسول رو منوط به گذشت زمان كرديد اما همونطور كه گفتم تحليل ابعاد فني قضيه تقريبا غير ممكنه.
2- اين موضوع رو هم خوبه اشاره كنم. من يه 360 دارم كه كاملا ازش راضيم ولي چون تو فروم بچه ها از مشكلاتشون صحبت ميكنن هر كي مياد اينجا فكر ميكنه اين دستگاه پر ايراده اما اين رو با خيال راحت بهتون ميگم كه 360 هايي كه نسبتا جديدا(اواخر 2006) هيچ مشكلي ندارن در مورد اون دو مسئله كه شما اشاره كرديد هم بگم كه ديگه مشكل حرارتي وجود نداره نه اينكه كنسول گرم نشه ولي براحتي ميتونيد باهاش بازي كنيد و بعد از يكي دو روز كاملا خيالتون راحت ميشه.
3-در مرد ريجن هم متاسفانه ايراد از ماست هر كي يه ريجني داره و ميخواد بزور بگه كه من بهترين انتخاب رو داشتم در حاليكه فرق بين اينها تقريبا ناچيزه حتي همون پال هم ديگه بازياش داره زياد ميشه به هر حال برتري اصلا محسوسي به هم ندارن حداكثر اينكه asia كابل كامپوننتش استانداره ماست و يه تبديل برق هم داره ولي در كل فرقي ندارن.
4- اگه با متن بالا موافق باشي پس حتما ميپذيري اين چيزا كه گفتي يا ايراد نيست يا بي اهميته مثلا تمام درد سرهاي درايو و..... هم به اين علت تو ps3 نيست چون كه هنوز كپي خور نشده

1- ببخشيد اين رو ميگم ولي روي برد پيش بيني خيلي چيزا ميشه ولي در عمل چون بهشون نياز نيست مونتاژ نميشه. در مورد اون سينك هم با توجه به اينكه يه سنك ساده هم تبادل حرارتي رو خيلي تغيير ميده بايد بگم اگر اون قطعه واقعا به سينك نياز داشت و سينكش تعبيه نشده بود بعد از حداكثر 10 دقيقه قطعه ميسوخت.بعدشم يه سينك قيمتي نداره كه تو فرايند ساخت ازش چشم پوشي كنن چون خيلي مهمه.
2- دلم نميخواست اين بحث رو بكنم ولي بهرحال اگه asia بگيريد يه ترانس استاندارده مايكروسافت رو داره وهيچ دردسري نداره من خودمكنسولم اين ريجن رو داره و تا حالا هيچ مشكلي باهاش نداشتم

دوستان سلام :love: :love:
من یه مشکلی داشتم الیته میدونم که این مشکلم هیچ ریطی به موضوع تاپیک نداره اما تاپیک مناسبی واسه طرح مشکلم پیدا نکردم :-"
لطفا اونایی که FIFA 07 رو تو X360 بازی کردن جواب منو بدن ;)
دوستان من اول که وارد بازی میشم میخواد PROFILE بسازه و یه فایل سیو کنه اما وقتی میزنم که این کارو بکنه میگه : فضای خالی درون هارد شما وجود نداره :eek: :eek: درحالی که من تا به حال تقریبا هیچی رو هاردم سیو نکردم و 12GB فیریه
کنسولمم NTSC/ J هستش.
حالا به نظر شما مشکل از کجاست چون هاردو قشنگ میشناسه .
حتی من چک پوینت های GEARS of WAR رو هم رو هارد سیو کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدین ;)

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من یه چند تا موضوع رو بگم هر کی نظری داشت بگ
شاید من اشتباه میکنم اما خواهشن تعصبی جواب ندین
1. اول اینکه به نظر من PS3 داره یواش یواش گوی سبقت رو از Xbox360 میگیره خصوصا اینکه
کاملا عقب مونده و اینکه فروش بلوری از اچ دی دی وی دی خیلی بیشتر بوده و این هم یه موضوع
و 360 فکری به حال این موضوع نکنه حسابی عقب میفته مگر اینکه با این مدل جدیدش که البته میگن شاید شایعه باشه به نام باد صبا شاید بتونه یه جورایی فعلا با سونی
رقابت کنه اونم برای مدت کوتاهی
من خودم تمایل شدید دارم 360 بگیرم اما هر چی فرم جلو تر میره
یه جورایی به طرف سونی دارم کشیده میشم
دوستان 360 یه نظری در مورد این مطالب من بگن
2. بعدش اینکه مزیت های PS3 از 360 بیشتره این رو قبول کنیم همگی
یکیش اینه که دسته بدون سیمش باتری نمیخوره
و دستگاه مثل 360 به فن و امثال اینا برای داغ نکردن نیاز نداره چون داغ نمیکنه
و اینکه دردسر درایو و اینکه چه ورژنی باشه رو نداره
و اینکه برخلاف هارد 360 که بی مصرفه طبق گفته همه دوستان
روی هارد سونی میشه بازی ریخت و اجرا کرد
و فقط یه عیب داره و اون اینکه قیمت بازیهاش بالاست و فعلا کپی خور نشده
اما به زودی میشه
من با توجه به مطالب این سایت و اطلاعاتی که از دوستانم گرفتم این مطالب رو گفتم و
هدفم اینه که بیشتر اگاه بشم در مورد مزایا و معایب کنسول انتخابی خودم در اینده
مرسی از همه دوستان

وقتی کسی بعد 450 صفحه خوندن هیچی حالیش نشه و نتونه تصمیم بگیره باید بی خیال همه کنسول ها بشه .بابا بسه انقد می پرسید 360 بهتره یا ps3 چقد باید جواب بشنوی تا حالی بشی با هر کنسولی که راحتی(خوشت میاد ) بگیرش .واقعا خسته شدم از بس این بحث های مزخرفو خوندم (اینم شد بحث علم بهتر است یا ثروت):cheesygri .
360 کنسولیه که یک سالو نیمه که وارد بازار ایران شده خیلی ها خریدن و تمام معایب و مزایاش مشخص شده . کپی خور شده و بازیهاش روی دی وی دی 9 به قیمت 6000 (مفت)عرضه میشهnextgen.کیفیت بازی ها فوقلعادست .مشکل حرارت هم با 25000 تا 3000 هزار تومن حل میشه .اممممما

ps3 تازه متولد شده وهنوز مشخص نیست که بعد 3 و4 ماه به چه مرضی مبتلا بشه و چه دردی بگیره (یعنی هنوز امتحانشو پس نداده)بازی هاش روی بلو ری عرضه میشه که حتی اگه کپیخور بشه سی دی خامش خیلی گرونه (خیییلی گرونه لاقل 6000 تومن نمیشه:biggrin1: )و تا بیاد قیمتش تو ایران ثابت بشه ما پیر شدیم .لاقل 360 رو 50 تومن بالا یا پایین میخریم و با انجام اولین مرحلهGEARS OF WAR عوضش در میاد:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: .
حالا کسایی که نمی تونن تصمیم بگیرن که چه......بکنن یکمی زور بزنن با این راهنمایی موفق میشن به جمع بازی خر ها بپیوندند(نه بازی خووور):-"

بايد از طريق همون كابل LAN كه اسمشو فراموش كردم دستگاهتو وصل كني به كامپيوترت و با استفاده از Windows Media Player 11 يا Windows Media Conect يا ZUNE ميتوني فايلهات رو كه رو كامپيوترته Share كني با 360

ببینم شما به جز فن بوی های ps که به علت پول زیادی رفتن 360 خریدن حتی یک نفر هم می تونی پیدا کنی و پستشو اینجا برای من بزاری که نوشته باشه از 360ش ناراضیه؟
تنها بحثی که از نارضایتی می شه بحث داغ شدن هست که اونم به خاطر جنبه اطلاع رسانی و بیان ایراداتش برای دیگران هست نه اینکه چون من کنسولم داغ می کنه پس چیز بیخودیه!
در مورد مدل بازی هم اگه بخوای بگی 360 نا مناسبه انوقت باید گفت ps3 تعطیله در حال حاضر!

اخه داغی که مشکل ساز بشه هم نمیکنه.
گرم میشه.من در روز ممکنه اکس باکسم حدود 8-10 ساعت ÷شت سره هم روشن باشه و منم در حال بازی.ولی مشکلی برام ایجاد نمیشه;)

کمک

سلام
چند روزه دیگه قراره بیام تهرون 360بخرم.:love:
می خواه ONLY FOR JAPAN بگیرم (البته اگر جایی UC مناسب داره یا دوستان J های دیگری را
پیشنهاذ می کنند من حرفی ندارم.)
دوستانی عزیزی که تهرون هستند لطفا کمک کنند:confused:
من بهتره از کدوم فروشگاه بگیرم که هم با قیمت و جنس خوبی 360 می فروشه هم قابل اطمینانه.:( :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or