راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان من می خواستم برای پسرم X BOX بخرم ولی اطلاعات کافی ندارم:(
البته پسرم 4 سالشه ولی بابا و مامانش که بزرگن:p
دارم سعی می کنم تو اینترنت اطلاعاتی جمع کنم ولی خیلی سخته من میخوام هم دسته بازی داشته باشه هم بدون دسته بشه بازی کرد که فکر کنم مدل کنیکت بشه یعنی باید X BOX را بخرم ودستگاه کنیکت را جدا بخرم؟
من نمی دونم چه کار کنم ؟ از کجا بخرم ؟ چی بخرم؟
کسی هست بتونه تلفنی کمکم کنه ؟
راستی مدل لایو و اسلیم چیه ؟ چه فرقی داره؟
اگر لطف کنید ممنون میشم:rose:
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

درود بر شما
اگه می خوای بازی های ارزون کپی بخری قیمت 3 تا مدل xbox (آ1_آرکید 2_الایت 3_ اسلیم درایو
9504 ) تقریبا رو یه رنج قیمته(بالای 450 هزار تومن) حالا هر کدوم از این مدل ها رو خریدی باید بری یه کینکت هم بگیری که قیمت 175 تا 200 تومن است که رو هم 650 تومن میشه یه سایت هم هست هر سوالی خواستی اونجا بهت جواب می دهند خود صاحب سایت فروشندس ومغازه داره و می فروشه اینم سایتش
http://www.xboxworld.ir/forumdisplay.php?f=3
هر سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

دوستان من الان با درايو 0225 خريدم ، اگه بخوام يه كينكت بگيرم ،‌مشكلي كه نداره ؟ خود كينكت بازي داره ؟

نه عزیز چه مشکلی؟
یه بازی کینکت ادونچر همراش هست!

kinect-adventure.jpg

سلام دوستان من می خواستم برای پسرم X BOX بخرم ولی اطلاعات کافی ندارم:(
البته پسرم 4 سالشه ولی بابا و مامانش که بزرگن:p
دارم سعی می کنم تو اینترنت اطلاعاتی جمع کنم ولی خیلی سخته من میخوام هم دسته بازی داشته باشه هم بدون دسته بشه بازی کرد که فکر کنم مدل کنیکت بشه یعنی باید X BOX را بخرم ودستگاه کنیکت را جدا بخرم؟
من نمی دونم چه کار کنم ؟ از کجا بخرم ؟ چی بخرم؟
کسی هست بتونه تلفنی کمکم کنه ؟
راستی مدل لایو و اسلیم چیه ؟ چه فرقی داره؟
اگر لطف کنید ممنون میشم:rose:
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
سلام. :)
Dominus کاملا توضیح دادند و فروشگاه خوبی رو بهتون معرفی کردند، فقط 360 الان به طور کاذب قیمتش گرون هستش و اگر به نظرتون تهیه اش با کینکت سخت اومد دست دوم تمیز هم می تونید بگیرید.
بازارچه همین جا و بازارچه پی تی رو ببینید.
البته خیلی مواظب باشید و فقط حضوری خرید کنید.

پ.ن: کوچولوتون هم اگه همون عکس اوتارتونه خیلی شیطون به نظر می رسه! خدا رحم کنه بهتون!
blackeye2.gif

بچه ها من میخوام یدونه 3اسلیم 4 گیگ بگیرم درایوش معلوم نیست چیه طرف از دبی میاره گفت قیمتش پات 230 تا 280 در میاد چون فاکتورش هنوز دسش نرسیده بود !
چکار کنم ؟! :دی

این به چه درد میخوره ؟

چیز مزخرفیه من قبلا داشتم جز سرو صدا و گرد و خاک جمع کردن هیچی نداره!
تازه 2 بارم دربیاری جا بزنی تمام خاراش میشکنه میاد بیرون! :(
البته اینا نمونه اصلیشه که با مدل های مشابه اینجا فرق داره!!!

بچه ها من میخوام یدونه 3اسلیم 4 گیگ بگیرم درایوش معلوم نیست چیه طرف از دبی میاره گفت قیمتش پات 230 تا 280 در میاد چون فاکتورش هنوز دسش نرسیده بود !
چکار کنم ؟!
230 تا 50-60 خوبه ولی بیشتر دیگه نمیصرفه!! یعنی اینجا میشه پیدا کرد!
قضیه هک این درایو 0225 که فعلا رو هواست!
من جات بودم یدونه اسلیم کپی خور شده میگرفتمو خلاص

من اشتباهی پروفایل های تو هارد م رو پاک کردم ولی سیوها ی مربوط به بازی ها رو هنوز دارم . الآن که رفتم یه پروفایل جدید بسازم ، چه جوری اون سیوها رو برای این پروفایل load کنم ؟ ( جلوی سیوها نوشته unkown profile )

من اشتباهی پروفایل های تو هارد م رو پاک کردم ولی سیوها ی مربوط به بازی ها رو هنوز دارم . الآن که رفتم یه پروفایل جدید بسازم ، چه جوری اون سیوها رو برای این پروفایل load کنم ؟ ( جلوی سیوها نوشته unkown profile )

دیگه نمیشه هیچ کارش کرد فقط اگه پروفایل شما تو لایو باهاش رفته باشی میشه ریکاوری کرد در غیر اینصورت سیو ها رو هم برو پاک کن:|

دیگه نمیشه هیچ کارش کرد فقط اگه پروفایل شما تو لایو باهاش رفته باشی میشه ریکاوری کرد در غیر اینصورت سیو ها رو هم برو پاک کن:|

اگه اونجوری بود خب وقتی پروفایل رو پاک می کنیم باید سیوها هم پاک بشن ، پس حتما یه راهی هست ؟

:

تعویض ایکس باکس آرکید

سلام دوستان من یه ایکس باکس آرکید با مادربرد چاسپر دارم یک از دوستان تازه یه دونه اسلیم 4 گیگ کپی خور خریده حالا که مال منو دیده میگه سفید خوشکلتره پیشنهاد تعویض داده حالا سوال من اینه اگه آرکید خودم رو با اسلیم عوض کنم ضرر نمی کنم یا به نفعم میشه
اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم چون عجله داره

باتشکر

سلام دوستان من یه ایکس باکس آرکید با مادربرد چاسپر دارم یک از دوستان تازه یه دونه اسلیم 4 گیگ کپی خور خریده حالا که مال منو دیده میگه سفید خوشکلتره پیشنهاد تعویض داده حالا سوال من اینه اگه آرکید خودم رو با اسلیم عوض کنم ضرر نمی کنم یا به نفعم میشه

باتشکر
نه ضرر نمی کنی . سود هم می کنی

باتشکر

شک نکن که برد کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or